RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

12/06/2024

Arkiv: 2008 Jan-Jul 2009 Aug-Dec 2009 Jan-Dec 2010

Tryk på denne overskrift for at skjule introduktions-oplysningerne og gå direkte til RC Parkens opslagstavle

Du skal forestille dig, at dette er en elektronisk udgave af den opslagstavle, som ellers ville findes i et klubhus

Det er derfor ikke et forum som du er vant til, men mere en meddelelsestavle til alle

Det betyder også at denne tavle kan læses af alle og at derfor også alle (ung, gammel, medlem, ikke medlem, dansker, ikke dansker) kan få sat et opslag op med en meddelelse

Ønsker du at få en meddelelse sat op så mail den til:

rcparken@rcparken.dk

Bestyrelsen forbeholder sig dog i sjældne tilfælde ret til ikke at bringe et opslag

På vores kalender kan du se de almindelige flyve, køre og sejltider samt specialarrangementer

kalender

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Husk at kikke tilbage i de gamle opslag, måske står der noget du har glemt

Hvilken uge er vi i?

Hvem har græs-klippe-turnus?

 

 

31-12-2011

NYTÅR 2011/2012

RC Parken er ved at være stor og flot og mere skal komme. Året der gik var det år hvor al myndighedsarbejde blev færdiggjort og hurra for det, for det gik som smurt. Ikke mindst takket være Aabenraa kommune, RC Parkens medlemmer og vore søde naboer. Der foreligger nu en super flot lokalplan for RC Parken og som tidligere nævnt er det nu vores "bibel". I den kan alt læses og vi ved hvad og hvorledes vi skal gøre tingene. Et eksemplar ligger i klubhuset. Vi fik også andre tilladelser på plads. Stormodel- og jettilladelsen kom på skrift. Vi fik lagt "vand ind" og en flot vandhane står nu stolt og mutters alene og venter på den videre udbygning. Tak til Arwos for det behagelige samarbejde og forståelse for vores akutte behov. Og så kom asfalten ! Jubii, det var en stor dag da de store maskiner kom og startede det store projekt. Finn Gram fra asfaltfirmaet Lemminkainen og alle hans hjælpere var/er noget af det behageligste at samarbejde med. Det firma kan varmt anbefales. Foruden asfalten kom der også hvide striber og tal på flyvernes start- og landingsbane. Bilfolket fik anlagt en kæmpe onroad asfalt plade. Og så gik medlemmer i gang med at sætte sikkerhedshegn op. Weekend efter weekend blev der puklet til den store guldmedalje og der blev snakket både sønderjysk, dansk og tysk, ja endda indimellem engelsk og norsk. Resultatet udeblev da heller ikke. Sjældent har man set så flotte og lige hegn som der nu står i RC Parken. Her må Ralf fra flyverne/bilerne lige fremhæves for han sørgede for at vi alle fik bygget lige og korrekt. Samtidig med dette blev de første kantsten sat op og vi fik lavet publikums"fortorv" langs flyvepladsen og large scale banen. En flot granitskærve blev valgt til bunddække. I tilknytning til flyvepladsen blev der bygget et stort og stabilt pilotfelt med kantsten og granitskærver. Bag pilotfeltet blev der bygget et flot forfelt med runway ud til startbanerne. Ralf og Mogens fra flyverne overraskede med to flotte "anretterborde" så piloterne i ro og mag kan stå og klargøre deres fly. Det midlertidige klubhus som senere skal blive et af køretårnene blev sat op ud for 1:8 off-roadbanen og indrettet rigtig hyggeligt. Skibsfolket fik renset søen og der blev opsat en "Messepegel" så vandstanden på det laveste sted i søen kan aflæses. Søen ser ud til at holde fint tæt og der er allerede godt liv i dyrelivet i søen både under og over vandet.

Traditionen tro var der nytårsleg den 01. januar, der blev holdt standerhejsning for alle klubber i april og RC Parkens fødselsdag blev fejret på behørig vis en 14. august.

Klubberne afholdt hver især diverse foranstaltninger og kun vejret satte begrænsninger for hvor "vildt" det gik for sig. Sjovt, udfordrende og spændende var det.

Da året var omme blev naboerne takket med et par rigtig gode flasker vin.

Så kom der regeringsskifte også i RC Parken. Klubberne holdt deres ordinære generalforsamlinger og en ny direktion trådte sammen. Stor tak til den gamle direktion med Svend Christnsen i spidsen. I har gjort et super arbejde og har trofast stået meget igennem her i den allerførste hårde opbygningsfase. Tak skal i alle have. Og hjertelig velkommen til de nye bestyrelser i klubberne. I har noget at glæde jer til og arbejdstrøjen skal nok få sin sag for.

RC Parken fik ny direktør. Det blev efter mange opfordringer Eskild Cornelsen. Eskild er en af dem der har været med helt fra starten. Han er en stille men stålfast mand der kan med alle. Han har rigtig mange og positive ideer til RC Parkens videre udbygning, drift og vedligeholdelse. Eskild blev på alle niveauer valgt enstemmigt. Det må siges at høre til sjældenthederne. Samtidig med at Eskild blev direktør indtrådte han også i RC Parkens hovedbestyrelse og også herfra skal der lyde et stort velkommen. Eskild vil i morgen den 01. januar sende en hilsen til jer alle her på opslagstavlen.

Og så til jer som det hele drejer sig om for RC Parken er til for jer! TUSIND TAK for jeres måde at være på. Det føles rigtig dejligt at komme i RC Parken for medlemmerne er bare søde og behagelige. Der hersker en utrolig arbejdsom, positiv og varm stemning i RC Parken. Tak skal i have. Og på vores alles vegne tusind tak til alle for den kæmpe stor arbejdsindsats som alle har præsteret. Det må siges at være rigtig flot. RC Parken uddelte for første gang en "flidspræmie". Den tilfaldt Christian Lyck. Så godt som alle medlemmer har faktisk fortjent en flidspræmie så næste år bliver det måske dig der får en.

Fremtiden tegner lys og spændende. Vi skal videre med opbygningen af RC Parken og der er allerede afholdt adskillige planlægningsmøder og byggemøder. Det bliver spændende at se hvor langt vi når. Økonomien ser rigtig fin ud så det er bare med at komme i gang. Det vil komme til at tage den tid det tager og det er helt OK for det er bedre at vi får lavet noget rigtigt flot og funktionel end bare at "klaske" noget op der ikke er super OK. Husk som hidtil at komme frem med dine ideer. Det er jo trods alt for dig vi bygger!

RC Parken er nu så flot at vi godt kan vise den frem til offentligheden. Det er derfor besluttet at der holdes:

Officiel indvielse af RC Parken

tirsdag den 14. august 2012 kl 13.00

 

Nu vil jeg ønske jer alle et:

Rigtigt godt nytår.

Jeg vil gøre alt jeg kan, for at I alle skal få et af de flotteste RC anlæg i miles omkreds.

Knus fra jeres Bille

 

Flag

wings

 

 

 

30-12-2011 Der er traditionel sammenkomst 01. januar 2012 kl 13.00 i RC Parken. Hvis vejret ikke er så godt så hygger vi bare. For en sikkerhedsskyld er der nogle der allerede kommer lørdag 31.12-2011 og leger. De begynder kl. 10.00

30-12-2011 Det hører til sjældenthederne at opslagstavlen laver link henvisninger til internet, men denne bør du absolut se. Det er nu lykkes forskere at lave en rigtig flyvende fugl. Se den her:

http://www.ted.com/talks/a_robot_that_flies_like_a_bird.html

28-12-2011 RC Parken Shop har lukket onsdag formiddage.

27-12-2011 Vejret var flot i dag og det blev udnyttet af medlemmerne. Knaggi og comp. fløj luften tynd. Billeder kommer senere. Dejligt at RC Parken bliver brugt så flittigt.

26-12-2011 Husk at der traditionen tro holdes fælles legedag i RC Parken den 01. januar 2012 kl 13.00. Tag selv kaffe og kage med.

26-12-2011 Stor tak til pumpeholdet fordi I så flot pumper vandet væk på trods af julen.

26-12-2011 Velkommen tilbage ! Håber julen var god ved dig og din familie. Husk at hvis du trænger til lidt luft så er RC Parken åben fra sol- op til sol-nedgang. Det glæder både fly-, bilbaner og søen. Er vejret ikke til at lege i så kan et frisk besøg i RC Parken også gøre det.

24-12-2011

G L Æ D E L I G  J U L   A L L E S A M M E N

RC Parken ønsker alle klubber og deres medlemmer en rigtig glædelig jul og ønsker at I alle får rigtig mange "hårde" gaver med modelsager i !!

juletrae

 

 

23-12-2011 Firmaet Graupner har barslet med et nyt fjernstyringssystem. Det er deres nye HOTT system. Samtidig har de annonceret at de vil komme med en hel ny sender; mc 32. Den har været flere år undervejs og skulle efter oplysninger på deres hjemmeside endelig komme den 16. januar 2012. Jubii. Det er der sikkert mange der venter på. MEN hør så her: Vi har den allerede i RCParkenShop!! Den ser super ud. Se den næste gang du kommer i forretningen. Ingen andre (hvad vi har kunnet finde hverken på nettet eller andre forhandlere) har kunnet få et eksemplar endnu, men som sagt er det lykkedes for RCParkenShop.

mc 32

Hvis vejret er til det vil senderen blive vist frem 01. jan. 2012 kl 13.00 i RC Parken

 

22-12-2011 De omkringliggende naboer fik idag besøg af RC Parkens direktør og bestyrelsesformand. Der blev ønsket god jul og naboerne blev takket for deres gode naboskab. Hver af de besøgte fik to rigtig gode flasker rødvin.

Endvidere fik den afgående direktør vores allesammens Svend et hyggelig julebesøg, hvor der blev budt på dejlig julekaffe og julekager. Svend fik ligeledes to dejlige flasker rødvin. Samtidig blev Svend takket for sit fine arbejde både som formand i RC Parkens Flyveklub såvel som hans arbejde som direktør for RC Parken.

21-12-2011 Vejret i dag onsdag den 21.12.2011 årets korteste dag var rigtig fin i RC Parken. Der blev derfor leget og fløjet.

21-12-2011 Så er der taget et billede af vores flotte gave fra Chr. Lyck og Ralf. Det er en "messepegel" til havneanlægget. Messepegelen er sat på det laveste sted så vi altid ved mindste vand dybde. Se billedet her:

messepegel2

21-12-2011 I RCParkenShop i Flensborg kan du betale med:VISA/Dankort og med Master/Eurocard!

20-12-2011 Ved du hvem de vagthavende embedsmænd i RC Parken er? Hvis ikke så se det på nedenstående link:

Vagthavende i RC Parken

20-12-2011 Husk at når du har betalt dit års kontingent så er du berettiget til at få et flot varm-orange klistermærke til dit medlemskort. I midten står der 2012. Husk altid at have dit medlemskort med når du færdes i RC Parken. De vagthavende kunne evt. finde på at spørge dig.

20-12-2011 Der er ved at blive planlagt et par rigtig gode arrangementer til år 2012. Lige så snart de er helt fastlagt så lægges de ud på vores kalender.

20-12-2011 Torsdag den 22.12.2011 er det planen at RC Parkens direktør og bestyrelsesformand kører rundt til de nærmeste naboer med en bedre julegave som tak for godt naboskab. Endvidere vil de ligeledes banke på et alm. RC Parken medlems dør med en spændende julegave. Hvem det bliver er en overraskelse og kan derfor ikke afsløres her. Men som sædvanlig vil RC Parken ikke være nærrig.

20-12-2011 Selv i dårligt vejr er der ihærdige medlemmer ude i RC Parken. Stor tak til"pumpeholdet" for jeres utrættelige indsats.

18-12-2011 Efterårets hårde storme (stormende kuling) har ikke påvirket RC Parken. Alt står flot og stærkt.

17-12-2011 Traditioner er dejlige. En af trationerne omkring årskiftet er at medlemmer fra alle tre klubber, hvis vejret tillader det, mødes hen over middag og leger i RC Parken den 01. januar. Altså første nytårsdag.

16-12-2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Så er det tid til at betale sit medlemskab ved RC Parkens Modelbilklub !

Indbetal på konto nr. 5969 0001096891 inden D.07/01-2012

Aktiv medlem over 18 år = 600,- kr

Aktiv medlem under 18 år = 300,- kr

Passiv medlem over 18 år= 300,- kr

Passiv medlem under 18 år =150 kr

Husk at oplyse navn evt medlems nr.

OBS kun betalende medlemmer har stemmeret / kan stille op til en post , ved kommende generalforsamling !

OBS. husk de nye regler for genindmeldelse i en af rcparkens klubber

hvis man som medlem , ikke har betalt sit kontingent ,inden sidste betalingsdato, vil der blive rykket for beløbet + 75 kr i rykkergebyr, og overholdes den dato ikke

vil man blive betragtet som udmeldt, og blive pålagt et gebyr på kr 1200,- ved genindmeldelse

MVH.

Kassereren i RCPMBK

Kim Holmes ist Zeit, seine Mitgliedschaft bei RC Parkens Modelbilklub zu bezahlen!

Spaetesdens D.07/01-2011
Konto Nr. 5969 0001096891
Ibannr.:DK7559690001096891
swiftnr.: DANBDK22
kontoinhaber.: Per Hamann

Aktives Mitglied über 18 Jahre = 600, - kr

Aktives Mitglied unter 18 Jahren = 300, - kr

Passive Mitglieder über 18 Jahre = 300, - kr

Passive Mitglieder unter 18 Jahre = 150 kr


bitte merken sie irhre bezalung mit name oder mitgliedsnummer.

HINWEIS. erinnere mich an die neuen Regeln für wiedereinmeldung in einem der Clubs rcparkens

Hat ein Mitglied nicht seine Kontigent eingezahlt am letzte zalungstag, werden man als ausgemeldet gesehen ,und werden bei wieder einmeldung eine Gebühr von kr 1200 kr erhobenMfg.

Kassenward in RCPMBK

Kim Holm

15-12-2011 Går du og drømmer om at blive helikopterpilot så har RCParkenShop besluttet at hjælpe dig og har helt ekstraordinært og i julehumør nedsat multiplex "Funcopter". Foruden at prisen er sat kraftig ned så følger der for medlemmer af RC Parken (ligemeget hvilken klub du tilhører) et komplet tuningssæt med GRATIS. Husk at sige til Frank at du er melem i RC Parken. Dette vil kun gælde et eksemplar, så det er den første som kommer eller ringer og reserverer Funcopteren, der får glæde af tilbuddet.

fun

14-12-2011 Nu er der kommet en knap ude til venstre i kolonnen hvor man kan få adgang til direktionsreferaterne. Det er kun på de danske sites hvor denne option er tilstede.

13-12-2011 Vores kalender har fået et nyt flot layout. Der er kommet RC Parkens flotte orange farve på og sat en ramme omkring. Husk at opdatere kalenderen hvis du har noget der skal på. Se den nye flotte kalender her:

Ny kalender

13-12-2011 Husk der er juleasfslutning i RC Parkens Modelflyveklub. Der vil blive serveret æbleskiver. Husk selv kaffen. Afholdes på Søgård skole.

12-12-2011 RC Parkens Modelskibsklub har fået en gave. Det er en rigtig flot "Messe Pegel". Gaven er fra Christian Lyck og Ralf. Ved lejlighed kommer der et billede af den.

12-12-2011 Så har den flittige Kim fra RC Parkens direktion fremsendt referat fra direktionsmødet den 11-12-2011: direktionsreferat

11-12-2011 Et af punkterne som blev drøftet og vedtaget ved dagens direktionsmøde var offentliggørelse af referater fra direktionsmøderne. Det betyder at du fremover få dage efter direktionsmøderne kan læse et referat af direktionsmøderne på RC Parkens hjemmeside. Du finder referaterne ved at gå ind under direktionen. Her er der så et link til referatsiden.

Her er en prøveudgave:

direktionsreferater

11-12-2011 Alle der er medlemmer i RC Parken kan få deres helt personlige caps (kasketter/hatte eller hvad du vil kalde dem). På caps'en vil dit navn blive syet ligeledes hvilken klub du til hører. Bestil din helt egen caps hos Kim Holm eller Lars Wortmann

11-12-2011 Fremover vil man kunne kende bestyrelsesmedlemmer og direktionsmedlemmer på deres hovedbeklædning idet der på deres caps være påsyet de relevante mærker.

11-12-2011 RC Parkens Modelflyveklub holder jule- og årsafslutning på tirsdag den13. 12. 2011 kl 19.00. Det afholdes på Søgård skole. Der vil blive serveret dejlige æbleskiver. Selvfølgelig uden udgift for medlemmene.

11-12-2011 Så blev RC Parkens direktion konstitueret og samtidig godkendt af RC Parkens bestyrelsesformand. Stort til lykke til Eskild og hele direktionen.

Her er RC Parkens Direktion:

Adm. direktør: Eskild Cornelsen

Vicedirektør: Per Hamann, biler

Vicedirektør: Tom Keller Christensen, skibe

Sekretær: Kim Holm

Kasserer: Hans Petersen

Medlem af direktionen: Torben Møller

Medlem af direktionen: Markus Andersen

Medlem af direktionen: Christian Lyck Hansen

Referater fra direktionsmøderne

 

10-12-2011 Glæd dig til i morgen (søndag den 11-12-2011) hen på eftermiddagen da bliver det offentliggjort hvem der bliver RC Parkens nye administrende direktør. Endvidere bliver det offentliggjort hvorledes de andre poster i direktionen er blevet fordelt.

09-12-2011 Bilfolkets forum er her:

http://www.modelbilklubben.dk/smf/

09-12-2011 Skibsfolket har skam også et spændende forum:

http://www.modelskib.com/

09-12-2011 Som du sikkert ved så består RC Parken af tre selvstændige klubber. De har alle hver deres forum hvor man kan udveksle behageligheder. Flyverne fik fornylig deres forum: http://modelflyveklubben.forumup.dk Ja, det er en gentagelse fra forleden men en god sag kan formentlig gerne nævnes flere gange.

08-12-2011 Kim fra flyverne/bilerne har sendt et flot billede fra idag:

reklame

08-12-2011 Før det dårlige vejr kom ind over landsdelen i dag blev der flittigt leget og arbejdet i RC Parken. Der er kommet et skilt med "Rules of order" op (skilt nr 2) og Kliplev Service Center kom med et super flot reklamesklit. Det har fået hæderspladsen i midten af langsiden på den store on-roadbane. Vandhanen er blevet pakket ind i frostisolering og Kim pumpede vand til sveden sprang. Alt imens sås en T 28 flyve rundt og lege i luften.

08-12-2011 Husk der er møde i RC Parkens direktion på søndag den 11. 12. 2011 kl 13.00 hos Bille i Sønderhav. Her indsættes ny adm. direktør og resten af direktionen konstitueres.

07-12-2011 En glædelig nyhed: RC Parkens Modelflyveklub har fået sit eget forum. Her kommer meddelsen fra den nye webmaster (Kim):

så er flyverne i rcparken igen online! vi har nu igen et brugbart forum at kommunikere på
tilmeld jer , og deltag aktivt i de debatter, der vil komme, og lav endeligt oplæg til nye debatter på forumet!
det er på forummet endvidere muligt at lave køb/salgs annoncer hvis i har noget som et andet medlem måske kan får glæde af.
eller efterlyse lige den lille dimsedut du står og mangler til dit vinterprojekt
når i tilmelder jer , vil vi i flyveklubben gerne , at i anvender jeres rigtige navn, så vi alle ved hvem vi skriver med
webmaster/administrator på forumet er kim holm, som vil overvåge og hjælpe jer så meget som i har behov for!
tryk på linket og opret jer som bruger på forumet , kim vil så hurtigt det er muligt godkende jer som brugere!
http://modelflyveklubben.forumup.dk

mvh webmaster for modelflyveklubben
kim holm

06-12-2011 Så er der kommet en masse spændende varer hjem til RCParkenShop i Tyskland. Det gode ved det hele at næsten alle modeller både fly, biler og skibe har en lavere pris end den vejledende udsalgspris. Und dig selv et besøg og lad dig friste.

05-12-2011 RC Parkens direktion prøver at konstituere sig før jul så det hele kan være på plads til det kommende år. Lige så snart der er en afklaring så kommer hele direktionen her på opslagstavlen. Administrende direktør og de to vicedirektører som vælges kommer ligeledes til at sidde i RC Parkens bestyrelse.

04-12-2011 Selv om vejret ikke hele tiden var med os i RC Parken i dag søndag så blev der alligevel arbejdet og fløjet i RC Parken. Lørdag var der en venlig sjæl (læs et super medlem) som var kørt ud og havde pumpet vand så hele RC Parken lå flot og fin til om søndagen. Der blev som sagt arbejdet og fløjet. Ackie havde sponsoreret lyngplanter og de blev plantet i de blå blomsterpotter langs vejen over for flagstangen. Se et par stemningsbilleder nedenunder.

fly

det er "Knaggi" som du ser på billedet ovenover

lyng

04-12-2011 Tusind tak for alle henvisninger til kerbsstones. Det var super og dejlig med en hjælpende hånd. Tak skal I alle have.

03-12-2011 Er der nogen der ved hvor man kan købe "kerbstones" (det er de gule afgrænsninger som for eksempel bruges til at dele en vejbane ved vejarbejde. Send en mail til rcparken@rcparken.dk

03-12-2011 Klubberne må gerne bygge selvstændigt i RC Parken bare det først er aflklaret med RC Parken og er i overensstemmelse med lokalplanen. Der behøves ikke nødvendigvis at blive bygget billigt. Det er mere vigtigt at det ser super godt ud og fungerer som det skal eller efter hensigten.

03-12-2011 RC Parken skal have fornyet sin direktion ud fra de bestyrelsesvalg der er sket i de forskellige klubber her i efteråret. Det betyder derfor også at der skal findes en ny direktør til RC Parkens Direktion. Som regel findes denne inden for egne rækker, det vil sige blandt de medlemmer som de enkelte klubber har sendt op i direktionen fra deres egen klub. Der sendes tre medlemmer videre fra egen klub til direktionen, hvilket betyder at når der er fuld bemanding på så vil der sidde 9 mand (M/K) i RC Parkens Direktion. Her et lille udpluk af kontrakten:

 1. RC Parkens direktion konstituerer sig selv ved første møde efter tiltrædelse. Følgende titler benyttes: Adm. direktør, vicedirektør, sekretær og medlemmer af direktionen
 2. RC Parkens direktion skal derefter godkendes af bestyrelsesformanden

Det vil være super hvis den nye direktør for RC Parken bliver en person som mere eller mindre har sin vante gang i RC Parken. Dvs. en der ofte ses i RC Parken og derved følger med i hvad der sker. Det vil endvidere være fint hvis det er et medlem som gennem årene kender RC Parken og kender dens tilblivelse.

02-12-2011 I den kommende uge vil vandhanen blive pakket ind og "håndtaget " foroven fjernet. Så er det hele vinter"puttet". Ralf kan fortælle hvor hane-håndtaget er hvis du skulle få brug for vand.

01-12-2011 Udgifter (husk at få dem godkendt før de afholdes) som har med drift at gøre f.eks. reparaturer, benzin og vedligelholdelse hører under direktionen eller den enkelte klub. Kun anlægsarbejder hører under RC Parken.

Anlægsarbejder/udgifterne kan også høre under direktionen eller den enkelte klub. Det er afhængig af hvem der bestiller varen/ydelsen.

01-12-2011 Som planlægningen ser ud nu vil der være standerhejsning søndag den 01. april 2012 kl 13.00. Standerhejsning er den officielle sæsonstart og er fælles for alle tre klubber. Der kan selvfølgelig leges i RC Parken hele vinteren igennem. RC Parken er aldrig lukket. Der arbejdes for tiden på at finde et spændende arrangement til denne dag.

01-12-2011 Alle de nye bestyrelser/navne er nu blevet opdateret på RC Parkens hjemmesider. Prøv at finde din egen klub og se hvordan det ser ud.

01-12-2011 Sydbank har afleveret tre meget flotte reklameskilte til RC Parken. De er på hver 3 x 1 meter (l x h). De vil først blive sat op til sæsonstart 2012. I mellemtiden vil de opbevares i vores "klubhus", så du kan se dem.

01-12-2011 Sidste frisk for kontingent - indbetalelse i RC Parkens Modelskibsklub er 14. december 2011

30-11-2011 RC Parkens Modelflyveklub holder møde på Søgård skole i vinterhalvåret. Det er altid den 2. tirsdag i måneden og det er kl. 19.00

30-11-2011 Det blev den flittige Christian Lyck Hansen som vandt RC Parkens flidspræmie for året 2011. Gaven var specilet indkøbt til Christian . Christian er en lidenskablig modelbygger og er meget fingernem. Gaven var et byggesæt af de "gode gamle" (en stak træ) til en Piper PA 38 Tomahawk II med et færdig vingefang på godt 1,8 m. Der var lagt ekstra godter i byggeæsken blandt andet et komplet cockpit udstyr, spinner m.m. Stort tillykke til Christian, som også den samme aften blev valgt til formand for RC Parkens Modelflyveklub. Se billeder her og prøv at lade musen glide hen over billedet:

30-11-2011 RC Parkens direktion/kasserer Hans Pedersen har bedt opslagstavlen om at nævne at udgifter der skal betales af direktionen først skal godkendes af Hans Pedersen før udgiften afholdes. Det kan i den forbindelse nævnes at der gælder det samme i de tilfælde hvor RC Parken skal afholde udgifterne. Husk altså altid først at få lov og så derefter at afholde udgifterne.

30-11-2011 Direktionen konstituerer sig ved første direktionsmøde som bliver i marts 2012. Udgifter varetages som hidtil i direktionen af kassereren Hans Pedersen.

30-11-2011 RC Parkens Modelflyveklub har fået ny bestyrelse:

Formand: Christian Lyck Hansen

Næstformand: Jimmi B. Haurvig

Kasserer: Hans Pedersen

Sekretær: Eskild Cornelsen

Bestyrelsesmedlem: Jan Fogtmann

videre til RC Parkens direktion går: Christian Lyck Hansen, Hans Pedersen og Eskild Cornelsen

30--11-2011 RC Parkens Modelbilklub har fået ny bestyrelse:

Formand: Per Hamann

Næstformand: Torben Møller

Kasserer: Kim Holm

Bestyrelsesmedlem: Lars Wortmann

Bestyrelsesmedlem: Dirk Ahriens-Clausen

videre til RC Parkens direktion går : Per Hamann, Torben Møller og Kim Holm

 

RC Parken ønsker de nye bestyrelser til lykke og hjertelig velkommen.

29-11-2011 I morgen tirsdag den 29.11.2011 holder flyveklubben generalforsamling. Det er kl. 19.00 og det er på Søgård skole.

28-11-2011 Måneden ebber ud og vinterprojekterne kan indtage vore hjerter. RC Parken ligger inde med mange spændende planer og en del skal nu forhandles og planlægges til næste år. Så vi medlemmer har meget at glæde os til. RC Parken er jo i og for sig bare et kæmpe byggesæt. Og det kan ses at det er nidkære modelbyggere som bygger RC Parken. Alt er flot, pinlig lige og super at se på.

27-11-2011 Kan du ikke lige huske hvad de forskellige vindhastigheder kaldes så se her:

RC Parkens egen vindstyrke - forklaring

27-11-2011 En hård kuling med stød af stormstyrke føj i dag søndag henover landsdelen. Heldigvis er RC Parken solid bygget så alt bestod sin prøve. Tak til byggefolket. Se et billede herunder (lad musen køre hen over billedet så kan du se et indendørsprojekt som næsten er færdigbygget).

storm

26-11-2011 Der er p.g.a. forebyggelse af frostsprængninger pt. lukket for vandet ved hovedhanerne i "brønden". Hvis du trænger til vand så kan du bare lukke midlertidig op for hanerne. Husk at lukke igen.

26-11-2011 Stilhed mellem to storme. Det blev udnyttet lørdag formiddag. Der blev fløjet, leget og arbejdet i RC Parken. Klubhuset blev ryddet op og vores nye vandhane fik en "snemarkering" så den kan findes hvis sneen skulle blive højere end selve vandstanden med hanen.

25-11-2011 Husk at der ved flyvernes generalforsamling vil blive afsløret hvem der har vundet en super flot gave fra RC Parken/Bille. Blandt alle medlemmer blev der udtrukket en vinder. Det blev en flyver. Og specielt med henblik på dette medlem blev der så valgt en gave som meget gerne skulle gøre vedkommende meget glad. Se afsløringen på tirsdag den 29.11.2011 til generalforsamlingen under punktet: Eventuelt.

25-11-2011 Hvis du er en hård nyser så vil vejret i RC Parken i morgen formiddag være rigtig flot så der både kan flyves, køres og sejles.

25-11-2011 Søen er nu komplet rengjort. Det har været en kæmpe omgang og Ralf fra fly og bil har bare ofret sig så meget i det kolde vand at han har fået en tyk fod der er hævet langt op ad benet. Vi ønsker alle Ralf en rigtig god bedring. Og tusind tak for din flotte insats i RC Parken.

24-11-2011 (en måned til jul). I dag var der storindkøb i RCParkenShop. Flere flyvere fik en god handel i hus. Bille sørgede for små 20% i rabat på alt hvad der blev købt også på nedsatte og tilbudsvarer. Vi glæder os til at se flyene i luften når foråret kommer.

23-11-2011 Så har Torben M. fra bilerne brillieret ved at lave RC Parkens første vandhane. Kæmpe stor tak til Torben. Materialerne er sponsoreret af RC Parken. Se billederne herunder. (kør musen hen over billedet)

23-11-2011 Husk at der er generalforsamling for flyverne på tirsdag den 29.11.2011 kl 19.00 på Søgård skole.

19-11-2011 På en lidt vejrmæssig trist dag kan dette billede kun give hjertevarme. Billedet viser forøvrigt vore nye "anretterborde" og et af de nye "Rules of order" skilte ved flyvepladsen i RC Parken. Det grå felt i midten er pilotfeltet og asfalten til højre er forfeltet hvor fly klargøres og startes for så at rulle ud på startbanen.

rules of order

19-11-2011 Sidste skrig fra ParkZone, en dejlig spitfire, blev i dag fløjet af "Knaggi" over og i RC Parken.

19-11-2011 Torben M. fra bilfolket og Chr. fra flyverne er straks i dag gået i gang med at opsætte en vandhane ved vores vandtilslutning, så nu varer det ikke længe før der let og dejligt kan tappes vand.

19-11-2011 Mens nogle sad til møde blev der arbejdet og leget i RC Parken til den store guldmedalje. Mogens, Christian, Peter og mange flere puklede med at lægge dræn og minsandten om det ikke lykkedes dem at komme hele vejen langs siden og enden af flyvepladsen, så hele drænsarbejdet nu er fuldendt. Flot !!.

19-11-2011 RC Parkens Modelbilklub har afholdt den årlige generalforsamling. Det må siges at have været en særdeles flot og sober generalforsamling. Den blev holdt i en gentleman-tone og demokratiet blev levet helt ud. Det bevirkede at en særdeles god bestyrelse blev valgt. RC Parken ønsker tillykke og hilser den nye bestyrelse velkommen.

19-11-2011 Chr. L. fra flyverne har sponsoreret en anhænger til vores parktraktor. Super. tusind tak til Christian.

18-11-2011 Husk at der er generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub i morgen lørdag den 19.00 på Søgaard Friskole.

16-11-2011 Efter en generalforsamling sammensætter en bestyrelse sig selv (konstituerer sig)ud fra de love der nu gælder i den pågældende klub. Fra bestyrelsen indstilles der så tre bestyrelsesmedlemmer som skal "op" og sidde i direktionen. De skal så stille til første direktionsmøde i den 5. marts 2012 kl 19.00 i RC Parken hvor de så vil blive godkendt af RC Parkens bestyrelse. Samtidig vælges, hvis der er behov for det, en ny direktør.

Her kan du læse om RC Parkens direktion (lejer betyder her den enkelte klub):

silver wings

6. RC Parkens direktion

§ 6. RC Parkens daglige ledelse foretages af en af lejer valgt direktion, ”RC Parkens direktion”. Denne består af tre medlemmer fra den enkelte lejers egen bestyrelse

 1. RC Parkens direktion konstituerer sig selv ved første møde efter tiltrædelse. Følgende titler benyttes: Adm. direktør, vicedirektør, sekretær og medlemmer af direktionen
 2. RC Parkens direktion skal derefter godkendes af bestyrelsesformanden
 3. Generelt er længst siddende medlem af RC Parkens direktion adm. direktør. Dette kan dog fraviges
 4. RC Parkens direktion er ulønnet. Udgifter i direktionen hører under fælles driftsudgifter jf. § 8 stk. 1
 5. RC Parkens direktion holder møde en gang månedlig, eller efter behov
 6. RC Parkens direktion står for økonomien og sørger for den daglige drift af RC Parken
 7. RC Parkens direktion har ansvaret for orden og sikkerhed. Grundlaget for dette er "RC Parkens reglement" udstedt af ejer

 

16-11-2011 Husk der er generalforsamling i RC Parkens modelbilklub på lørdag den 19.11.2011 kl 13.00 på Søgård skole. Det er altid godt at komme og afgive sin stemme så demokratiet kan virke.

14-11-2011 Alle hegn ind mod bilbanerne må gerne udstyres med reklameskilte, så hvis du kender nogle der har lyst til at opsætte et reklameskilt så gå bare i gang. Reklameskilte der er aftalt inden årsskiftet vil kunne hænge uden at det koster noget for den pågældende. D.v.s. gratis reklameplads i RC Parken bare skiltaftalen er i hus inden årsskiftet. Skilte skal helst være tre meter lange og 1 meter høje.

14-11-2011 Selvom RC Parken "officielt" er gået i vinterhi med hensyn byggeri og anlægsarbejde så bliver der flittigt bygget og hygget. I dag blev der for eksempel opsat et rigtigt flot skilt "Rules of order" ved forfeltet til flyvepladsen. Der vil i alt blive opsat to af disse skilte.

13-11-2011 RC Parken kan ikke lade være. Nu er den atter i gavehumør. Blandt alle aktive medlemmer er der udtrukket en større pengegave. Afhængig om det så var en flyver, et bilmedlem eller et skibsmedlem der vandt, så blev der for pengene bestilt og indkøbt en gave der gerne så skulle passe til det pågældende medlem. "Lodtrækningen" var en såkaldt tendenslodtrækning således at forstå at jo mere man har hjulpet til i RC Parken med at arbejde jo flere "lodder" havde man så i hatten til udtrækning. Dem der dette år ikke har haft tid til at hjælpe har så kun haft et lod. Som antydet har trækningen fundet sted. Det blev en flyver. På generalforsamlingen for flyverne tirsdag den 29.11.2011 vil vinderen få besked og den store flotte gave overrakt.

13-11-2011 Som du sikkert har gættet så er der ikke mere græsklippe-turnus i år.

13-11-2011 Søndag var frisk kold men dejlig stille vejr. Der blev fløjet og leget. En dobbeltdækker fra WW I fik sin dåb selv om motoren ikke gik som den skulle. Et understel måtte også en tur væk fra sit fly, men ellers gik alt rigtigt godt.

12-11-2011 Kim fra bilerne oplyser at on-road banen er åben for leg for alle medlemmer. Årsag til at der står noget andet på bilklubbens hjemmeside er at fremmede måske kører langt for så at finde en on-road som ikke er færdigbygget endnu.

12-11-2011 Der kom en mail som foreslog at alle klubber kunne mødes og lege lidt sammen i morgen fra kl 13.00 og et par timer frem så længe man kan holde varmen. Ideen er hermed givet videre. Klubhuset som jo er for alle kan blive super dejlig varm. Hvis du kommer så tag for eksempel kaffe med.

12-11-2011 Ralf fra flyverne har givet skibsklubben en formidabel gave. Han har egenhændig og helt alene brugt timer og dage på at gøre søen vinterren og flot. Selv stormende vind kunne man se ham "jokke rundt" i søen. Flot!!

10-11-2011 Korrektur til datoen for første vinterklubmøde på Søgaard Friskole. Den korrekte dato er tirsdag den 15. nov. 2011 kl. 19.00

09-11-2011 Chr. Lyck har indkøbt en 30 cm graveskovl til rendegraveren. Jubii, så kan vi til forårs begynde at grave elkabler ned. Skovlen er sponsoreret af RC Parken. Tak til Christian.

08-11-2011 Carsten G fra JetDanmark er bare en rigtig guttermann. Her et udpluk af nogle flotte ord hans skrev da han skrev om JetDanmarks besøg i RC Parken fornylig:

... RCParken tager mere og mere form, og er allerede en af de fedeste "RC centre" i Danmark!

stor tak til Carsten for de flotte ord. RC parken vil gøre alt for at blive bedre og bedre år for år.

07-11-2011 Kim har sendt en spændende film vi kan kikke på:

lidt lækker lyd fra rcparken

http://www.​youtube.com/​watch?v=CQ-w​C8v81r4

mvh kim

 

07-11-2011 Tony har sendt et spændende link til jet dagen i RC Parken:

http://jetdanmark.dk/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?9399.post

07-11-2011 Vores direktør Svend har send følgende til opslagstavlen:

Det er måske på tide at vi starter klubaften op på Søgård Friskole ,vi starter op Tirsdag d.13/11 Kl.19,00.Det gælder også Biler og Både. Kunne jeg få dig til at skrive det hjemmesiden.

Mange hilsner Svend

06-11-2011 Søndag den 6.11.2011 fik RC Parken sin jetdåb. Det var Lars der var den første som fik sit fly i luften. Se billederne her (kør musen hen over billedet):

Her er nogle flere (musen hen over billedet)

jet

06-11-2011 Og så til noget tryllespændende: Nicklas har sendt følgende til opslagstavlen:

Idag Søndag er jeg i Jyske vestkysten på side 8. (Aabenraa udgaven)

Der er en hel side med mig. Hvor jeg bl.a. omtaler RC Parken som en af mine hobbyer

Hilsen

Nicklas Berg-Magic

 

06-11-2011 Ralf har sendt et flot stemmingsbillede af morgensolen over RC Parken med vores flotte sø i forgrunden

sol

06-11-2011 RC Parkens Modelbilklub har sendt følgende til opslagstavlen:

Indkaldelse til generalforsamling

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub

Lørdag d.19 November 2011 kl. 13.00 i Søgårds friskole

 

DAGSORDEN:

1) Valg af dirigent.
2) Bestyrelsens beretning.
3) Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse.
v/ Kasserer Kim Holm
4) Behandling af eventuelt indkomne forslag.
5) Valg til bestyrelsen:
Kasser Kim Holm ( modtager genvalg )
Næstformand Torben Møller ( modtager genvalg)

 

Supplant ( bestyrelses medlem ) Lars Wortmann (modtager genvalg )


6) Eventuelt.


Indkomne forslag til behandling på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen.

Vedtægterne fremsendes ved henvendelse til bestyrelsen.

Den endelige dagsorden kan fås ved henvendelse til bestyrelsen fra 8 dage før generalforsamlingen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

 

 

Einladung zur Hauptversammlung
Hiermit wird bekannt gegeben, dass die Hauptversammlung des RC Park Modelbilklub
Samstag d.19.November 2011 Uhr. 13.00 in Søgård Friskole stattfindet.

TAGESORDNUNG:
1) Wahl eines Dirigenten.
2) Bericht über die Geschäftslage des Klubs im vergangenen Jahr.
3) Präsentation der 2010-Bilanz zwecks Begutachtung.

bei / Kassierer Kim Holm
4) Eventuelle Vorschläge.
5) Wahl von u.a. Vorstandsmitglieder:
Kassierer Kim Holm (Wünscht Wiederwahl)
2.Vormann Torben Møller (Wünscht Wiederwahl


Stellvertreter (Vorstandsmitglied)Lars Wortmann (Wünscht Wiederwahl
6) Verschiedenes.

Eventuelle Vorschläge zur Prüfung bei der Hauptversammlung müssen mindestens 8 Tage vor der Hauptversammlung bei dem Vorstand eingegangen sein.
Auf Wunsch kann die Satzung beim Vorstand angefordert werden.

Die endgültige Tagesordnung kann ab 8 Tagen vor der Hauptversammlung beim Vorstand angefordert werden.


Mit freundlichen Grüßen,
Der Vorstand

 

 

04-11-2011 Husk at der er møder i RC Parkens bestyrelse og direktion på mandag. Best. møde kl. 18.30 og direktion kl 19.00. Begge møder afholdes i RC Parken.

04-11-2011 JetDanmark dukker op kl 10.00 i RC Parken på søndag den 06.11.2011

03-11-2011 Ralf har sendt et par billeder af det flotte bord, hvor flyverne kan stå og samle deres fly. Ralf fortæller at det ikke er et sted hvor man starter flyverne, men kun samler og pusler med dem. Start af fly skal foregå på forpladsen som vi plejer. Prøv at lade musen glide hen over billedet så sker der noget. Læg også samtidig mærke til den flotte start- og landingsbane vi har fået med hvide striber og tal

03-11-2011 Har du glemt hvor på dit medlemskort du skal klæbe dit årsmærke så tryk på dette link:

Medlemskort-forklaring

03-11-2011 Så er det nye årsmærke for 2012 kommet. Det er holdt i en dejlig varm orange farve. Mærket udleveres af din lokale klub når du har betalt dit kontingent for 2012. Mærket skal du klistre på dit flotte blå medlemskort. Det er bevis for at du berettiget kan lege i RC Parken.

Betalingspåmindelsen kommer senere fra de forskellige klubber. Se mærket her:

maerke 2012

03-11-2011 RC Parkens Modelflyveklub har fået et særdeles flot "anretterbord". Det er et stort og stabilt bord hvor man kan samle sine fly og klargøre dem så de kan komme sikkert i luften. Det er Ralf og Mogens der som to små nisser i al julehemmelighed har bygget bordet. Det er meningen at der skal være to ens borde. Se bordet næste gang du er i RC Parken. Materialerne er sponsoreret af RC Parken.

03-11-2011

RC Parkens Modelflyveklub har sendt følgende vigtige meddelse til opslagstavlen:

Rcparkens Modelflyveklub! Fårhus d.1 nov. 2011

Hermed indkaldes der til den årlige ordinære generalforsamling.

Som afholdes tirsdag d.29 nov. 2011 i sløjdlokalet på Søgård Friskole kl. 1900

Hvis der er forslag som ønskes behandlet denne dag,skal så være bestyrelsen i

Hænde senest d.21 nov. 2011 ( på skrift )

Dagsorden:

 1. 1. Valg af derigent
 2. 2. Formandens beretning
 3. 3. Fremlæggelse af regnskabet
 4. 4. Behandling af indkomne forslag
 5. 5. Kontingent
 6. 6. Valg af bestyrelse ( på valg er Svend-og Hermann
 7. 7. Eventuelt

Hermann ønsker ikke genvalg!

Sidende bestyrelse møder denne aften kl. 1830

Venlig hilsen Hermann

01-11-2011 Der er kommet en fin invitation til RC Parken. Se den her:

Vi " Warshipmodels.dk & Grænseegnens Modelskibs Laug. har en udstilling på Lørdag, på Løvfaldsmessen
ved EFA Syd i Rødekro. Vi vil gerne tilbyde en plads på vores stand, hvis der skulle være modelskibsfolk fra
RC Parken, der har tid og lyst til at fremvise deres model eller projekt.
Vi er allesammen Lokale klubber, med stor forskel i interesseområderne, så en fælles stand kunne da være
rigtig flot.

hilsen Harley

31-10-2011 Et særdeles flot tiltag er gjort af Torben fra RC Parkens Modelbilklub. Se hvad det drejer sig om her:

FG-Baja aka. Torben har besluttet at donere sin FG-Baja til RC-Parkensmodelbilklub. Bilen skal bruges som klubbil og til folk der gerne vil prøve en RC bil inden de beslutter sig for at købe en RC bil. FG-Bajaen er ikke køreklar lige nu, og den trænger til en alvorlig kærlig hånd, samt noget elektronik som sender/modtager 2,4 Ghz, gas/bremse servo, trækstarter. Samt andre småting.

Planen med at donere denne FG-Baja til klubben er at finde sponsorer der vil være med til at gøre den til en superflot RC bil, og da RC parken har egen shop, er det jo et oplagt valg at forhøre sig der for at få nogle dele til bilen. Karossen er rød som den står nu, men det ville da være super fedt at få den til en dygtig airbrush maler, som næsten har frie tøjler, der skal dog indgå rc-parken blå farver samt måske lidt stjerner i temaet, men det er jo nok ikke det store problem.

Holm har lovet at stå for rengøringen af Fg-bajaen og lave en liste over hvad der skal bruges af dele for at den bliver køreklar, samt at samle den igen.

Dette er et vinter projekt og har du nogle fede aludele og andre upgrades liggende til en FG-baja så doner dem venligst til klubben så vil de blive brugt på bilen.

Vi håber på at så mange som muligt vil deltage i dette projekt, ikke mindst RC-parken. På Søndag d. 6.11.2011 kl. 14 vil den blive overdraget til Rcparkensmodelbilklub, hos Holm når vi igen mødes på loftet til klubdag.

30-10-2011 Formanden for RC Parkens Modelflyveklub der samtidig også er RC Parkens direktør har meddelt at JetDanmark kommer på besøg søndag den 6. november 2011. Der er ingen problemer at vi alm. andre medlemmer også leger i RC Parken. Det glæder alle tre klubber. Kom ud og se flotte fly. Og et stort HJERTELIG velkommen til JetDanmark

30-10-2011 Her kommer så en samarbejdspartner som vi har brugt rigtig meget:

kl

30-10-2011 Hvis du undrer dig over de tre store ruller drænsslanger der er kommet til RC Parken så er det Mogens og Lycks ide. De har fået den rigtig gode ide at lægge en drænsslange langs den østlige og nordlige kant af flyvernes start-/landingsbane.

28-10-2011 RC Parken har en række samarbejdspartnere som vi er rigtig glade for. I den næste tid vil vi her på opslagstavlen af og til omtale dem så du kan se hvem der egentlig står i kulisserne og hjælper os rigtig meget. Lad os straks se en af dem her:

kliplev

27-10-2011 RC Parken kravler lige så stille i vinterhi. Husk dog at RC Parken er åben hele vinteren, så hvis vejret er derefter så er der frit leg.

22-10-2011 RC Parkens modelflyveplads med tilbehør er meget tæt på at være helt færdig nu. Der mangler kun lidt for eksempel flotte lamper med stik. Ellers er det en super flot afdeling der er færdiggjort i RC Parken. Senere kommer der luftfotos af det hele.

22-10-2011 Det var en prægtig dag i RC Parken i dag. Der blev arbejdet meget og der blev leget. Ralf har i den forbindelse sendt følgende til opslagstavlen, hvilket RC Parken fuldt ud kan tilslutte sig:

Hej piloterne og store tak til: Peter Heissel, Flemming Christiansen; Christian Lyck, Mogens Andersen, Eskild Cornelsen,Torben Kolbeck og Ralf....
Her fra mig: Jeg er meget taknemmelig, og hver gang positiv overrasket, at der kommer så mange medlemmer hver gang der skal laves noget.:)
og i er SUPER kammerater/trofaste og en fornøjelse at arbejde sammen med. Jeg har stor respekt for jeres indsats og jeg håber i har tid og lyst til at deltage med samme iver i fremtidige projekter.
Mega kæmpestor tak fra Ralf og vi ses helt sikkert derude.
Ralf fra RC Parken

 

21-10-2011 Følgende er kommet til opslagstavlen:

Hej Model-Piloterne; imorgen den 22.10.11 fra kl 10 skal vi færdiggøre vores sikkerhedshegn + lidt her og der.
Madpakken skal i selv sørge for. For ligepludselig-pause med kaf kaf og evt. en lækker kage søger Ralf for (kun kage - Kløben).
Vi ses ....:)
Flyvning er ikke tilladt mens vi arbejder på sikkerhedshegnet / Christian Lyck, sikkerhedsofficer, og første-vagthavende Ralf.

 

19-10-2011 Kim har søsat sin "Flyvefisken" på sin jomfrurejse. Se dette fantastiske skib her i RC Parkens dejlige sø:

KIM

17-10-2011 Har du større indkøb i sinde så snak evt med Bille, han kan give 19 % på alt i RC Parken Shop. Også på tilbudsvarer. Det kan hurtigt blive til mange penge.

17-10-2011 Der er ordinær klubaften i RC Parken i morgen.

16-10-2011 Vigtigt. Når du vil bruge vandpumpen, så husk at lukke for den lille fine hane som sidder forneden i pumpehuset. Der kan godt pumpes med hanen åben. Vigtigt er dog at du når du er færdig med at bruge pumpen at du så igen åbner for hanen så pumpehuset kan tømme sig for vand. Ellers vil vi kunne risikere at få frostskader i pumpehuset.

16-10-2011 Husk RC Parken er åbent alle ugens dage. Vi har ingen begrænsninger. Takket være en SUPER Aabenraa kommune.

16-10-2011 På tirsdag er der klubaften i RC Parken som sædvanligt. Dog kun for fly- og skibsfolk. Bilfolket afholder klubmødet hos Kim.

16-10-2011 I dag søndag var et helt fantastisk vejr. Det blev udnyttet af både fly og bilfolket.

16-10-2011 Lørdag den 22-10-2011 fra kl 10.00 der igen arbejdsdag i RC Parkens Modelflyveklub. Denne dag er der derfor ingen flyvning før efter arbejds ophør.

16-10-2011 Opslagstavlen har modtaget følgende:

til opslagstavlen

modelbilklubbens klubaftener/dage er gået i vinterly
vi afholder indtil foråret vores klubaftener/dage hos kim holm på hans loft hvor han har indrettet en indendørs tæppebane til mini elbiler i onroad-klassen størelse 1-18 og mindre
da det foregår i holms private hjem , er det kun for modelbilklubbens medlemmer , og er man ikke medlem , skal man ha tilladelse af kim til at deltage!! hans tlf.nr kan findes under vagthavende her på siden
medlemmer af modelbilklubben , kan finde kims adresse i denne forumtråd: http://www.modelbilklubben.dk/smf/index.php?topic=354.0 hvor der også står tidspunkter/regler osv.
bilklubben håber at der vil blive taget godt imod dette tiltag
på modelbilklubbens vegne
kim holm

 

16-102011 Tillykke! Så har vi fået vand og kloak lagt ind til "døren" Christian, Ralf og Mogens har prøvet at sprøjte med vand.

15-10-2011 Lørdag var arbejdsdag og derefter legedag. Flyverne er næsten færdige med deres sikkerhedshegn. Hegnet blever snorlige og det ser fantastisk ud.

14-10-2011 RC Parken er et spændende sted at være. Nu har flyverne af RC Parken fået striber og banenumre sponsoreret til start og landningsbanen. Indflyvning til landing fra øst sker på bane 29 og indflyvning til landing fra vest sker på bane 11. Forestil dig at du sidder i cockpittet i et fly og kikker på dit kompas. Hvis du har den korrekte retning til indflyvning og landing og du kommer fra øst så vil dit kompas vise 290 grader. Omvendt, hvis du indflyver fra vest til landing så vil dit kompas vise 110 grader (290 grader minus 110 grader er 180 grader). Ved lejlighed kommer der et luftbillede af banen.

13-10-2011 Ralf og Christian har sendt følgende til opslagstavlen:

Nu på lørdag d. 15/10-2011 er også en arbejdsdag for flyveklubben.
Af sikkerhedsmæssige hensyn, er det denne lørdag ikke tilladt at flyve, idet vi arbejder med at opbygge sikkerhedshegnet langs med start- og landingsbanen.

Hilsen fra sikkerhedsofficer Christian og første vagthavende Ralf.

 

12-10-2011 Husk der er arbejdsdag for flyverne på lørdag og flyverne starter kl 10.00 med arbejdet.

12-10-2011 Vand og kloak arbejdet pågår stadig men nu mangler der ikke meget mere så er de færdige.

11-10-2011 Vores indkøber Ralf har bestilt materialer til weekendens arbejdsdag. Hvis nogen skulle træffe lasbilen som kommer med sagerne så be' ham om at læsse sagerne af oppe ved den første parkeringsplads ved søen. Så får vi ikke de store lastbiler ned i RC Parken.

10-10-2011 Ralf har foreslået et adgangsskilt ved opgangen til flyvepladsen (flightline). Før skiltet sendes til skiltemager så kik lige på det om der er stavefejl og hvis ja så send en mail til rcparken@rcparken.dk Her kommer skiltet:

skilt

 

10-10-2011 Flyverfolket har igen (seje gutter) arbejdsdag i weekenden. De starter lørdag den 15.10. 2011 kl. 10.00. Der kan af sikkerhedshensyn først leges (flyves) efter arbejdets ophør. Kom så mange som mulig og hjælp, så bliver vi hurtigere færdig med hele flyvepladsen og så mangler vi kun lamper og stik ved muren.

10-10-2011 Anlægsarbejdet med vand og kloak skrider fint fremad. Se det næste gang du kommer i RC Parken. Det hele skal efter planen være færdigt inden weekend.

09-10-2011 RC Parken har igen været i det store gavehumør. Mogens fik i dag foræret et FlyCam One HD camera. Det har han fuld fortjent idet Mogens er en af de utrolig flittige i RC Parken. Glæd dig måske er du den næste der får en gave. Det er planlagt at RC Parken altid af og til vil dele gaver ud til medlemmerne.

09-10-2011 Der er, som altid, ordinær klubmøde for alle tre klubber på tirsdag.

09-10-2011 Ja, man skulle ikke tro, men ikke desto mindre så blev der både fløjet, sejlet og kørt med modelbiler i dag i RC Parken. Og foruden det, så fik vi også sat de sidste pæle i jorden til startbanen for flyverne.

09-10-2011 Sydbank, RC Parkens helt fantastiske bank, har meddelt at den har bestilt tre flotte reklameskilte til RC Parken. De er hver 3 meter lange og 1 meter høje så de passer perfekt til bilbanerne.

09-10-2011 Der er flere som har efterlyst en medlemsliste. Medlemslister og andre evt. følsomme oplysninger om medlemmer ligger i de enkelte klubber. Det er typisk formanden eller kassereren som du skal spørge om dette.

08-10-2011 Ideer til vejnavne og pladser modtages med kyshånd. Det er nemlig meningen at veje og pladser skal navngives med tiden så det bliver lettere at finde rundt og forklare veje og steder.

08-10-2011 Vore super asfalt folk har været og reparere asfalten på "KIL's Plads". Det var den asfalt en uheldig chauffør kom til at ødelægge. KIL's Plads er det stykke asfalt der ligger længst mod øst og som er beregnet til helipad/heliport. Området omkring KIL's Plads bliver senere gjort flottere.

08-10-2011 Der bliver lagt et eksemplar af "Bådmandspiben" i klubhuset.

08-10-2011 Så er "Bådsmandspiben", skibsfolkets blad, udkommet. Det udleveres på søndag til medlemmerne. Tom vores formand for RC Parkens Modelskibsklub har skrevet et flot indlæg.

08-10-2011 Søndag er generel arbejdsdag. Fly- og skibsfolket kommer over middag. Der kan leges når vi har arbejdet. Bilerne har ingen arbejdsplaner for i morgen så de kan bare drøne derudad.

08-10-2011 Her er en lille besked fra vores direktør:

Nu skulle Traktoren være 0k ,den skal have nye knive på et tidspunkt. Den laver en stribe i midten ,ellers kører den fint. Fejemaskinen har jeg ikke set på. Kim mener ikke der er noget ,den står vi jo heller ikke og mangler så hårdt.

Venlig hilsen Svend

07-10-2011 Her et lille stemningsbillede af Tom's slæbebåd. En stille aften forleden.

tom

07-10-2011 RC Parkens Modelskibsklub holder møde i RC Parken ved søen på søndag den 09.10.2011 kl. ca. 12.00. Det er kun småting der skal drøftes så der bliver rigelig tid til at lege.

06-10-2011 På søndag er der flyver-arbejdsdag i RC Parken. Vi skal se om vi kan komme videre med hegnet langs startbanen. Af sikkerhedshensyn må der ikke flyves mens der arbejdes. Efter arbejde kan der flyves og leges igen. Vi starter kl. 13.00

06-10-2011 Ralf har sammensat en flot lille kasse med flasker i. I disse flasker er der sprøjtegift og der er målt af til forskellige mængder vand som giften skal blandes med. På hver flaske står der til hvilken mængde vand den pågældende flaskes indhold skal bruges. Kassen står i vores midlertidige klubhus bag rullepanelet i det lille skrivebord som står under vinduet. Hold børn væk fra flaskerne.

06-10-2011 RC Parken er velsignet. Medlemmerne i vore tre klubber pukler på tværs af klubgrænser. Hvis man sammenligner med andre klubber uden for RC Parken så ser det ud til at næsten alle medlemmer yder et eller andet stykke arbejde. Hvert på sit niveau og det er godt sådan. Dejligt at vi ingen "snyltere" har. Et helt aktuelt emne er for eksempel vandpumpning. Herman og Kim har helt frivillig startet et "pumpelau". De pumper når det er nødvendigt. Alle der har lyst må gerne deltage. Kim, Herman og Bille vil gerne give en instruktion i hvordan pumpen startes.

05-10-2001 Flittige hænder er i fuld gang med at skaffe vand- og "kloak"-udlednings tilslutning til RC Parken. Her et billede fra vores indkørselsvej:

water

04-10-2011 Der er kommet en rigtig spændende og anderledes invitation til RC Parken. Se den her:

Indbydelse til sensommer flyvedag /  loppemarked for de sønderjyske modelflyveklubber, SKIBELUND, TOFTLUND, HADERSLEV, RC-PARKEN, SØNDERBORG.

LØRDAG D.   29   OKTOBER KL 0900 - TIL DAGEN ER OMME.

Sønderborg Modelflyveklub foreslår at vi mødes på Sønderborg Modelflyveplads til en dag med flyvning – loppemarked med køb salg bytte  af diverse modelflyvegrej – snak og udveksling af flyve historier, der kan være modeller man gerne vil vise frem. Her kan det argeste l… måske kunne sælges for skyhøje priser og det flotteste materiel vise sig at være usalgbar.

Da vores kantine ”BURGER KING” er lukket finder vi nok ud af at sende nogen i byen efter et eller andet vi kan grille til middag.
Vi giver morgenmad / kaffe til de morgen duelige der vil komme kl. 0900, - tilmelding til morgenmad på mail:  kj6938@gmail.com / sms 21674660

Hvis klubberne vil kundgøre ovenstående til deres medlemmer eller henvise til hjemmesiden www.sonderborgmodelflyveklub.dk  hvor indbydelsen vil pryde forsiden.

Med venlig hilsen
Sønderborg  Modelflyveklub
Bestyrelsen

04-10-2011 Næste store anlægsarbejde i RC Parken er nu påbegyndt. Det er indlæggelse af vand og spildevandsafledning. Det store arbejde langs vejen startede i går og skal være færdig senest den 12.10.2011. Ledningerne/rørene "skydes" ind. Stort til lykke til RC Parken og jer allesammen.

02-10-2011 Vores lille havetraktor er i stykker. Det er noget med remtrækket. Direktionen snakker i morgen om hvad der skal gøres.

02-10-2011 I dag var lege og slappe af dag i RC Parken. Der blev fløjet og kørt til den store guldmedalje. Bille havde motorstop under flystart og måtte nødlande. Det gik godt.

01-10-2011 Søndag den 09.10.2011 er foreløbig sat af til arbejdsdag for flyverne. Det ville være rart hvis så mange som mulig kan komme. Vi starter kl 13.00

01-10-2011 I en af de flotteste oktoberdage i årevis blev RC Parken flittig besøgt. Flyverne fik bygget videre på sikkerhedshegnet og bilfolket fik leget.

29-09-2011 Husk der er diverse møder i RCP på mandag aften.

29-09-2011 I morgen har flyverne arbejdsdag fra kl. 13.00 Vejret bliver dejligt. Vi skal have sat hegn op langs startbanen.

29-09-2011 Når du har græs-tjans så husk at det kun er den lille havetraktor som kan slå de skrå kanter langs søen. Den kan samtidig bruges til at slå græsset omkring vores krukke med 6 tallet ude ved vejen.

28-09-2011 Det ville være super hvis rigtig mange kan møde op og arbejde på lørdag så vi kan komme et ordentligt stykke videre. Når hegnet er færdigt og kantstenene er sat kan vi nemlig få bestilt flotte granitskærver til hele parkeringspladsen.

28-09-2011 Ralf har sendt følgende til opslagstavlen med henvisning til arbejdsdagen for flyverne på lørdag:

Hej
en lille henvisning fra mig af. I skal på lørdag bruge arbejdshandsker pga. at pælebankningen er hårdt for fingrene.
Akku-skruemaskine med bitholder og en torx 25 bit og en bænkhammer til at slå kramperne i med.
Hilsen Ralf

 

28-09-2011 Husk der er bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken på mandag. Tid og sted som vi plejer.

28-09-2011 Også i dag var RC Parken godt besøgt. Et særligt flot syn var Tom's flotte modelskib med flud skala belysning. Billeder kommer senere.

27-09-2011 Flyveklubben har arbejdsdag på lørdag den 01.10. 2011 fra kl. 13.00. Der skal sættes hegn på langs flyvepladsen. Ralf bestiller materiale så det hele er klar. Tag gerne en skruemaskine med.

27-09-2011 Det er ikke en aprilsnar: Ralf har set fisk i søen!!

27-09-2011 Der blev leget til den "store guldmedalje" i RC Parken i dag. Både med biler og fly.

26-09-2011 RC Parken er skrigende sjov at være i med de medlemmer den har. Nu har Mogens sendt luftfotoer. Gad vist hvordan i alverden han har lavet dem! Her kommer de:

luft

luft2

Nyd synet !

26-09-2011 Der er ordinær klubmøde for alle klubber i RC Parken i morgen tirsdag. Vejret ser ud til at blive fint så der kan leges i alle tre dicipliner.

26-09-2011 Formanden for RC Parkens Skibsklub har sendt en flot besked til opslagstavlen og sendt billeder med. Læs og se nedenunder:

I dag fik Ralf, Markus, Jacob, Nela og Tom renset søen så den aldrig har været mere ren.
Vi fik svinget Le'en og samlet det hele op med den ene af vores redningsbåde.

Ja der blev godt nok en lille smule tilbage i søen som man kan se på billederne. Men det vil vinden
snart få blæst ind til kanten. Søen er klippet helt i bund, så det kan holde sig i pænt lang
tid nu.
Særlig tak til Ralf og Nela som har hjulpet Skibsklubben, det er vi MEGET glade og taknemmelige
for.
Vandstanden er omkring 40-50 cm alt efter hvor i søen man står. Så nu kan der fint sejles uden
at skruen får søgræs.

rensning

ren

Er søen ikke flot? 4000 kvadratmeter legeplads !

 

22-09-2011 Tom, formanden for RC Parkens skibsklub, har sendt følgende:

Hej
Min kone har meldt sig som den der sørger for grillpølser til det arbejdende folk,
så vi kommer ikke til at sulte på søndag.
Meine Frau wird uns mit das grillen helfen
hilsen
Tom

 

22-09-2011 Husk der er fælles arbejdsdag i modelskibsklubben på søndag den 25-09-2011 kl 10.00. Alle er velkomne til at komme og hjælpe. Skibsfolket trænger til hjælp så de kan komme ud og sejle. Det er primært plantebevoksningen i søen der skal fjernes.

22-09-2011 Den kommende weekend og hele den kommende uge ser ud til at blive rigtig god med hensyn til vejret. Solskin, næsten ingen skyer og næsten ingen regn. Temperaturer der nærmer sig 20 grader celsius.

21-09-2011 Vi har uge nr. 38 så det Kim Holm og Jimmi B Haurvig som har græs klippeturnus.

20-09-2011 RC Parkens Modelskibsklub har følgende meddelse:

Hej
Vi har planlagt en arbejdsdag nu på søndag den 25. Sep kl 10- i RC Parken. Vi skal gerne
have fjernet alt det ukrudt som er vokset i søen. Jo flere som kommer jo hurtigere
får vi søen klar. Der er allerede 5 personer som har meldt deres ankomst.
Da der er rigelig med vand i søen 40 cm, er der brug for folk med Le og vaders.
Vi regner med at det kun tager en dag og hvis der kommer mange så kun en halv
dag at rense søen. Derefter kan vi sejle lige så meget som vi har lyst til.
RC Parken har også bestilt vandværksvand så vi kan få fyldt det sidste på hvis det
er nødvendigt. Men nu har vi brug for lige at få fjernet ukrudtet.
Vi har også snakket om at grille, så hvis nogen skulle have lyst til at arrangere dette
må I MEGET gerne sige til. Jeg vil tro at hvis vi alle giver en 30-40 Kr så kan det også
dække udgifterne.
Skriv gerne tilbage om du kommer og om du kan hjælpe med arbejdsdagen.
Hallo

Wir haben arbeitsdienst geplant jetzt am Sonntag, 25. September ab 10 uhr in RC Parken. Wir wollen
alles Unkraut, vom See entfernen. Je mehr Personen kommen um so früher
wirde der See bereit sein. Es gibt bereits 5 Personen, die freiwillig ihre Ankunft gekundig haben.

Es gibt genügend Wasser im See 40 cm, und jetzt brauchen wir leute mit Sense-und Watvögel,
Es dauert nur einen Tag den See zu reinigen. Dann können wir so viel seglen wie wir wollen,

RC Parken hat auch Leitungswasser bestellt, so dass wir in der letzten gefüllten bekommen können, wenn sie
notwendig ist.

Wir sprachen auch übers Grillen, also wenn jemand dieses arrangieren möchte, bitte melden.
Wenn alle 30-40 DKK (5 EUR) geben wird das furs grillen reichen.
Bitte schreibe zurück, ob du kommen kannst und uns helfen wird
LG.
RC Parkens Schiffsmodellclub

 

19-09-2011 RC Parkens danske og tyske indgangsside har fået et flot billede af RC Parken sat ind. Hvis du ikke har set forsiden i et stykke tid så kik en gang. Tryk for eksempel her:

Forsiden

19-09-2011 Der er ordinær klubmøde for alle klubber i morgen tirsdag aften.

19-08-2011 Stilheden sænker sig over RC Parken. De store maskiner trækker sig ud og vi får lidt fred til kun at være os selv og lege og bygge som vi har lyst til. Vejene har fået en sidste vinterbelægning og skulle være ret så hæderlige nu.

18-09-2011 Så er der valgt to ledere af large scale off-roadbanen. Det blev Dirk Ahriens-Clausen og Sven Schmiedener som nu er chefer for banen. Følg venligst deres henstillinger. Dirk og Sven er to meget arbejdssomme og dygtige modelbilkørere og det skal nok blive rigtig spændende at se deres ideer med large scale banen.

Dirk har telefon: 0049179 5373112 og Sven har telefon: 0049 172 4439926

18-09-2011 Har du lyst til at se nogle helt dukfriske billeder (luftfoto) at RC Parken så kik her under på linket. Billedet er taget fredag den 16-09-2011 mens IMAC - folkene var ved at bygge op.

http://air-foto.dk/gpage31.html

18-09-2011 For lettere at kunne forklare steder og veje i RC Parken overvejes der nu at give pladser og veje navne.

18-09-2011 Det stykke asfalt der danner afslutningen mod øst og ligger delvist på parkeringspladsen skal være asfalt-helipad/port. Pladsen er opkaldt efter en stor korifæ indenfor modelflyvning og som også var helikopterpilot i en menneskealder i forsvaret.

Pladsen er døbt:

KIL's Plads

18-09-2011 Nåja, det kommer vel ud før eller senere: Bille fløj ind i vindposeflagstangen i dag. Han påstår at Eskild provokerede ham, men det siger vidner at det ikke passer.

18-09-2011 IMAC konkyrrencen er forbi og det gik strygende selvom vejret drillede. Vores medlem tryllekunsteren har lavet to formidable tryllerier på Youtube. Se dem på linkene nedenunder.

http://www.youtube.com/user/RCPARKEN

http://www.youtube.com/watch?v=_ZKoQI_Kjd4

Der er oprettet en såkaldt youtube kanal. Her kan vi uploade flimsekvenser til youtube.

Her et gruppebillede af IMAC deltagerene og repræsentanter for RC Parken

IMAC

16-09-2011 Tom og Markus fra RC Parkens modelskibsklub indkalder til arbejdsdag på søndag den 25.09.2011. Klokkeslet kommer senere. Tag le og lange støvler med.

15-09-2011 For at IMAC konkurrencen kan afvikles i fred og ro er RC Parken lukket for anden modelleg i weekenden 17. og 18. sept. 2011. Så må vi lege desto mere næste weekend.

15-09-2011 I morgen starter IMAC folket så småt op med at arrivere i RC Parken. Kim Holm står for det praktiske og ved også hvor der må camperes. Kims telefonnummer er:

0045 5130 7439

Billes "hemmelige" mobil nr er: 4053 0408 og er åbent fra fredag aften 16.09.11.

Alle er velkomne til at komme og kikke også ikke medlemmer.

14-09-2011 Vandstanden i søen stiger fint. Der mangler måske 20 til 30 cm. Så er det hele perfekt.

14-09-2011 Hvis du har været forbi i RC Parken i dag har du måske bemærket de utrolig mange lasbiler der har kommet og kørt (mere end 15). Det er fordi RC Parken nu er ved at være træt af vand og plørede veje så nu bliver det store skyts sat ind. Vores flittige Anders styrer slagets gang.

13-09-2011 Der er planer om at hver bilbane skal have tilknyttet et par ledere som kan tage vare om den daglige drift og vedligeholdelse vel at mærke under bilklubbens bestyrelses vinger og tilsyn.

13-09-2011 Selvom regnen driller ser det ud til at vi når at få RC Parken fin til IMAC konkurrencen. Der er hyggeaften fredag aften. Hvis du har tid og lyst så kom og vær med.

12-09-2011 Hvis vi er nogle stykker fra flyveklubben som også kan finde sammen den 24.09.2011 så kan vi slå pæle i langs vores nye kantsten ved startbanen. Og hvis tiden er til det så få begyndt på opsætning af hegn. Vi kan jo begynde kl 13.00.

12-09-2011 Modelbilklubben har følgende meddelse:

hej folkens

lørdag d 24 september, er der igen arbejdsdag , hvor det igen er hegnsarbejde der skal udføres
da det er pæle nedbankning der startes op med, er det vigtigt at vi er så mange som muligt, så det igen ikke er de samme der skal banke alle pælene ned, det er hårdt arbejde!!!
vi skulle gerne være færdigt med hegnet snart, så vi kan komme videre med andet arbejde snarest muligt!!

medbring venligst akku skruemaskine og torx nr 25 bit samt arbejds handsker, så vabler kan undgåes!!

bilklubben vil igen være vært med lidt at spise til de fremmødte/arbejdende, medbring selv drikkevare!!!

på bestyrelsens vegne
kim

11-09-2011 Der blev både leget med bil og fly og arbejdet ihærdigt i RC Parken i dag.

11-09-2011 Den store pumpe er nærmest et uhyre. Hvis der kommer fuld tryk på vil slangerne i følge Anders revne! Den kan yde 71.000 liter i timen.

11-09-2011 Det er Eskild og Ejvind som har klippetjans i næste uge. Husk at det kun er den lille havetraktor som kan køre på de skrå kanter langs søen.

10-09-2011 "Truck amok" arrangementet i Padborg i går lørdag gik rigtig fint. RC Parkens Modelbilklub repræsenterede RC Parken på fornem vis. Der er kommet mange rosende ord allerede nu. Tak til jer alle der deltog.

09-09-2011 Hvis du har lidt overskudstid så tag og hjælp os alle med at rydde lidt op. Der ligger og flyder lidt med træ fordi den megen vand der har været i RC Parken har sejlet rundt med træet.

09-09-2011 I den kommende uge vil vejene få en ordentlig omgang så der bliver fint at køre i RC Parken.

09-09-2011 Ejvind fra flyverne har rundet 276 starter med modlfly i dette år i RC Parken. Han vil prøve at nå 300 starter inden vinter. Det er altså imponerende.

09-09-2011 Der blev leget rigtigt meget i RC Parken i dag. Vejret var godt og der blev talt og snakket på flere sprog. Nyd søndagen i morgen og leg ligeså meget du får tid til. Næste weekend er RC Parken lukket for os almindelige idet der afholdes IMAC konkurrence. Det betyder i midlertid at du meget gerne må komme ud og kikke og hygge.

09-09-2011 RC Parken har indkøbt en kæmpe pumpe fra overskud fra CF(det hed det før i tiden nu hedder det Beredsskabsstyrelsen). Den er splinterny selvom den er fra 1961. Alt var endnu originalt indpakket og præserveret. Indtil nu har den kørt 6 t. og 20 min. og det har bevirket at RC Parken atter er "farbar". Indtil videre er det Anders der styrer pumpen. Pumpen drives af en VW motor og kan pumpe mere end tre gange så meget som den gamle pumpe.

08-09-2011 RC Parken er atter i gavehumør og har derfor besluttet at bilfolket får lagt kantsten langs large scale banen ud mod den store parkeringsplads. Arbejdet er allerede påbegyndt og bliver formentlig færdig i næste uge.

07-09-2011 Hvis vejret bare er nogenlunde vil der fra i morgen torsdag bliver påbegyndt kantstenssætning i RC Parken. Det bliver langs flyverne den første portion bliver lagt. Der bliver en 1.5 m bred kant hvor publikum kan stå/sidde og der kommer et flot lag granitskærver på. Hele siden langs flyvepladsen er planlagt til at være færdig inden vores IMAC konkurrence.

06-09-2011 Så kan det afsløres hvordan diplomet for 1. pladsen ved IMAC konkurrencen den 17. og 18. september 2011 kommer til at se ud.

se det her

06-092011 Ackie har accepteret at sommeren er ved at gå på hæld og har derfor sponsoreret lyng til vores krukke med 6-tallet ved vores indkørselsvej. Tak til Ackie.

05-09-2011 Der er ordinært klubmøde i morgen aften, men hvis vejret er "tosset" så bliv bare hjemme. Så leger vi en anden dag.

05-09-2011 Vores store dejlige pumpe er pt. ikke arbejdsdygtig. Anders er sat på sagen og vi håber at den snart er på "fode" igen.

04-09-2011 Oplysninger om banestørrelser og priser på anlægsarbejder i diverse fora (flertal for forum) står for skribentens egen regning og behøver nødvendigvis langt fra at være korrekte. Korrekte tal, hvis de offentliggøres, findes på RC Parkens hjemmesider eller på opslagstavlen. Hvis du på et forum eller i dagligdagen spørges om slige sager så er det lettest at henvise til RC Parkens hjemmesider.

04-09-2011 Det er Peter og Egon fra flyverne som har græstjans i næste uge.

04-09-2011 Næste weekend (lørdag) er der "truck amok" i Padborg. Se længere nede på opslagstavlen hvad det nu er. Udstilling af fly er også velkommen.

04-09-2011 Der har været arbejdet særdeles meget i weekenden. Nogle af flyverne startede allerede kl. 06.00 om morgenen. Der blev nået meget og vi begynder at være klar til vore prominente gæster fra IMAK.

04-09-2011 Så var det lige før det gik galt. Bille troede at parktraktoren kunne sejle og var nær kørt ud i søen. "Gode" undskyldninger var der nok af. Heldigvis var der mange stærke medlemmer som kunne trække den fri. Heldigvis blev dette ikke fotograferet.

04-09-2011 Der er ikke mere diesel på parktraktoren (næsten ikke mere) så den der har græstjansen bedes tage noget med. Gem kvitteringen så får du pengene af direktionen

04-09-2011 Husk der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken i morgen mandag.

02-09-2011 Vi starter op fra kl. 12,00 i morgen i RC Parken (lørdag).

02-09-2011 På mandag er der møde i RC Parkens bestyrelse og RC Parkens direktion. Det er henholdsvis kl 18.30 og kl. 19.00. Begge møder holdes som sædvsnlig i RC Parken

01-09-2011 Det er Flemming og Hermann som har klippeturnus i denne uge.

01-09-2011 Gokart-folkene fra Als har doneret en masse gokartdæk til RC Parken. Og sandelig også leveret dem. Tusind tak til Karen.

01-09-2011 Vores sø har nu mere vand i end nogensinde før. Der mangler ca. 30 cm så er den fyldt op til fribordet på havnen. Ved du hvad fribord betyder?

01-09-2011 Vejret bliver fint i weekenden så der bliver plads både modelleg og arbejde i en stor pærevelling. Alle tre dicipliner kan praktiseres.

31-08-2011 RC Parken havde fint besøg i dag. Karsten Gram fra LAG Aabenraa/Erhverv- og selskabsstyrelsen/ EU trodsede det dårlige vejr og kikkede forbi. Kim og Bille viste rundt og afsluttede med en bil- og flyopvisning.

31-08-2011 Så er den endelige "Godkendelse for turbinedrevet modelfly under 25 kg" kommet. Tusind tak til Arne Bruun, MDK for hans store arbejde. RC Parken har nu alle mulige godkendelser der skal til for at være en absolut super klasse modelflyveplads.

Se den endelige godkendelse her:

Jet godkendelse

Stort til lykke til jer alle

Jetgodkendelsen er en tillægsgodkendelse til vores modelflyvepladsgodkendelse og vores stormodelgodkendelse fra den 05. juli 2010. Modelflyvepladsgodkendelsen og stormodelgodkendelsen kan du se her:

Modelflyvepladsgodkendelse og Stormodel godkendelse

Normalt er en modelflyveplads godkendt til 7 kg fly. RC Parken er godkendt til op til 25 kg modelfly.

31-08-2011 Fly og bil har følgende meddelse:


Til opslagstavlen!
Flyveklubben og bilklubben indkalder til arbejdsdag lørdag d 3-9-2011 kl. 12.00
I flyveklubben skal vi ha færdiggjort alle kanter ved landingsbanen samt ha sået græs
I bilklubben er det igen hegnet der kalder på arbejdskraft
Endvidre skal vi ha gjort parken smuk og klar til den store imac-weekend som nærmer sig med hastige skridt
Bilklubben står klar ved grillen , med grillpølser til de arbejdende, medbring selv drikkevare
Mvh kim

 

31-08-2011 Adressen til "truck amok" er Lejrvej 8, 6330 Padborg og det er kl. 10.00

Se invitationen her

30-08-2011 Hvis der er nogle flyvere eller skibsfolk der gerne vil udstille modeller i Padborg den 10.09.2011 så er du/I meget velkomne. Tilmeldelse til Kim Holm eller duk bare op med modellerne. Adressen kommer senere.

30-08-2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Hej allesammen

I forbindelse med lastbiludstillingen "truck amok" i Padborg lørdag d 10-9-2011, er vi blevet opfordret til at lave lidt opvisningskørsel
vi får et område på 20*40 meter på asfalt, hvor der hele vejen rundt bliver lavet noget afspærring, så vi ikke kan skade publikum
vi ankommer på pladsen ca kl 10, og laver lidt bane , og så kører vi rundt og viser hvad vore biler/ vi kan hehe
adresse på mødested følger inden længe.
Har du ikke lyst til at køre, er du stadig velkommen til at tage dine biler med til udstilling.

29-08-2011 I weekenden den 17. sept. og 18. sept. 2011 er RC Parken reserveret til kunstflyvningskonkurrence. Alle kan komme og se. Det er gratis. Imac vil selv sørge for det praktiske og RC Parken kan så hjælpe til hvor vi har lyst. Kontaktmand er Kim Holm. Kim er en af vore to flittige vagthavende. Der kommer mere om dagene senere. Det er store og flotte skalafly der skal dyste.

29-08-2011 Bille har sendt følgende til Aabenraa Kommune og Syd- og Sønderjyllands politi:

Til Aabenraa Kommune
6200 Aabenraa

Syd- og Sønderjyllands politi
Haderslevvej 52
6200 Aabenraa                                                                                          29. august 2011

 

Vedr.: Mesterskaber for modelfly


I henhold til Lokalplan nr. 43, RC Parken, som blev offentliggjort 22. juni 2011 af byrådet i Aabenraa kommune skal jeg hermed til hyggelig og behagelig orientering oplyse at:
RC Parken
Søgårds Mark 6
6200 Aabenraa
holder kunstflyvningsmesterskaber for skalamodelfly i RC Parken:
lørdag den 17. september 2011 og søndag den 18. september 2011
Der vil være ca. 15 deltagere i konkurrencen.
Alle er velkomne til at komme og se, der er ingen entre for at komme ind i RC Parken og se de flotte fly.

med venlig hilsen

Bille Ruwald
RC Parken

28-08-2011 Onsdag den 31-08-2011 får RC Parken besøg af en repræsentant fra LAG Aabenraa/ Erhverv- og Selskabsstyrelsen/ EU. Det er kl. 12.30 og det er Karsten Gram der kommer og hygger.

28-08-2011 Dagen i dag var meget regnfuld at arbejde i alligevel var der flere som mødte op i RC Parken. Der blev slået en del græs og pumpet en forfærdelig masse vand.

28-08-2011 Der er nu fremstillet flotte blå snore til fiksering af motormodellerne til jernstængerne i startfeltet. De vil blive lagt frem i vores midlertidige klubhus. Faste flyvere kan få deres egen eksemplar.

28-08-2011 Så er det muligt at købe super flotte Caps (kasketter). De er sorte med gul skrift. Dit navn kommer på cap'en endvidere dit klubtilhørsforhold og RC Parken. Prisen er 100,00 kr. Bestil dem hos Kim tlf.: 0045- 51307439

27-08-2011 I dag på en regnvejrdag blev der både fra flyverne og bilerne arbejdet ihærdigt i RC Parken og der blevet nået rigtig meget. Og så blev der også både fløjet og kørt med biler. En næsten Danmarks-rekort blev foretaget i dag fra en af bilerne. Der blev via GPS målt en hastighed på 81.5 km/t. Og det så drøngodt ud. Hjulene var helt aflange!!

27-08-2011 Modelbilklubben her følgende meddelse:

Indkaldelse til endnu en arbejdsdag i RC-Parken. Lørdag d. 3.09.2011 fra kl. 12. Vi fortsætter med at bygge hegn rundt om ON-Road banen. Klubben giver endnu engang mad til de fremmødte medlemmer, husk selv at medbringe drikkevare, samt aku skruemaskiner. Der kan sagtens arbejdes selvom det regner lidt, og stor tak til dem der mødte op i dag Lørdag d.27.8 til arbejdsdagen, vi havde en rigtig god dag med godt humør og gode grill pølser med tilbehør. Til næste arbejdsdag ser vi GERNE at der møder mange flere op og hjælper med at bygge ON-Road banen op. Vi vil gerne ha at man skriver om man kommer her i forum-tråden, så vi kan beregne hvor meget mad vi skal ha med til at smide på grillen. Vi forventer mange mange arbejdsdage indtil ON-Road banen er færdig, vi forventer ikke at man kommer hver gang, men at man kommer til så mange arbejdsdage som muligt, vi vil jo alle gerne ha vores ON-Road bane færdig til foråret 2012 det mål sker kun hvis så mange som muligt deltager i opbygningen. MVH. Bestyrelsen.

26-08-2011 RC Parken holder ordinært bestyrelsesmøde og direktionsmøde mandag den 5. september 2011 Bestyrelsesmødet er kl 18.30 og direktionsmødet er kl 19.00 Begge møder afholdes i RC Parken.

25-08-2011 Det er OK med RC Parken at der leges med modeller på de respektive asfaltbaner. Selvom on-roadbanen langt fra er færdig er det næsten synd hvis der ikke må køres på den. Så fra RC Parkens side er et OK. Men i sidste instans er det den enkelte klub der bestemmer så spørg hellere hvis du er i tvivl. Det er bestyrelsen for den enkelte klub du skal spørge til råds i sådanne tilfælde. Hvem der sidder i de forskellige bestyrelser kan du se under praktiske oplysninger.

25-08-2011 På lørdag på arbejdsdagen vil grillen blive tændt. Det er lettest hvis du selv tager det med du vil spise eller have grillet. Bilfolket får sponsoreret grill mad fra bilklubben. Det gør flyverne så vidt det vides ikke.

25-08-2011 Både bilklubben og flyveklubben indkalder til arbejdsdag på lørdag kl 12.00. Her kommer to meddelser som opslagstavlen har modtaget. Dobbelt er bedre end slet ikke.

"modelflyveklubben og bilklubben indkalder til arbejdsdag lørdag 27/8 fra klokken 12.00
vi skal ha færdiggjort kanterne omkring landingsbane, og have lavet mere hegnsarbejde omkring onroadbanen
håber at så mange som muligt vil tage sig tid til at komme og give en hånd med det store arbejde"

og her er beskeden fra bilklubben:

vi fortsætter lørdag med hegns montage på onroadbanen, vi starter klokken 12.00
og klubben giver mad til de arbejdende medlemmer, med bring venligst selv drikkevare!
medbring venligst akuskruemaskiner og torx bit nr 25 samt masser af godt humør!!
håber vi ses til endnu en hyggelig dag i rcparkens modelbilklub


21-08-2011 RC Parken har egen læge. Find ham under praktiske oplysninger.

21-08-2011 Der var ordentlig fut i fejemøjet i RC Parken i dag. Rundt over det hele kunne høres både dansk, sønderjysk og tysk. Bilfolket arbejdede som gale på hegnopsætning og fik sat nogle snorlige pæle ijorden. Imponerende flot. Flyverfolket legede. Bille fik brændstof i øjet og måtte en tur på skadestuen. Brændstof er stærk basisk og akut skylning med en danskvand (mild sur væske) var en ganske glimrende ide. Tak til Jane og Mogens for deres akutte hjælp. RC Parkens læge stod klar ved døren og kørte patienten på skadestuen hvor han selv forestod behandlingen. Stor tak til vores læge Steen.

21-08-2011 Der var en del overskudsasfalt da vi var færdige så den har vi brugt til at lave en asfalt-tværbane med. Til start og landing når vinden er sydlig eller nordlig.Tværbanen ligger helt mod øst i forlængelsen af parkeringspladsen. Den er meget tyk og kan derfor ved forsigtig kørsel godt bære en alm. oersonbil. Det er det eneste stykke asfalt hvor der må færdes 1:1 biler m.m. på. Der arbejdes p.t. på at lave en fin opkørsel til tværbanen. Rabatkanterne er også ved at blive lavet.

21-08-2011 For begge ender af forfeltet til pilotfeltet er der en fin asfaltbane med en flot runding.

Se billedet her. I baggrunden kan du se den kæmpestore on-roadbane vi har fået.

runding

21-08-2011 Stor tak til Svend for at have svejset vores parktraktor.

21-08-2011 I næste uge har vi uge 34. Det betyder at det er:

Hans, kasserer og Svend, formand

som har græs-klippe-tjans

21-08-2011 Det er ikke meningen at man skal stå ude bag sin model på startbanen når dn starter. Øv dig i at stå i pilotfeltet, så bliver du hurtig god til at starte derfra.

21-08-2011 Forfeltet skal bruges til at klargøre og starte din model. Når modellen er startet kan du lade den trille ud på startbanen. Fly uden understel kan fortsat håndkastes fra selve startbanen.

21-08-2011 Husk at græsset mellem start- og landingsbane nu ikke mere må bruges. Nu er det kun til pynt og er således en sikkerhedszone hvor ingen må opholde sig.

20-08-2011 I forfeltet til flyverne (dvs. den standplads hvor flyene kan startes og klargøres) står der nogle jernstænger op langs elkalberne. Dem må du gerne bruge til at fiksere/fæstne din flyver når du starter den. Senere kommer der faciliteter til at holde fly med.

18-08-2011 Husk bilfolket holder arbejdsdag på lørdag fra kl 13.00 andre medlemmer må meget gerne komme og give en hånd med. Der er en del småting som skal ordnes rundt omkring flyvepladsen. Der kan jo leges ind imellem. Hvis flyverne og bilerne kan finde ud af det sammen så kan startbanen bruges af alle.

18-08-2011 On-road banen er kæmpestor. Prøv at se billedet nedenunder og forestil dig så en modelbil køre her. Den skal nærmest have reservetank med. Tak til Kim for billedet.

on road

17-08-2011 På RC Parkens fødselsdag var der traditionen tro en flot udstilling fra FG hobby. Her et billede:

FG

17-08-2011 Der er taget en masse billeder fra asfaltdagen i dag. Der kommer nogle senere her på opslagstavlen.

17-08-2011 Græs-klippe-listen er blevet opdateret. Hold lige øje med den og hvornår det evt. er din tur.

17-08-2011 Vores direktør Svend er i fuld gang med at reparere den store parktraktor.

17-08-2011 Det er: Uge nr. 33 Kaj Lambertsen og Frank Christiansen som har klippeturnus i RC Parken.

17-08-2011 Bilfolket holder arbejdsdag i weekenden. Både lørdag den 20.8. 2011 og søndag den 21. 08.2011. Begge dage begyndes der kl 12.00 Jo hurtigere de resterende småting som hegn m.m. er på plads jo før frigives on-roadbanen.

17-08-2011 Husk kun rene "fødder" på asfaltbanerne! RC Parken har investeret i en meget bred asfaltkost så den må gerne bruges flittigt.

17-08-2011 Asfalten skal lige have et par dage til at "sætte sig". Den er blød endnu så lad være med at belaste den før om mindst et par dage.

17-08-2011 Så er asfaltarbejdet færdigt i RC Parken. Hvis du syntes at det så super godt ud med start- og landingsbanen så vil hårene rejse sig i nakken hvis du ser resten af rullefelterne, forgården til start af fly og så hele den kæmpe store on-road bane. Jeg synes det er skrigende.

16-08-2011 Det værste man kan have er turbulens. Bare vinden er konstant så er den til at flyve i. Turbulens forårsages af forhindringer for vinden. Huse, skove, terræn og lignende. Det er ikke sjovt at skulle lande hvor der er turbulens. Turbulens kan også opstå på grund af opad-gående vinde. Det der kaldes termik. Termik opstår når solens stråler opvarmer jorden som så opvarmer luften som så stiger opad. Mørke overflader opvarmer luften mere end lyse overflader.

Så hold nu fast: Derfor er der til RC Parken bestilt en asfalt der helt af sig selv bliver helt lys. Den bliver super flot. Det vil tage to-tre år og er uafhængig af sliddet på banen. Det vil bevirke at den termik der ellers kommer over en sort asfalt ikke vil komme over RC Parken.

16-08-2011 Det virker lettere end man skulle have troet at lande på asfalt. Modelflyene har rigelig med plads til at trille på uden at de ved landing ruller ud af banen. Den er kæmpe lang.

16-08-2011 Asfaltfolkene regner med at være helt færdig med al asfaltanlægsarbejde i morgen til fyraften.

16-08-2011 Selv om der asfalt-arbejdes i RC Parken i morgen er RC Parken åben! Alle tre modelgrene kan praktiseres.

16-08-2011 I morgen kl 07.00 starter asfalt folkene op igen. Først lægges den store on-roadbane og derefter gøres hele området omkring pilotfeltet færdigt.

15-08-2011 På RC Parkens fødselsdag blev der både fløjet, kørt med biler og sejlet. Markus væltede med sit skib og måtte ud efter det efter at Ralf havde prøvet med gummistøvler, der dog viste sig at være for korte.

VandMarkus

15-08-2011 Vores asfaltfirma har fået lavet en on-roader med deres firmalogo på. Den blev flittigt kørt på RC Parkens fødselsdag. Se den her. Den er da flot!

model

14-08-2011 Da det er usikkert hvornår asfalten kommer er RC Parken åben som altid. Det vil sige at der er ordinært klubmøde for alle på tirsdag. Hvis bil- og flyverfolket kan finde ud af det sammen, så må der gerne køres med bil på asfalt start og landingsbanen.

14-08-2011 Lige så snart der kommer tørvejr kommer asfaltfolkene. Det vil tage ca. en lille arbejdsdag at gøre asfaltarbejdet i RC Parken færdigt.

14-08-2011 En rigtig god dag er forbi, hvor der både blev fløjet, kørt med biler og sejlet. Der kommer de næste dage billeder af dagen. De spredes lidt ud for der er mange. Glæd dig til at se Markus gå med opsmøjede bukser ud i søen efter ......

På RC Parkens Modelbilklubs hjemmeside er der også mange billeder taget af Torben. Opslagstavlen har lånt et her der viser dagens mad. Der var gratis grill-pølser og sodavand til alle.

grill

se flere billeder fra bilklubben her:

Bilklubben

14-08-2011 I dag er det RC Parkens fødselsdag. Den bliver tre år gammel. Et stort tillykke. I fødselsdagsgave fik RC Parken asfalt. Noget af gaven er ikke kommet endnu, så det har den at glæde sig til. Her er et billede fra indvielsen for tre år siden:

(det er Ackie der klipper snoren)

aug 08

Det er Bille der står foran Ackie i sort jakke og det er Svend, RC Parkens direktør, som står bag Ackie og holder på snoren. Bag Billes ryg står der en markeringspind. Den peger på en gut med hænderne i lommen, grå bukser, brun jakke og brun kasket. Det er Keld. Det er Keld der har designet RC Parken sammen med Per. Per er lidt sværere at få øje på. Han stikker hovedet frem midt i billedet bag en dreng med camuflagebukser på. Både Keld og Per er fra vores dejlige broderklub Sønderborg Modelflyveklub.. Tusind tak til Per og Keld.

Ikke alene et stort tillykke til RC Parken men også et stort tillykke til jer alle sammen. Det er vores alles RC Parken. Den er til for os alle sammen og den skal give os mange dejlige stunder sammen fremover. RC Parken/Ackie og Bille takker jeg alle for den tålmodig og tillid I har vist under hele projektet. Nogle arbejder på en måde andre på en anden måde. Nogle arbejder mest i RC Parken andre pukler for RC Parken hjemme eller rundt omkring. Det er bare sådan det skal være. Enhver på sin egen dejlige måde.

Næste år er RC Parkens fødselsdag på en tirsdag. Det bliver den dag RC Parken officielt bliver indviet. Aabenraa kommune og presse er inviteret. Så husk nu allerede at planlægge at holde fri tirsdag den 14. august 2012. Det bliver spændende at se hvor langt vi så er nået. Bille har mange hemmeligheder i ærmet.

14-08-2011 RC Parkens Modelbilklub har sendt følgende dejlige fødselsdagshilsen:

Stort tillykke med fødselsdagen til RC-Parken. Alle os i RC Parkens modelbilklub ønsker RC-Parken en god dag og vi håber på mange flere gode dage og fødselsdage i fremtiden. Nu hvor asfalt maskinerne er rykket ind i RC-Parken så begynder det for mange at blive rigtigt sjovt. Og det bedste af alt der er pølser og brød til sådan en rigtig fødselsdag. Tak især til Bille for det store arbejde han lægger i RC Parken. "Så gir han nok en lille en, en lille en, eeeeeen lilllle bitttte en :-)

Tusind tak og det med en lille en er da bare HELT OK. Det har I alle sammen heltbestemt fortjent, så flittige som I er. Kærlig hilsen Bille

13-08-2011 Der blev arbejdet hård i RC Parken i dag. Mange klubmedlemer var mødt op og gjorde klar til i morgen. Samtidig blev det nye flotte pilotfelt færdiggjort. Det ser helt suverænt ud. Den belægning der er lagt har en tilpas blød karakter så man står dejligt. Der er tæppe under stenbelægningen. Kom og se i morgen. Vi begynder kl 13.00

13-08-2011 RC Parken bliver ked af det hvis du ud på den fine asfaltbane med beskidt fodtøj. Gå kun ud hvis det er nødvendig og sørg da for at dit fodtøj er rent.

13-08-2011 Her er et billede af Kim mens der blev pumpet vand i søen. Det er jo ikke lige just en skøn havfrue med den vom:

KIim

13-08-2011 Husk at off-roadbanen er åben på søndag.

13-08-2011 Inddeling af asfaltbanen søndag den 14.08.2011:

kl. 13.00 til 13.45 Fly

kl 14.00 til 14.45 Biler

kl 15.00 til 15.45 Fly

kl 16.00 til 16.45 Biler

fra 17.00 og resten af dagen: Fly

Dette er kun vejledende hvis der er plads på banen så er banen fri.

13-08-2011 I morgen søndag den 14.08.2011 holder RC Parken fødselsdag. Døren åbnes kl. 13.00. Alt er gratis og der kan flyves, køres og sejles. Bilfolket kan foruden off-roadbanen tillige bruge den store flotte asfalt start og landingsbane.

13-08-2011 RC Parken er åben igen. Det betyder at der kan flyves, køres og sejles i RC Parken.

12-0-2011 Der er fælles arbejdsdag for alle klubber i morgen lørdag kl 13.00

12-08-2011 Så er der pumpet mere end 2 milioner vand i RC Parkens sø. Der er nu ca. 50 cm vand i søen og der har aldrig været så meget før. Det betyder at der kan sejles i søen til RC Parkens fødselsdag. Se billedet:

vand

12-08-2011 Fredag aften var ordinær klubaften. Den nye super start- og landingsbane blev godt og grundigt indviet. I dagens anledning kunne både fly og biler lege på banen. Og det gik rigtigt godt. Se stemningsbillederne:

bille

Bane01

bane02

bane03

bil01

bil fly

11-08-2011 Har du noget du gerne vil købe ind til RC Parken så spørg Bille, måske betaler han så for dig. Dette kan dog kun ske før du har været på indkøb og kun hvis du kan fortælle hvad det vil koste.

11-08-2011 Super ihærdige medlemmer (Allan, Kim og Per) har i øsende regnvejr i dag sat afspærring omkring den nye on-roadbane samt rundt om indgangsteder til landingsbanen. Det betyder at der under ingen omstændigheder må køres med 1:1 (det betyder alm. biler), motorcykler, knallerter, scootere og andet motoriseret materiel indenfor disse afgrænsninger. Endvidere har Kim, som en gal, pumpet vand væk fra de store pladser.

11-08-2011 Start og landingsbanen er brugsfærdig så vi kan bruge denne bane på søndag. Både fly- og bilfolk kan lege på den kæmpestore bane. ( ca.130 meter gange ca. 14 meter). Vidste du at en alm. dansk hovedvej kun er ca. 7 meter bred. Vores start og landingsbane er altså dobbelt så bred som en hovedvej!

11-08-2011 Vores gode sponsor og investor i RC parken har nylig på et møde udtalt at han aldrig har været så glad for at bruge penge som nu hvor han bruger mange penge på RC Parken. Det er meget livsbekræftende at se hvor godt alle medlemmer har taget imod RC Parken. Og som han siger så er dette kun starten af hans investeringer. Vi må se og kan jo kun glæde os til fremtiden

11-8-2011 Fødselsdagsteltet vil blive sat op på søndag. Det gør udlejningsfirmeat.

11-08-2011 Lørdag er der fælles arbejdsdag kl. 11.00. Vi skal gøre klar til søndag hvor vi har fødselsdagsfest. RC Parken sponsorerer et kæmpe flot partytelt hvor vi alle kan være. Der vil formentlig også komme forhandlere og vise sager frem. Har du også en model eller flere du gerne vil vise frem så tag den/dem med. Der er tørvejr og plads i teltet.

11-08-2011 Der er ordinær klubaften i RC Parken for alle klubber. Klokkeslettet er 18.00.

11-08-2011 Asfaltarbejdet er indstillet på grund af de store mængder vand der er kommet. Skibsfolket jubler for vandstanden i søen stiger konstant. Asfaltarbejdet fortsætter næste uge og så har vi da det at glæde os til.

11-08-2011 Her lidt flere billeder fra asfalt pålægningen på start- og landingsbanen. Tak til Kim for billederne.

a1

 

Banen er dobbelt så bred som en alm. dansk hovedvej !! Mon ikke vi så kan ramme landingsbanen?

a3

Det indrammede felt du kan se på billedet ovenover til højre i billedet er pilotfeltet. Det er 20 x 4 meter. I midten kommer der en dejlig blød belægning hvorpå der så bliver lagt granit-skræver så man altid kan stå med tørre fødder.

a3

11-08-2011 Der blev i sidste minut besluttet at gøre startbanen ca. 10 meter længere end oprindelig planlagt. Så nu har flyverne en 130 m lang bane. Senere kommer hvide striber forenden og en flot midterstribe.

11-08-2011 Når nu bilerne får lov til at køre på landingsbanen skal de da vist have reserve-benzin med undervejs for banen er KÆMPE lang og super bred og flot. Glæd dig til at se den.

11-08-2011 Hvis det skulle gå så galt at vi ikke når at få asfalt lagt på onroadbanen til RC Parkens fødeselsdag så vil vi prøve at lave en tidsinddeling for deling af start og landingsbanen således at der skiftevis kan flyves en time og leges med biler en time. Mere om dette senere. På dagen vil der være opslag som fortæller i hvilke tidsrum der flyes og der køres på lndingsbanen.

10-08-2011 RC Parkens Modelbilklub har sendt følgende til opslagstavlen og jeg tror desværre at bilklubben får ret. Vi når nok ikke at få asfalt på den store on-road bilbane.Her er meddelelsen:

Asfalt og arbejdsdage. I dag kom der asfalt på start/landingsbanen i RC-Parken. Vi må desværre meddele at vi ikke får lagt asfalt til vores ON-Road bane i denne uge, det ustadige vejr gør at platformen som skal udgøre vores ON-Road bane er alt for våd og blød, asfalt firmaet håber på at de kan fortsætte med arbejdet i næste uge. Der er derfor arbejdsdag Torsdag d. 11-8-2011 fra klokken 09:00 vi skal ha lavet noget afspærring rundt om det stykke hvor der er lagt stabilgrus ud. Formålet med afspærringen er at forhindre at personbiler kører/parkerer på det område hvor der skal asfalt på. Arbejdsdagen Fredag d. 12-8-2011 er aflyst, men der er klubaften fra klokken 18 Lørdag d. 13-8-2011 fra klokken 11:00 er der igen arbejdsdag der skal ryddes op og gøres klar til RC-parkens fødselsdag på Søndag. Husk at det er strengt forbudt at køre/parkere på det område hvor vi skal ha asfalt på til ON-Road banen. Det er også streng forbudt at køre på det asfalt der allerede er lagt! Se billeder fra dagens asfaltarbejde www.modelbilklubben.dk

For at afmelde sig fra disse meddelelser, skal du logge dig ind i forummet og fjerne fluebenet ved "Modtag forum meddelelser og vigtig information via e-mail." i din profil.

10-08-2011 Så er asfaltarbejdet startet. Se billedet. Flere kommer senere. Det er start- og landingsbanen der er ved at blive belagt. Selve start- og landingsbanen er blevet færdig i dag. Det ser drøn godt ud og hvor er banen da kæmpe lang og bred. Hurraa. Tak til Kim for billedet.

asfalt

10-08-2011 I dag kl 06.00 startede de store maskiner og nu bliver det spændende at se hvor langt de når. Opslagstavlen vil lidt senere prøve at vise nogle billeder af forløbet. Alle der kommer forbi er velkomne til at tage billeder så vi har noget til fremtiden. Det bliver jo historieskrivning

08-08-2011 RC Parken er lukket.

08-08-2011 Der har været fine herrer fra asfaltværket ude i RC Parken i dag og lavet de sidste opmålinger og beregninger. Længere nede her på opslagstavlen kan du læse lidt om det de sammen med RC Parken har besluttet.

08-0-2011 Planlægningen er klar med hensyn til hvornår der arbejdes i RC Parken. Et er sikkert: Til fødselsdagen er alt klart. Det er dog lidt vejr-afhængigt hvornår selve asfalten kommer det bliver enten onsdag eller torsdag.

08-08-2011 Belægningen i pilotfeltet bliver et flot lag af granitskærver.

08-08-2011 Rundt omkring pilotfeltet bliver der lavet noget rigtig flot med asfalt. Det er for besværligt til at forklare, så det må du se når du kommer ud i RC Parken næste gang.

08-08-2011 RC Parkene har besluttet at gøre start og landingsbanen endnu længere end planlagt. Der bliver nu over 130 m asfalt. Bredden forbliver ca. den oprindelige. Hurra og til lykke til flyverfolket. Bilfolket får en asfalt on-road bane der går så langt ud til kanterne som muligt. On-road, pilotfelt og start- og landingsbanerne kommer til at ligge rigtig flot parallelt med hinanden. Det passer nemligt super flot med off-roadbanen 1:5

08-08-2011 Selv om RC Parken er lukket for modelleg så er du velkommen til at køre ud og kikke hvad der bliver lavet. Pas på ikke at pille ved landmåler-pindene (de er røde og hvide) Endvidere er der malet krydser og streger på de befæstigede arealer. Dem må vi heller ikke pille ved. Til slut er der også neonlysende snor sat af visse steder. De må ikke fjernes.

08-08-2011 Så er RC Parken lukket for denne uge. Vi åbner igen i slutningen af ugen. Det første er klubaften kl 18.00 på fredag, derefter arbejdsdag for alle lørdag fra kl. 13.00 og så søndag den 14.08.2011 fødselsdagssjov fra kl. 13.00

08-08-2011 Her er et billede af en af de store maskiner som i den kommende uge skal arbejde i RC Parken. Det er en "Grete" maskine (hvis jeg har stavet rigtigt) og den retter af og laver det rigtige hæld.

grete

07-08-2011 RC Parken har besluttet at uddele masser af små legefly til alle der ønsker det. Det er små fine samlesæt til legetøjsfly som kan håndkastes. Det er indkøbt en masse og der er til alle både voksne og små så længe forråd haves. Der er tre forskellige modeller. Det glæder både for medlemmer og ikke medlemmer. Samlesættene uddeles på RC Parkens fødselsdag den 14. 08. 2011 efter klokken 13.00 Find Bille så får du et samlesæt.

07-08-2011 Fredag aften den 12.08.2011 er der ordinær klubaften. Dette er klubaften for alle medlemmer.

07-08-2011 Husk RC Parken er lukket i den kommende uge på grund af anlægsarbejder.

06-08-2011 Søndag den 7. august 2011 kan der kun flyves på græsbaner idet der er gjort klar til asfalt på den hårde start- og landingsbane.

06-08-2011 Så er de store maskiner (et par dage før tid) begyndt på asfaltarbejdet i RC Parken. I dag (lørdag!) blev hele flyvepladsen rettet af og tromlet. Endvidere blev der påbegyndt afretning på bil on-roadbanen. Så nu begynder det at blive rigtig spændende!!

06-08-2011 RC Parkens Modelflyveklub har sendt følgende til opslagstavlen:

Ralf har ringet til mig om følgende!

Han ville foreslå at lørdag den 13 august blev en lille arbejdsdag, når asfaltbelægningen er færdig så skal der rundt om

Pilotfældet lægges granitskærver og ellers gøres klar til fødselsdagen d.14 august.Så dem der har tid og lyst den dag må

gerne tage en trillebør-skovl og rive med .Han ville mene at kl. 13 var en passende tidspunk med at starte op.

Vil du sætte det ind på opslagstavlen.

VH Hermann

 

05-08-2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelelse:

Søndag d. 14.8.2011 fra klokken 13 holder RC-Parken fødselsdag, alle er velkomne også ikke medlemmer.
RC-parken er vært ved grillpølser med tilbehør samt sodavand. Som sagt er alle velkomne og det koster ikke
noget for gæster at køre på OFF-Road banen. Martin fra FG-Hobby kommer igen i år og udstiller og mon ikke
også han har lidt reservedele med. ;)

05-08-2011 RC Parken er et kæmpe projekt og der er mange spændende sager der skal bygges og anlægges endnu. Alt "over jorden" dvs. bygninger med mere skal vi først til at begynde på nu. Her sidst på sommeren kommer asfalt, vand og kloak. Derefter kommer hegn og diverse hjælpeafspæringer. Vi har heldigvis tiden foran os og "manden med pengene" smiler stadig så bugettet holder rigtigt flot. Glæd dig for der er mange store og hemmmelige planer for RC Parken endnu. Som den del af RC Parken er du en del af noget rigtigt godt.

05-08-2011 Så er der kommet billeder fra Kim omkring pilotfeltopbygningen. Tak til Kim. Se billederne her:

pilotfelt

pilotfelt 2

04-08-2011 Pilotfeltet har fået en særdeles super flot kantsten. Glæd dig til at se den næste gang du kommer ud i RC Parken.

03-08-2011. Husk at lege alt det du får tid til i weekenden i RC Parken for i næste uge er RC Parken lukket. Vi skal have lagt asfalt på mange steder.

03-08-2011 Tonny fra flyverne har sendt dette indlæg med billede: TIL LYKKE Tonny!!

Hej gode flyve-venner.

Man skulle næppe tro det.
Det er næsten som juleaften i Juli.
Se hvad der kom med posten fra Australien idag.
Endnu en del til vinterens kommende byggeprojekt.
Stumax fan 90-45-11 blade i kulfiber, med en HET 700-68 motor.
Statisk thrust bliver omkring 8 + pund.
Glade jul, dejlige jul, dumdidum didum !
Vh Tonny

og her billedet:

strumax

31-07-2011 Tonny fra flyverne har fået en særdeles spændende gave. Glæd dig til at se den. Der kommer et billede en af de nærmeste dage.

31-07-2011 Fødselsdagen den 14. 08. 2011 er for alle. Og alt er gratis den dag! Der kan leges med alle modeller for alle der har lyst uden at det koster noget. Astfalten skulle være klar så der bliver rigtig noget at lege rundt på.

Dagen starter officielt kl 13.00

31-07-2011 Arbejdsfordelingen med indkøb og fordeling af opgaver er som vi plejer. Ackie og Bille sponsorerer dagen.

31-07-2011 Aflysning:

RC Parkens bestyrelsesmøde den 01. august 2011 i RC Parken er aflyst. Direktionsmødet afholdes som planlagt.

30-07-2011 En af de sidste julidage for denne sommer blev rigtig fejret i RC Parken. Der blev både fløjet med alm. fly, helicopter og fræst rundt på den store offroad bilbane.

30-07-2011 Husk RC Parken holder bestyrelsesmøde og direktionsmøde på mandag den 01. august. 2011 Møderne afholdes i RC Parken og tidspunkterne er som de plejer.

29-07-2011 BIlfolket mødes i morgen eftermiddag til leg og stenrivning. De hårde nyser kommer allerede klokken 12.00 Kim har sponsoreret flotte nye river. De står i det blå klubhus.

29-07-2011 Med sved på panden og trusler om skæl ud på hjemmefronten knoklede flyverne på anlægsarbejdet ved pilotfeltet. Og minsandten nu er der klart til asfalt. Huraa.

28-07-2011 I går blev der her på opslagstavlen nævnt en klub som hedder RT-X 120 Tinglev. Ved du har det betyder? Det er såmænd klubben for tidligere medlemmer af Round Table 120 i Tinglev.

27-07-2011 Pilotfeltet er nu udmålt præcist og der er afsat markeringspinde. Så nu er der klart til at blive sat kantsten. Feltets mål er 20 x 4 meter. Efter planen kommer der flot granitsten i feltet så man står tørskoet og stabilt.

27-08-2011 RT-X 120 Tinglev har forespurgt om de må besøge RC Parken. Det må de rigtig gerne. Vi har sat en foreløbig dato til den 19. april 2012. Så er der jo gratis pølser og sodavand igen. Jubii.

25-07-2011 Tonny har sendt et "stemningsbillede" fra en af sommerens "dejlige" flyvedage. Vi siger ikke hvem den "heldige" på billedet er. Det kan dog nævnes at det i flyverkredse er en særdeles meget kendt person. Opslagstavlen sender sin dybeste medfølelse. Her er billedet:

fly crash

24-07-2011 Har du billeder af noget du gerne vil dele med andre så mail dem til opslagstavlen. Så kan vi se hvad du har oplevet. Her kommer mailadressen. Bare tryk på linket så åbner dit mailprogram:

rcparken@rcparken.dk

24-07-2011 RC Parken er et godt sted at være. Efter planen vil der mange år fremover komme adskillige sponsorater til klubberne og til de enkelte medllemmer fra RC Parken. Sponsoraterne vil, lige som nu, langt overgå det kontingent som den enkelte betaler. Hvorfor? Jo, fordi det har RC Parken lyst til at gøre. Dette er en unik ting som formentlig ingen andre klubber vil kunne opleve.

24-07-2011 RC Parken har besluttet at sponsorere en flot kantsten omkring det græsareal der udgør pilotfeltet. Altså det sted hvor piloterne står og flyver med modellerne. Da flyverfolket er hårdt presset for tiden vil et kommercielt firma udføre det komplette arbejde. Der vil komme en rigtig kantsten sat ned i beton. Om der så fortsat skal være græs i feltet bliver stadig overvejet. Man står måske bedre på et andet underlag. Glæd dig og vent og se hvad der sker. Arbejdet med at opsætte kantstenen vil blive udført i den kommende uge. Det bliver firmaet Henrik Schmidt fra Holbøl som udfører opgaven.

24-07-2011 Hvis man kikker lidt længere frem i tiden så ser det ud til at sommeren lige så stille begynder at komme fra på torsdag. Det betyder at vi har hele næste weekend + den kommende uge til at få de sidste sager på plads inden asfalten.

23-07-2011 Hvis der er en der forstår at gøre søens folk glade så er det Kim H. Han er nemlig ved at pumpe vand i søen. Se billedet her:

kim vand

I følge Kim er der næsten allerede ca. 10 cm vand i søen og det ser ud til at søen holder godt på vandet. Jubii. Stor tak til flittige Kim. Gad vist om han får en sejltur i søen.

22-07-2011 Et medlem har i en mail spurgt om hvem der har græs-turnus. Vi er i uge 29 så det har Eskild og Ejvind fra flyverne der har græs.turnus.

22-07-2011 Selv om torsdagen var lidt trist blev der både fløjet, slået græs og sprøjtet mod ukrudt. Hele havneanlægget fik en ordentlig omgang. Vores lille græsplæne omkring vores krukke med 6 tallet og græsrabatten på begge sider ned langs den lange indkørselsvej blev "shinet-up" og græsset slået. Beddet omkring flagstangen blev renset for ukrudt.

22-07-2011 Heldigvis mangler vi kun ganske lidt ved pilotfeltet for at være klar til asfalten. Det drejer sig om ganske få kubikmeter og så stampning og afretning. Så det ser ud til at lykkes. Heldigvis for sommeren har ikke lige været til leg og byg.

22-07-2011 Aflysning:

RCP flyveklub har følgende aflysning:

pga af vejret , er det ikke til at arbejde med stabilgrus på pilotfeltet i morgen, det vil blive et mudderhul at arbejde i !!!

så løsningen vil være at vi flytter, arbejdet med stabilgrus til søndag ! eliten er i parken fra kl 12.00

mvh kim

 

20-07-2011 RC Parkens Modelbilklub har sendt følgende:

RC-Parken er lukket i uge 32 fra Mandag morgen d. 8.8.2011 til og med Fredag d. 12.8.2011 KL.18 Som mange sikkert ved rykker asfaltmaskinerne ind i uge 32 Derfor indkalder vi til arbejdsdage d.11-12-13.August altså Torsdag, Fredag og Lørdag. Når der er lagt asfalt til on-road banen SKAL der laves hegn rundt om banen så der ikke er nogle der ved et uheld kommer til at køre med 1:1 biler på den nye on-road bane. Torsdag d.11.8.2011 klokken 09:30 starter arbejdet med at banke pæle i jorden Fredag fortsætter det arbejde og Lørdag skulle vi gerne være så langt at vi kan begynde at sætte trådhegnet op. Vi håber at se så mange som muligt til dette arbejde, da det er af stor vigtighed at vi får hegnet lavet færdig inden RC-Parkens fødselsdag. Mere info om RC-Parkens fødselsdag og hegnsarbejdet følger.

MVH. Bestyrelsen.

19-07-2011 Flyverne har sendt følgende til opslagstavlen:

h til opslagstavlen!

flyveklubben indkalder til arbejdsdag lørdag d 23 juli kl 10.00
vi skal ha færdiggjort arbejdet med at forberede pilotfeltet til asfalt
vi håber at mange kommer og hjælper med at skovle stabilgrus!!

mvh kim

RC Parken kan da tilføje at alle andre end flyvere også er velkomne til at komme og hjælpe.

18-07-2011 Der kommer pt. en masse vand ned fra oven og Kim og Jane har ordentlig haft gang i den store pumpe. Det kan rigtig ses på vandstanden i søen.

18-07-2011 Husk RC Parken holder fødselsdagsfest:

Søndag den 14. august 2011

kl 13.00

Gratis grillpølser m. tilbehør og sodavand.

Og som altid er alle hjertelig velkomne også ikke medlemmer.

 

18-07-2011 Det er helt umulig at bremse de super aktive hårdt arbejdende medlemmer i RC Parken og minsandten om ikke også vore søde smukke piger hjælper til. Nu har Jane (kims dejlige kone) syet forhæng til vores midlertidige klubhus, mens resten af familien har ryddet op. Se billedet:

ryddet

ja og udenfor blev der arbejdet videre på pilotmuren. En stolt Kim kunne her til aften (søndag) fortælle at samtlige kabler langs muren nu er færdig installeret. Se billedet. Der er gjort klar til ni strømudtag. Hver strømudtag får så mellem to og fire stikkontakter (strømudtag). Det skulle være nok til at forsyne piloterne med den strøm de har brug for.

kabler

17-07-2011 På billedet af Tonnys flotte flyrampe kan du se at han har sat RC Parkens flag på. Super ide!! Har du også lyst til at bruge sådanne klæbemærkater udleveres de gratis af Bille. Må bruges af alle og enhver ikke blot medlemmer. Sæt dem op over alt hvor du kommer hen så bliver vi kendt.

17-07-2011 Selv om vejret ikke var af det allerbedste var der gang i RC Parken i går lørdag. Både Bille og Herman havde en udelanding i kornmarken. Planlagt? Nej!

17-07-2011 For dem der endnu ikke ved det, så er der bestilt indlæggelse af vand og "kloak" (det hedder spildevandsafledning nu om dage) til RC Parken. Arbejdet skulle egentlig have være påbegyndt nu, men nu bliver det vel formentlig først efter sommerferien.

16-07-2011 Er vejret godt så leges der i RC Parken er vejret ikke egnet til modelleg udendørs ja, så kan der for eksempel bygges. Her kommer en flot opskrift med billede fra Tonny som fik nogle regnvejrstimer til at gå og fik et super flot resultat. Se opskriften og billedet:


:Regnvejr, regnvejr
Fik lige lyst til at lave mig et uundværligt stykke værktøj.
1 stykke plade af presset pap
2 ruller gaffatape
3 meter rundstok
En hobbykniv
1 saks
1 tommestok
1 blyant
En skruemaskine med et kopbor.
1 sodavand
Hilsen Tonny

flyrampe

14-07-2011 Skibsfolk, Glæd jer! Jeres tur kommer også. I venter på vand. Så derfor er der bestilt ca. 4.000.000 liter vand hos Arwos. Sponsoreret af RC Parken. Hvis søen ikke holder vand og vandstanden synker så sponsorerer RC Parken løbende vand til jer! Til lykke! I længden vil det betyde at vi altid har frisk vand i søen. Det er forøvrigt drikkevandskvalitet der er bestilt.

14-07-2011 Så er det bilfolkets tur til gaver. RC Parken sponsorerer materialer til hegn omkring hele den nye on-road bane.

14-07-2011 Den officielle åbning af RC Parken med bormester m.m venter vi med til næste år. Så er vi kommet lidt mere på plads med bygninger osv.

14-07-2011 RC Parken holder fødselsdagsfest søndag den 14. august 2011. Kl 13.00 RC Parken vil være vært ved grillpølser og sodavand. Alt ganske gratis og alle kan deltage, ikke kun medlemmer.

14-07-2011 Den ordinære klubaften for alle klubber i ugen 8. august til 14. august er flyttet til:

Fredag den 12. august 2011 kl 18.00

Det bliver så også den første dag/aften i den uge at RC Parken er åben idet RC Parken er lukket hele ugen på grund af asfaltarbejde.

14-07,2011 RC Parken er et overflodshorn af gaver. Nu er det flyverne som står for skud. Der er bestilt store hvide tal på landingsbanen. Pilot Søren R. Slaikjer fra Sønderborg Lufthavn oplyser at numrene på vores start- og landingsbaner er:

Vest siden: 11

Øst siden: 29

Kan du regne den ud?

Ellers spørg Bille næste gang du møder ham.

13-07,2011 Så blev sidste møde mellem asfaltmændene og RC Parken afholdt i dag. Der blev nivelleret ud og aftalt fald. Flyvepladsen vil få taghældning hvilket betyder at midtlinien vil være en smule højere og at der så går fald ud til begge sider. I enden mod øst vil asfalten på flyvepladsen (start og landingsbanen) danne en lille runding som ender ud i en udkørsel til parkeringspladsen. Som noget nyt vil RC Parken endvidere sponsorere flot midterstribe og brede tværstriber (ligner fodgænger felter) for begge ender af start- og landingsbanen så det ligner en rigtig flyveplads. Ved vores asfalt bag pilotfeltet vil der komme en skrå op kørsel i begge ender.

Bilbanen vil få et fald der går mod nord vest. Det er som det også er nu.

Flyvepladsen vil få et ekstra lag stabilgrus som vil sørge for at det knuste granit bliver hårdt presset. Det er ikke muligt at tromle/presse det som det er nu . Det forbliver pulveragtigt. Materiale og maskiner er bestilt til dette.

Det betyder så at flyverne kun skal sørge for at stykket bag muren og de to tilkørsler på begge sider af pilotfeltet bliver klare til asfaltpålægning. Resten er asfaltfirmaet bestilt til at udføre som ekstra arbejde inklusiv det ekstra stabilgrus de skal bruge til start- og landingsbanen.

Bilfolket kan godt begynde med at gøre klar til at lave hegn idet der ikke må køres før der er sikkerhedshegn omkring banen. Når I ved hvad I skal bruge så kom til Bille så finder vi pengene.

12-07-2011 Formanden for asfaltpålægningen har været på besøg i RC Parken og dannet sig det praktiske overblik over arbjdet. Det var i mandags. Der ud af er følgende vedtaget:

Mandag 08.08.11 kl 07.00 Gretemaskinen (eller havde den nu kaldes, det er den der laver det rigtige fald og gør banerne helt lige) kommer og starter op.

kl 09.00 kommer tromlen og begynder at tromle. Disse arbejder skal være færdige tirsdag.

Onsdag den10.08. kl 09.00 kommer asfalten så og bliver lagt på.

For at ingen så kommer og raser rundt før det hele er lagt færdigt vil RC Parken være lukket helt for alle fra den 8.8.2011 kl 07.00 og indtil al arbejde er færdiggjort i løbet af ugen.

Vi vil forsøge at få lavet noget afspæring af banerne indtil de rigtige hegn er sat op.

11-07-2011 Husk der er fælles klubaften i morgen tirsdag fra kl 18.00. Tag kaffe/sodavand og hygge med.

10-07-2011 En dejlig sommerdag i RC Parken. Der blev leget både på jorden og i luften. Husk der er klubaften for alle klubber på tirsdag den 12.07.2011 i RC Parken. "Klubhuset" vil være åbent.

09-072011 Det ser ud til at blive fint lege vejr i RC Parken i HELE weekenden. Så bare "klø på". En flok flyvere har aftalt at lege på søndag fra klokken 13.00

08-07-2011 Så er klippemaskinerne atter funktionsdygtige. Svend, vores direktør, har repareret det punkterede dæk på den lille havetraktor. Endvidere er det irriterende hvepsebo i traktorens "skur" fjernet. Stor tak til Svend.

07-07-2011 RC Parken er et kraftsted at være. Det er lykkedes RC Parken at få beredskabsinspektør (det der i gamle dage hed brandinspektør) Torben Gross, Aabenraa Brand og Redning til at komme i slutningen af september og afholde et komplet 3 timers kursus i elementær brandredning for RC Parkens medlemmer. Datoen kommer senere. Derefter vil der blive udarbejdet en komplet brandvurdering af RC Parken hvorefter RC Parken vil indkøbe det nødvendige brandredningsmateriel. Kursuset i brandredning vil være uden udgift for RC Parkens deltagende medlemmer. Lærebøger vil efterfølgnde blive udleveret til udlægning i klubberne.

06,07-2011 En ihærdig skare af medlemer fik sat styr på ukrudtet i RC Parken i går aftes. Lige så stille er vi ved at blive mere og mere klar til asfalten. Flot arbejde.

05-07-2011 RC Parken er dynamisk. Der arbejdes både indenfor og udenfor. Her nogle stemningsbilleder. De to indendørsbilleder er fra RC Parkens bestyrelsesmøde i mandags i RC Parken

the bord

fra venstre ser du:

Per, Svend og Bille

the bord

Fra venstre ser du:

Tom, Per og Svend

rcp

Herover ser du 6 numser. Den ene mere bredrøvet end den anden!

Og så en aktiv traktorfører som hedder Jacob

rcp

Det er forfeltet til pilotfeltet med vores flotte ca. 40 meter lange mur, som du ser på billedet ovenover. Der hvor du kan se stabilgrus kommer der snart asfalt og strømstik.

TAK til TOM for billederne!!

03-07-2011 Det kan være rigtig svært lige at huske hvornår man selv har græs-klippe-turnus i RC Parken, så derfor er der kommet lidt hjælp her på opslagstavlen. Det er de to nye links oppe foroven lige under den blå skrift. Er du i tvivl om nøgler eller hvordan maskinerne bruges så kontakt en af de to vagthavende. Hvis du er forhindret så find venligst en afløser.

03-07-2011 Rundt om asfaltbanen ud mod græskanterne vil der blive lagt en rabat af fint sand som sørger for en jævn overgang fra asfalt til græs. Det gør det lettere for flyverne at fortsætte ud i græsset hvis det er det man vil. Det vil også bevirke at der ikke pludselig tårner sig en græskant op.

03-07-2011 Ikke for at gå nogen på nerverne men husk lige (flyverne) at Ralf gerne vil se så mange som mulig tirsdag aften til lidt ukrudtplukning. Det er den kommende asfaltbane der trænger til klargøring.

03-07-2011 Der er to norske famlier som holder ferie her på egnen. De kommer ved lejlighed forbi og flyver og leger med os i RC Parken.

01-07-2011 Fra på mandag aften vil der i "klubhuset" ligge et trykt og indbundet eksemplar af Lokalplanen for RC Parken.

01-07-2011 Ralf har sendt følgende meget gode ide:

Hej Flyveklubben/medlemmer
Jeg, Ralf, syntes vi skal gøre noget ved start- og landingsbanen i Parken.
Mit forslag er, at vi tirsdag d. 5/7 fra kl. 17 laver noget vedligeholdelse (ukrudt) på start- og landingsbanen - så mange medlemmer som muligt (husk at tage en spand med til ukrudtet). Desto flere, desto hurtigere.
Hvis du har nogle spørgsmål så ring til mig eller Kim (tlf. står under vagthavende).
Det vil være supergodt hvis vi er mere end 10 mand, for så tager det næsten ingen tid at få ordnet det der. Bagefter er der så nok tid til at dyrke vores hobby.
Stor hilsen Ralf

01-07-2011 Husk diverse møder i RC Parken på mandag den 04-07-2011

30,06,2011 Kim, Ralf og Bille har klippet græs i hele RC Parken så nu er der rigtigt flot til en dejlig legeweekend.

30,06,2011 Husk at der på mandag den 4. juli 2011 er møde i RC Parkens bestyrelse og i RC Parkens direktion. Tidspunkterne er henholdsvis kl. 18.30 og kl. 19.00. Læg lige mærke til at møderne nu afholdes i RC Parken.

29,06,2011 Det er Svend og Hans der har klippeturnus i denne uge.

29,06,2011 I går aftens var der "flyttedag" i RC Parken. Vores midlertidige klubhus blev flyttet hen midt for off-road 1:10 banen. Så lige så stille begynder RC Parken at tage mere og mere form.

28,06,2011 RC Parken har foruden sin ledelse på forskellige niveauer også to vagthavende. Det er Ralf og Kim. Hvis du vil i kontakt med dem så kik ude til venstre i den grå kolonne. Her er der et link til dem.

27,06,2011 I morgen er der alm. klubaften i RC Parken for alle klubber. Både bilfolket og flyverfolket har lille arbejdsaften med hensyn til skuret som skal flyttes. Det bliver en sjov aften for der vil også blive snakket norsk . Glæd dig til at møde nordmændene.

26,06,2011 Der tales stadig meget rundt omkring det vellykkede pinsetræf som RC Parkens Bilklub afholdt. Det skal I alle have tak for og ikke at glemme Dixi som havde lavet et kæmpe benarbejde bl.a. med at få så mange venner med fra den tyske side.

27,06,2011 Der var rolig i RC Parken i dag (dagen derpå, efter nordmændendes dejlige besøg). Dog blev der fløjet og leget. Og sandelig om ikke vi også fik fint besøg. Det tyske toldvæsen kikkede forbi. Det var den tyske tolds Pressesprecher Thomas som lige slog vejen forbi.

26,06,2011 Torben fra bilklubben har sendt lidt stemningsbilleder fra nordmændenes besøg i lørdags i RC Parken. Her er et af dem:

nordmaend

 

26,06,2011 Kim fra RC Parkens Modelflyveklub m.m. har sendt følgende til opslagstavlen:

har lige lidt til opslagstavlen!!

der indkaldes til arbejdsaften tirsdag 28/6/2011
vi skal ha flyttet det nye skur og det er en stor opgave, så derfor , vil vi gerne se så mange som muligt til at gi en hånd
bilklubben får igen tirsdag besøg fra vore norske venner fra romerike rc, og vi tænder grillen , og griller igen pølser til alle fremmødte
vejret vil være perfekt høj sol og let vind, så tag endeligt nogle modeller med så der er lidt at kigge på
vi regner ikke med at det tager hele aftenen af flytte skuret , så der bliver helt sikkert tid til at flyve/køre

vi ses til en hyggelig aften i rcparken


mvh kim

 

25,06,2011 Så kan du få din helt egen kopi af vores super spændende lokalplan for RC Parken. Download den her og tryk den ud og læs den grundigt, så får du svar på alle dine mange spørgsmål om hvordan RC Parken egentlig kommer til at se ud når den er færdig. Tryk på linket:

Lokalplan nr. 43, RC Parken, Søgård

25,06,2011 Af en eller anden årsag er der ikke luft i den lille havetraktors højre forhjul. I Billes grønne bil er der en elektrisk pumpe.

25,06,2011 Hvis du undrer dig over at nøglen til traktorskuret ikke befinder sig der hvor du er vant at den er, så er det fordi at den (nøglen til traktorskuret) nu hænger i samme nøglebundt som den store parktraktors nøgle hænger i.

25,06,2011 En dejlig dag i RC Parken, hvor der både blev fløjet og kørt med biler. Især det sidste var ud over det sædvanlige. RC Parkens Modelbilklub havde nemlig besøg af ti talstærke norske vikinger fra Romerike modelbilklub. Og de forstod at hygge sig. Se billeder senere.

25,06,2011 Hermann's sekretær har fremsendt 2. halvdel af RC Parkens græsklippe-turnus-kalender:

Rcparkens  klippekalender anden del.

Uge nr. 26  Svend Christensen og Hans Petersen
”      ”     27 Flemming Christiansen og Hermann Moltzen
”      ”     28 Egon Feldstedt og Peter Heisel
”     ”      29  Eskild Cornelsen og Ejvind Jørgensen
”     ”      30 Kim Holm og Jimmi B Haurvig
”     ”      31 Mogens Andersen og Ralf Dieter Riedel
”    ”       32 Christian Lyck Hansen og Hans (junior)
”    ”      33 Kaj Lambertsen og Frank Christiansen

25,06,2011 Vi er i uge 25 og det er så Kaj Lambertsen og Frank Christiansen er har græsturnus i RC Parken. Husk hvis du ikke lige har tid så byt med en anden.

24,06,2011 Husk det er i morgen bilklubben får besøg af norske bilvenner. Og de dejlige ristede pølser vil sikkert smage ekstra godt.

23,06,2011 Aabenraa Kommune har sendt et luftfoto af RC Parken som er optaget i 2010. Se det her:

Luftfoto

21,06,2011 Bille fik i dag et særdeles dejligt brev fra Aabenraa kommune. Brevet indeholdt vores super gode lokalplan for RC Parken. Meget mere om planen senere. Lokalplanen bliver offentliggjort i morgen. Huraa. Lokalplanen bliver nu vores bibel og alt hvad vi foretager os skal være i overensstemmelse med den. Så hvis du er i tvivl så spørg Bille. Her et billede af forsiden:

lokalplan

19,06,2011 Måske tisser Christian L. fra flyverne af og til i sengen om natten. Det skulle man da ihvertfald tro om ham lørdag nat. Han stod nemlig op lidt over fire tidlig søndag morgen og startede i RC Parken kl 05.00 med at slå græs. Mange timer senere så mange ham forlade RC Parken med rendegraveren kl 17.30. Ja, Christian er en af mange der bare pukler på for RC Parken.

19,06,2011 Forvandling. Prøv at lade musen køre hen over det nedenstående billede så kan du se hvor flot der er blevet ryddet op!

 

19,06,2011 Ralf har sendt et par flotte billeder fra en hård arbejdsdag i RC Parken. RC Parken er nu rigtig flot ryddet op. Stor tak til Ralf for billederne.

bill07

bill08

18,06,2011 RC Parken pinsetræf er noget der snakkes meget om og det ser ud til at der virkelig har været ræs i den. Modelklubben har sendt følgende:

Så kom der billeder i galleriet fra det første Pinsetræf i RC-Parken. Som sagt var det vores første Pinsetræf og mon ikke med den succes det blev at vi igen til næste år vil prøve at gentage det. Alle billeder fra Pinsetræffet i RC-Parken er taget af K.Holm og er venligst udlånt til Modelbilklubben.dk Tak til Holm for de gode stemningsbilleder. Se billederne på: http://www.modelbilklubben.dk/joomla/index.php?option=com_expose&Itemid=24

Med hilsener fra
Modelbilklubben.dk holdet.

18,06,2011 Langs vores flotte mur kommer der i alt ni 220 volts strømudtag. Hver strømudtag vil have fire stikkontakter. Altså vil der i alt langs asfaltkanten og muren være 32 strømstik.

18,06,2011 Hvis du kikker på billedet nedenunder, hvor Eskild arbejder med pilotmuren, så kan du længst væk fra Eskilds hoved se en meget lang grøn græsstribe. Det er vores største græs start- og landingsbane. Den er ca. 300 meter lang og ca. 25 meter bred. Så lidt tættere på Eskild ses en grå asfaltfarvet stribe. Det er vores kommende asfaltbane. Den er 120 m. lang og 14 meter bred. Fra asfaltbanen går der en opgravet rende igennem græsset og ind til en bred jordstribe. Det er runway ind og ud fra start området. Sådanne ind- og udkørsler er der to af. De er ca. 3 meter brede hver. Start feltet ligger så op ad den mur Eskild er i gang med. Den er 40 meter lang og ca. 6 meter bred. Både på start- og landingsbanerne og på ind- og udkørslerne og på opstartsfeltet kommer der en rigtig flot asfalt. Asfaltarbejdet starter den 8. august 2011

18,06,2011 Den hårde kerne fra flyverne arbejdede ihærdigt i dag i RC Parken på trods af tisseregn vejr. Og se det gav et super flot resultat. Vi har nu en særdeles flot pilotmur på 40 meter hvor alle former for fly kan stå og starte op ved. Derefter kan de så taxie ud ad runway'en og ud på start og landingsbanen. Super. Så venter vi bare på asfalten. Se Eskild i sving her (stor tak til Kim for billederne):

mur

17,06,2011 Jan Hyldahl Sørensen fra Erhvervenes Hus i Aabenraa har været på besøg i RC Parken. Tusind tak til Jan fordi han tog sig tid til at besøge os. Jan har forespurgt om modelfolkene kunne tænke sig at give en opvisning med bilerne - onroad - i Padborg en gang i september. Mere om dette senere. Det bliver en del af et større arrangement.

17,06,2011 Den hårde flyverkerne starter i morgen kl 09.00 i RC Parken og fortsætter med pilotfeltet. Hvis det tisseregner så udsættes arbejdet.

15,06,2011 Næste gang du kommer ud i RC Parken kan du oppe på klubhuspladsen se et lille ARWOS skilt på en blå pind. Det er her vandet kommer ind.

15,06,2011 Når vandet bliver lagt ind, bliver det ført helt over til pladsen hvor vores store flotte klubhus kommer til at stå. Hvis alt går vel kommer der en spildevandsledning med derover samtidig. Det hele bliver skudt ind under jorden så gravearbejde bliver der ikke meget af.

15,06,2011 På lørdag er der atter en lille arbejdsdag. Denne gang for flyverne. Det er pilotfeltet der skal arbejdes videre på.

14,06,2011 Svæveflyverne har fået tildelt mandag eftermiddage til at lave spilstart. Det betyder ikke at andre ikke må flyve men kun at svæveflyverne har fortrin den dag. Kom ud og kik. Det er utroligt spændende at se et spilstart og der er ordentlig fart på.

12,06,2011 Vi er nu i uge 24. Herman oplyser at:

uge 24  Christian Lyck Hansen og Hans (junior) har klippeturnus.

12,06,2011 Onkel Hans fra flyverne har en rygpumpe og tager ud og sprøjter i RC Parken en af dagene. Tusind tak til onkel Hans.

12,06,2011 Ved foranstaltninger som i går (pinsetræf) er det helt OK at den store tværbane til flyverne (den helt mod øst) inddrages til parkeringsplads. Senere når vi holder "overnatning" i RC Parken kan den også bruges til camping.

12,06,2011 Det blå skur som står på parkeringspladsen står kun midlertidig der. Det er meningen at det skal flyttes om på siden af 1:10 banen.

12,06,2011 En forrygende dag i RC Parken. RC Parkens Modelbilklub havde påsketræf. Der var mange gæster. Odense, Fredericia. Bremen og allevegne. Sven fra flyverne og bilerne havde en helikopter oppe og filmede og tog billeder fra luften. Mere om det senere. En utrolig spændende dag og en af de mest spændende i RC Parken indtil nu. Samtidig blev der fløjet til den store guldmedalje og Lyck listede væk fra familen på campingpladsen og stod pludselig i RC Parken.

11,06,2011 Der har været et mindre møde i RC Parken mellem RC Parkens bestyrelse og onkel Hans fra flyveklubben. Det kom der noget rigtigt godt ud af. Glæd dig til at se forandringerne i RC Parken i nærmeste fremtid.

11,06,2011 Husk at der imorgen er et spændende biltræf i RC Parken. Politi og kommune er orienteret.

10,06,2011 EDR betyder: eksperimenterende danske radioamatører.

10,06,2011 På tirsdag den 14.06.2011 kl 18.00 kommer EDR Åbenrå på besøg i RC Parken. Kom ud og leg med nogle modeller hvis du har tid så de kan få et indtryk af hvad vi går og leger med. Hvad EHR er kommer der svar på lidt senere.

10,06,2011 Husk der er arbejdsdag i morgen i RC Parken. Alle tre klubber må gerne komme og arbejde lidt. Du kan komme som du har tid til. Den hårde kerne starter kl. 10.00

09,06,2011 RC Parken har fart på. På lørdag den 11.06.2011 fra kl 11.00 er der fælles arbejdsdag. Søndag den 12.06.2011 er der fra kl. 10-18 pinsetræf. Alle er velkomne. Fint hvis også både flyvere og skibsfolk kunne komme og hjælpe bilfolkene. RC Parken er åben for alle tre klubber der derfor også kan lege med deres modeller. Flyve, køre og sejle.

08,06,2011 RC Parken er et godt sted at være og rigtig mange er gode til at hjælpe hinanden. Her er en lille tekst som Tonny har sendt sammen med et billede. Hjertelig tillykke til Tonny.

Så lykkedes det endelig.
Hermann gav mig min jomfru-flyvning.
Det var en ualmindelig fantastisk fornemmelse, at stå der
på jorden og bare drømme sig op i sin egen flyver.
1000 tak til Hermann, for al hjælp, tips og tricks indtil nu.
Og tak til alle i andre for gode råd og lykønskninger.
Vh Tonny

flyvning


07,06,2011 Ackie har idag fået blandet specialmaling i RC Parkens farver og sponsoreret 6 liter maling og malergrej til det nye klubhus.

06,06,2011 Nøgler til klubhuset kan købes/lejes hos Hans fra direktionen fra i morgen. Pris pr styk 100 kr.

06,06,2011 Fra og med næste måned holdes møderne i RC Parkens bestyrelse og RC Parkens direktion i RC Parken i vores klubhus.

05,06,2011 Hans fra direktionen har følgende meddelse:

Frøslev D5/6-11

Hej Bille følgene bedes du sætte op på opslagstavlen.

Til flyveklubbens medlemmer,vedrørende det nye klubhus har vi vedtaget at
der vil være mulighed at købe/depositum nøgle til klubhuset for 100 Kr,
nøglerne er nummereret og kan bestilles hos Hans

MVH. Onkel Hans


05,06,2011 RC Parkens Modelbilklub er bare super. Se sikke et flot besøg de får:

Lørdag d. 25.06.2011 får vi besøg af Romerike RC fra Norge. De kommer ca.11 mand med godt og vel 20 RC Biler,de kommer klokken ca. 11:00 Off-road banen vil selvfølgelig være åben for alle, så har du tid og lyst så kom ned og få en hyggesnak med vores Norske venner, og ta evt. en dyst mod dem på off-road banen, så håber vi bare på at vejret bliver godt den dag også.

05,06,2011 Her kommer en tekst og et billede fra Hermann fra dagens flyvning i RC Parken. Jeg viste godt at vores gamle klubhus var råddent men så råddent!! Se billedet og bedøm selv. Super rart at se at selv voksne mænd er rigtige drenge indeni.

flystyrt

05,06,2011 Bille oplyser at han har sendt følgende til politiet og kommunen:

Til Åbenrå Kommune og Syd- og Sønderjyllands politi
I henhold til Lokalplan for RC Parken som blev vedtaget af byrådet i Aabenraa kommune i marts 2011 skal jeg hermed til hyggelig og behagelig orientering oplyse at:
RC Parken
Søgårds Mark 6
6200 Aabenraa
holder et lille pinsetræf for modelbiler i RC Parken søndag den 12.06.2010 fra klokken 10-18.
Det drejer sig om modelbiler af off-roadtypen.
Alle er velkomne, der er ingen entre for at komme ind i RC Parken og se de flotte biler suse rundt.
med venlig hilsen
Bille Ruwald
RC Parken

 

 

05,05,2011 Ralf har taget dette billede i RC Parken på en af de hårde arbejdsdage. Vi må da håbe at Christian derhjemme tager bukserne af før han sætter sig på toilettet.

work

04,05,2011 Husk bilklubben holder pinsetræf næste søndag. Det kan godt foranledige lidt ekstra støj.

04,05,2011 Lørdag var alletiders legedag. Der blev både fløjet og ræst med biler. En enkelt måtte dog døje i mere end fire timer med en dum flyvemotor som ikke ville køre ordentligt. Så den model kom ikke i luften.

03,06,2011 Weekend vejret bliver super til at lege i!!

03,06,2011 Husk der er både bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken på mandag den 6.6.11. Tid og sted som vi plejer.

03,06,2011 Rotary, Rødekro har barslet med en super sag!! Tusind tak til Rotary og til præsidenten Uwe Tagesen. Se gaven her:

Rotary

02-06-2011 Herman oplyser at det er Jimmi og Kim H. fra flyverne som har græsklipningsturnus i denne uge.

02,06,2011 Kim "Hegnsklipper" har været en tur op og ned ad vores tilkørselsvej samt en tur rundt om hele RC Parken. Det gav "luft". To flittige flyverne knoklede derpå hårdt og fjernede grene og knuste buske. Glæd dig til at se hvor megen plads der er kommet. Nu kan der sagtens komme to biler forbi hinanden på vores tilkørselsvej. Se billederne nedenfor:

hegn

 

hegn 2

01,05,2011 1. juni er første sommerdag og de næste dage bliver flotte vejrmæssigt.

30,05,2011 GLÆDELIG NYHED:

Der er bestilt drikkevand fra Awros.

Dette bruges også til opfyldning og vedligeholdelse af søens vandstand. Levering forhåbentlig før sommerferien

30,05,2011 GLÆDELIG NYHED:

Asfaltarbejde startes mandag den 8. august

og er således færdigt til vores fødselsdag den 14. august !!

30,08,2011 RC Parkens Modelbilklub holder pinsetræf !! Spændende!! Her er invitationen som den står på deres hjemmeside.:

RC-Parkensmodelbilklub inviterer til OFF-Road Pinsetræf Søndag d. 12.6 2011 Fra kl. 10-18
Der vil på dagen blive grillet pølser og der er drikkevare til dem der deltager.

Pris for at deltage er 35 kr.- eller 5 Euro for ikke medlemmer.

Har man lyst til at deltage i dette Pinsetræf, så må man meget gerne skrive sig ind
her i tråden, så vi ved hvormange pølser osv. vi skal bruge.

Adressen til RC-Parken er: Søgårds mark 6,Søgård, 6200 Aabenraa

Men venlig hilsen RC-parkensmodelbilklub.

29-05-2011 Der har fra flere været fremsat et ønske om en mappe/sponsormappe som man kan tage med sig rundt når man vil fortælle om RC Parken. Her er den og du må gerne trykke lige så mange eksemplarer ud som du har lyst til. Der er ikke så mange billeder med for at spare på dit printerblæk. Det er derfor også helt OK hvis du selv finder billeder frem og tager med:

Sponsormappe

29,05,2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Lørdag d. 11.6.2011 Fra KL:11 er der planlagt fælles arbejdsdag, der skal klippes græs, trimmeskanter osv.
Derudover skal off-road banen ha en kærlighånd, dvs. der skal flyttes sand ind på banen igen. Vi håber at
se så mange som muligt denne dag.

29,05,2011 Fra på tirsdag ser det ud til at sommeren kommer !!

29,05,2011 Husk der er direktions- og bestyrelsesmøde i RC Parken på mandag den 06.05.2011. Tid og sted som vi plejer.

29,05,2011 Ligesom der fysisk arbejdes hårdt i RC Parken så foregår der også flere spændende tilbudshjemtagning og byggemøder i kulissen.

29,05,2011 I dag søndag blev der arbejdet i hærdigt videre i RC Parken. Den første stillede allerede kl. 08.00 og knoklede løs.

 

house

28,05,2011 Allerede fra i morges kl 08.00 startede de flittige flyvere op med at arbejde i RC Parken og der skete virkelig noget. Pilotfeltets flotte lige mur blev der bygget videre på og den gamle skurvong blev erstattet med en ny som så skal stå indtil vi får bygget et rigtigt flot klubhus oppe på plateauet foran søen. Det er sørme særdeles flot at alle hjælper hinanden så meget. RC Parken bliver bare helt enorm når vi en gang bliver færdige.

27.05.2011 Kim fra flyverne/bilerne kan glæde sig. I Billes bil står der en Messerschmidt 109 fra Parkzone og venter på ham. Der følger også et flot lipobatteri med.

27,05,2011 Opslagstavlen har desværre været nede et par dage men nu skulle den virke igen.

25,05,2011 Modelfly kan godt flyve i askeskyen i RC Parken. Hi, Hi

24,05,2011 Der er fuld fart i RC Parken. En super flot pilotfeldtmur er ved at vokse frem og snart har vi også noget at gå ind i og hygge hvis vejret lige driller lidt. Kom ud og kik på lørdag.

22,05,2011 Så er det sidste nye blad for RC Parkens Modelskibsklub "Bådsmandspiben" på gaden. Bladet udleveres af Tom næste gang du møder ham.

21,05,2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Næste klubdag bliver d. 12.6.2011 klokken 14 I RC Parken

Som i sikkert ved har vi valgt her i sommer ½ året at lægge vores klubdage i RC Parken, kom og få en hyggelig eftermiddag.
Ikke medlemmer skal også være velkomne.

20,05,2011 I dag fredag er det arbejdsdag i RC Parken. For alle. Der skal sprøjtes mod ukrudt og andre hygge arbejdsting og frem for alt så skal der leges og grilles. Det er kun for os medlemmer og vi skal rigtig hygge. Ralf tænder grillen op klokken 12.00 og den vil køre i lang tid. Du bedes selv tage grillmad og drikke med. Vi arbejder kun hvis vi gider ellers leger vi.

19,05,2011 I morgen bliver der sat et fint reklameskilt op fra vores konsulentfirma Grontmij (jeg ved ikke hvordan det udtales)

18,05,2011 Så har RC Parken haft et rigtig hyggeligt besøg. Det var Rotary fra Rødekro der særdeles talstærkt stillede op på trods af det kun relative gode vejr. TUSIND TAK til alle jer medlemmer der kom og gjorde aftenen til en rigtig spændende og dejlig oplevelse. Alle tre klubber kom og legede og viste modeller. Bare rigtig flot.

17,05,2011 Så er den lille havetraktor atter repareret. Begge baghjul er atter lufttøtte og de er kommet en ny kilrem på. Tusind tak til Peter.

17,05,2011 Ralf og Christian fra flyverne er nogle seje gutter. De har foreslået en hygge/arbejdsdag på fredag den 20.05.2011. De foreslår at vi begynder ca. kl. tolv. Det er pilotfeltet der står for tur.

17,05,2011 Husk det er i morgen vi får fint besøg af Rotary. Har du tid og lyst så kom og leg. Der er gratis pølser m. brød fra klokken 18.00 RC Parken er vært.

16,05,2011 Husk der på onsdag den 18.05.2011 er gratis grillpølser med tilbehør fra klokken 18.00 i RC Parken. Tak til Peter og Hermann

16,05,2011 Et par flittige og gode medlemmer trodsede i dag regnen og slog græs i RC Parken. Det var flot klaret!!

15,05,2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

> Onsdag den 18. maj 2011 kl 18.15 kommer Rotary på besøg i RC Parken. RC Parken vil være vært ved grilpølser og sodavand. Der er pølser og sodavand til alle der tropper op på denne aften. Kom og ta din RC-Offroad bil med så Rotary har noget at se på, medbring gerne ON-Road bil til lidt udstilling.

Det er da bare en rigtig god opfordring som opslagstavlen hermed giver videre. Har du et skib eller andet du gerne vil vise frem/udstille (selv der ingen vand er) så kom endelig med det så de søde rotary folk kan se hvordan det engang skal blive. Og det samme gælder jo også for flyverfolket. Husk der er masser af dejlige grillpølser med tilbehør og sodavand så lad være med at spise hjemmefra.

15,05,2011 RC Parken har fået en flot ny vimpel op. Den er sponsoreret af Ackie. Tak til Ackie.

15,05,2011 Så har RC Parken fået en ordentlig omgang med den helt store tromle og det er blevet rigtigt flot. Tusind tak til "tromle-drengene".

15,05,2011 RC Parken har fået en spændende invitation. Se den her:

foto

13,05,2011 RC Parken har den sidste måneds tid ikke haft en vimpel oppe. Det er fordi den gamle vimpel var opslidt og en ny vil blive indkøbt.

13,05,2011 Per fra bilerne kommer og hjælper Egon med at nivellere underlaget ud så den nye væg ved pilotfeltet bliver flot. Stor tak til per.

13,05,2011 I weekenden er det planlagt at RC Parken skal have den helt store tur med et stor tromle. Kom ud og nyd synet.

12,05,2011 RC Parkens Modelskibsklub har ved et bestyrelsesmøde her til aften besluttet at indstille et medlem til RC Parkens direktion. anmodningen vil blive behandlet i RC Parkens bestyrelse og når det er på plads bliver navnet på det nye direktionsmedlem offentligtgjort.

11,05,2011 I går var der klubaften for alle og denne blev holdt i RC Parken. Der blev leget til solen gik ned. Tonny har efterfølgende sendt følgende brev til opslagstavlen og det må siges at lune i hjertet det han skriver.

Nedenstående til tavlen hvis du mener der er plads.

Vil gerne sige alle jer der var på pladsen den 10/05/2011 en STOR tak.
For jeres imødekommenhed, jeres lyst til at dele viden, begejstring og vilje til
at lære fra jer.
Alle ung som "ældre", gav mig en stor oplevelse, som jeg vil huske på længe.
Hans som den unge mand der straks kom over og spurgte og fortalte. Se det er lykken.
At det samtidig gav mig mere "blod på tanden" til at lære kunsten at flyve rc er
jo bare dejligt.
Vejret var ualmindeligt flot, og jeg fik den store oplevelse at se rigtig mange af
de menneskelige følelser, og ikke mindst "kærlige" udtryk.
Kærlig men velment overraskelse, ironi, sarkasme, men også det at miste et fly.
En flyver måtte sande at hans P51 ikke stod til at redde.
Jeg oplevede den heldigvis i luften, og det var flot.
En WWII WarBird af format.
Jeg fik mig en mentor, der gerne ville tage mig lidt "under sine vinger". Tak for det Herman.
Og Svend du skal have tak for alle de råd og vejledning, du øste ud af, igennem de timer jeg var på pladsen.
Ja også alle i andre glade flyvere.
Også at i støttede mit valg af træningsfly, var noget der gjorde mig lidt stolt og glad.
Så kunne jeg jo se, at noget havde jeg allerede gjort rigtigt.
Den største overraskelse kom dog, da såvel Svend som Herman mente, at vi kunne samle
flyet på pladsen, og så bare komme afsted. Puha ! Godt at jeg ikke havde nogen LiPo med ;-)
Så om vejret holder på tirsdag ? Ja så skal den i luften efter trim mm fra Herman.
Og om Herman og Vorherre vil ? Ja så kan det være at jeg får styrepinden, for en kort bemærkning.
Mange hilsner fra Tonny.


10,05,2011 Så er der plantet sommerblomster i RC Parken. Det er ude ved vejen hvor krukken med 6 tallet står og tre krukker i rundningen overfor flagstangen. Det er Ackie der har sponsoreret blomsterne. Der er i år plantet lyserøde Flittiglise. Stor tak til Ackie.

10,05,2011 Offentliggørelsen af lokalplanen for RC Parken er udskudt til den 25. maj 2011. Øv, men det går jo nok.

09.05.2011 Vidste du at der ved anlæggelsen af RC Parken blev fundet en tryllesten. Den har været afprøvet et par gange og den har tilsyneladende magiske kræfter. Den er svær at fotografere. Landmåleren siger at den stammer fra før 1870. Mere om stenen senere.

09.05.2011 Husk at følge med i hvornår det er din tur til at slå græs i RC Parken. Andre der har lyst til at slå græs er hjertelig velkomne.

her en kopi af mailen fra Herman (vi er i uge 19):

Rcparkens  klippekalender første del.
I år starter vi med 2 medlemmer som er udlært mekaniker,
Så de kan se maskinerne efter så de er i en god stand.
Uge nr. 18   Svend Christensen og Hans Petersen
”      ”     19  Flemming Christiansen og Hermann Moltzen
”      ”     20  Egon Feldstedt og Peter Heisel
”     ”      21  Eskild Cornelsen og Ejvind Jørgensen
”     ”      22  Kim Holm og Jimmi B Haurvig
”     ”      23  Mogens Andersen og Ralf Dieter Riedel
”    ”       24  Christian Lyck Hansen og Hans (junior)
”    ”       25  Kaj Lambertsen og Frank Christiansen

09.maj.2011 Om godt 8 dage nemlig onsdag den 18. maj 2011 kl 18.15 kommer Rotary på besøg i RC Parken. RC Parken vil være vært ved dejlige grilpølser og sodavand. Der pølser og sodavand til alle der tropper op på denne dejlige aften. Kom og leg så Rotary kan se vore flotte modeller. Har du et skib eller andet du vil vise frem så tag det med og vis det frem

08,05,2011 På en ret så blæsendende dag i RC Parken var der stor aktivitet. Ikke med at flyve eller at køre, men med at arbejde. Ja, der blev også handlet modeller. Og både sælger og købere gjorde nogle ret så gode handler.

08,05,2011 Dagen i dag søndag vil være blæsende. En frisk til hård vind fra øst. I vindstød op til kulingsstyrke. ØV. I næste uge vil der passere en front forbi midt på ugen med lidt regn. Men kikker man over vest på hvor alle fronter "fødes" så kan man se at der er flere højtryk på vej over mod os (mod Europa). Så er det spændende lige hvor de vil ramme Europa. Det er næsten ligesom at bowle. Kuglen rammer ikke altid der hvor man tror. Og kuglen er i dette tilfælde højtryk på vej mod Europa. Men som sagt så er der flere højtryk på vej og jeg tror det første vil ramme os i slutningen af ugen, så det sommerlige vejr er på vej igen.

07,05,2011 En blæsende og hård arbejdsdag i RC Parken er slut. Både medlemmer fra flyveklubben og bådklubben knoklede fra tidlig formiddag til sent på eftermiddagen. Og der blev nået rigtig meget. For den hårde kerne eller dem der ikke nåede ud i dag for at hjælpe så starter vi igen i morgen søndag over middag. (fra 13.00). Der er stadig en del ved pilotfeltet der skal laves og søen trænger til at blive renset.

06,05,2011 Så har RC Parken opstillet modeller i Citti Markt i Flensburg. Det er en del af en større modeludstilling. Absolut et besøg værd. Billeder følger senere.

06,05,2011 Husk der er arbejdsdag i morgen lørdag 07.05.2011 kl 10.00

04.05.2011 Husk at vi få besøg af Rotary onsdag den 18,05.2011 kl 18.15. Kom og gør dagen spændende for vores gæster. RC Parken er vært ved gratis pølser og sodavand, så spring aftensmaden over derhjemme.

04.05.2011 Husk der er arbejdsdag på lørdag kl 10.00 i RC Parken.

04.05.2011 Hvis du har lyst til at få udstillet en model eller billeder af din(e) modeller i Citti Markt i Flensborg så kan vi på fredag fra kl.18.00 sætte modeller m.m. ind i tre flotte udstllingskasser i Citti Markt. Send en mail til rcparken@rcparken.dk hvis du har lyst til at være med.

02.05.2011 RC Parkens direktion og RC Parkens Modelflyveklub indkalder til arbejdsdag:

lørdag den 07.05.2011 kl 10.00

Det er væggen til pilotfeltet der skal fornyes. Så tag mukkkert, hammer, mejsel og lignende med hvis du har sådan noget. Skovl og rive kan også bruges.

01,05,2011 Aabenraa kommune optager alle byrådsmøder på fjernsyn. Hvis du har lyst til at se godkendelsen af RC Parken i byrådet så gå 7 minutter og 49 sekunder (lige efter havneindlægget) ind i den optagelse som der er på linket her:

http://www.aabenraa.dk/politik/video+af+byr%c3%a5dsm%c3%b8der

01,05,2011 Vinden i dag vil komme fra nord-øst i RC Parken, Desværre vil den være frisk. Midt på eftermiddagen vil det være værst.5 til 7 meter pr sekund. Nå men hygge og drikke kaffe mkan man jo altid, hvis ikke lige man føler for at flyve et den vind.

01,05,2011 Så kom den søde maj. Bilklubben har følgende meddelse:

Søndag d. 1.Maj Off road banen er åben, men vi regner med at lukke banen 1 times tid fra omkring kl. 13-14
Der er lidt arbejde på sikkerhedshegnet der skal udbedres, det er i svinget efter langsiden hvor vi har lavet "højsvinget"
Det sand der bliver smidt op i svinget presser så meget på hegnet at det er ved at brække, så lidt afstivninger af hegnet er nødvendigt.
Arbejdet tager ca. 1 time. Derefter er Off-roadbanen igen åben.


30,04,2011 Begge weekenddage bliver med høj flot solskin i RC Parken. Lørdag får dog en frisk vind fra øst. Lørdag er rigtig god for bilkørsel. Søndag er bedst for flyverne. Men alle kan selvfølgelig lege ligeså meget de vil. Husk lokalplanen er gået igennem og den tillader leg fra sol op til sol ned. Jubiiii.

29.04.2011 Husk at der er møde i RC Parkens bestyrelse og RC Parkens direktion på søndag den 01. maj 2011 henholdsvis kl. 18.30 og kl. 19.00 hos Bille i Sønderhav.

29,04,2011 Hvis du har interesse i at se lokalplanen, vores "bibel", så få et eksemplar på kommunen efter den 11. maj 2011

29,04,2011 Efter planen offentliggøres den nye lokalplan for RC Parken den 11. maj 2011. Området er i lokalplanen så udlagt til "støjende fritidsaktiviteter".

28,04,2011 TIL LYKKE allesammen

Se følgende vedrørende den endelige godkendelse af en super lokalplan for RC Parken og kæmpe stort tak til Aabenraa Kommune og vores dygtige konsulent-firma Grontmij:

Beslutning Byrådet den 27-04-2011 

Godkendt.
 

 

27,04,2011 Der er kommet en rigtig spændende invitation til alle der har lyst til at deltage. Se den her:

 

Invitation til deltagelse i Egeskovstævne 2011

Midtfyns Modelbåd Klub (MMK) har hermed fornøjelsen af at invitere samtlige modelbåd klubber i DK til stævne d. 17. til 19. juni. Vi har planlagt et stort og hyggeligt stævne og håber derfor at I har lyst til at støtte op om vores arrangement. Formålet er primært hyggeligt samvær, skabe nye relationer på tværs af klubberne og styrke sociale bånd.

Ankomst/overnatning:

Det er muligt at ankomme allerede fredag formiddag. Der vil være plads til at opstille telt, campingvogn eller autocamper. Strøm (i begrænset omfang) forefindes på pladsen, men medbring selv forlængerledninger. Ankommer man tidligt kan man fordrive tiden med et besøg i parken og museerne. Som aktiv deltager i stævnet er der gratis adgang. Adgang til selve slottet betales særskilt. Se evt. www.egeskov.dk

Forplejning:

MMK sørger for en lækker festmiddag lørdag aften. Menuen leveres af Cafe Jomfru Ringborg og består af:

Buffer

Pris pr. kuvert kr. 150,00
(Eller medbring selv mad)

Øvrige måltider: Sandwich kan bestilles til frokost på dagen: 50 kr.
Rundstykker kan bestilles dagen før          

 

For at dække vore omkostninger er vi nødsaget til at opkræve et beskedent beløb på kr. 50,- pr deltager. Medlemmer af MMK har betalt via deres medlemskab. Det skal noteres at arrangementet IKKE har til formål at skabe overskud…!

Tilmelding:

Senest 22. maj og betaling senest 1. juni.

Se medsendte

Vel mødt…

 

Venlig hilsen
Jan Høegh
Formand
Tlf. 62 25 19 91 eller 23 458 508

 

27,04,2011 Herman fra flyverne har nu udgivet arbejdsplanen for græsslåning i RC Parken. Bilfolket passer sig selv. Planen er derfor gælende for flyveplads og arealerne omkring søen. Dette er en arbejdsplan men alle der har lyst til at hjælpe er mere end velkomne til at komme og slå græs. Det er et kæmpe område og jo flere der hjælpe jo lettere går arbejdet. Her kommer oversigten fra Herman:

Rcparken  klippekalender første del.
I år starter vi med 2 medlemmer som er udlært mekaniker,
Så de kan se maskinerne efter så de er i en god stand.
Uge nr. 18   Svend Christensen og Hans Petersen
”      ”     19  Flemming Christiansen og Hermann Moltzen
”      ”     20  Egon Feldstedt og Peter Heisel
”     ”      21  Eskild Cornelsen og Ejvind Jørgensen
”     ”      22  Kim Holm og Jimmi B Haurvig
”     ”      23  Mogens Andersen og Ralf Dieter Riedel
”    ”       24  Christian Lyck Hansen og Hans (junior)
”    ”       25  Kaj Lambertsen og Frank Christiansen
I

26,04,2011 I morgen torsdag den 27.04 2011 kommer RC Parkens flotte lokalplan til sidste behandling i Aabenraa kommunes byråd.

26,04,2011 Så er flyvepladsens flagstang til vindposen blevet døbt. Hvordan det er sket må du gætte dig til, men der kan afsløres så meget at den kom til at hedde Torben.

25,04,2011 Onsdag den 18. maj 2011 kl. 18.15 kommer Rotary på besøg i RC Parken. RC Parken vil være vært ved dejlige grillpølser og sodavand. Alle der har lyst til at komme og lege så Rotary kan se RC Parken i aktion er hjertelig velkomne.

24,04,2011 Der har været en forespørgsel til opslagstavlen vedrørende vores medlemskort. Spørgsmålet går på om der udstedes et nyt medlemskort hvert år. Svaret er at det medlemskort som du har er et permanent medlemskort. Det der fornyes er de små runde årsmærker som hvert år trykkes nye med det gældende årstal. Disse årsmærker udleveres af din klub og det er så meningen at du skal sætte årsmærket på dit medlemskort så man kan se at du har betalt. Årsmærket for 2011 er varm gyldent.

Se hvordan du sætter årsmærket korrekt på dit medlemskort her:

Årsmærket

 

24,04,2011 Selv om vinden er frisk bliver der leget flittigt i RC Parken. Dagen i dag søndag var rigtig godt besøgt.

24,03,2011 De tabte nøgler til vores parktraktor er fundet. Det tog ikke mange minutter for den trænede politihund "Hektor" at finde nøglerne. Af sikkerhedsmæssige hensyn kan opslagstavlen desværre ikke opgive den dygtige politimands navn, men han skal have en særdeles stor tak for veludført arbejde.

23,04,2011 Hvis nogle skulle falde over et sæt nøgler i RC Parken så er de til vores store græsslåningstraktor. Bille har tabt dem lørdag eftrmiddag. En af landets dygtigste politihunde vil i morgen søndag den 24.04.2011 fra kl 10.30 prøve at finde dem.

23,04,2011 Hans fra flyverne har sendt dette lille indslag fra YouTube til opslagstavlen. Dejligt med en god latter en gang i mellem:

http://www.youtube.com/watch?v=EvZFCQdQcFE

20,04,2011 Kim og Per fra Bilklubben var i DR radio syd her til morgen. Det gik rigtig flot. Her et billede fra udsendelsen:

Radio

20,04,2011 Arbejdsdagen i Bilklubben på fredag er aflyst. Den rendegraver der skulle komme og hjælpe er punkteret.

19,04,2011 Husk at tænde for Radio Syd i morgen fra klokken 09.00. Der bliver sendt live fra RC Parken fra kl 9.15. Har du ferie og lyst til at komme med så kom ud i RC Parken i morgen (den 20.04.11) kl 9.00

18,04,2011 RC Parken har i Citti Markt i Flensborg sammen med andre modelklubber fået stillet udstillingslokaliteter til rådighed i perioden 7. maj 2011 til 21. maj 2011. Det er en enestående mulighed for at promovere os.

Fredag den 6. maj 2011 fra kl 18.00 kan vi sætte modeller og reklame op

Udstillingen varer indtil den 21. maj 2011

Fra kl 18.00 den 21. maj kan sagerne så fjernes igen.

Tænk lidt over det i klubberne og kom så med forslag til Bille eller til Frank Imlau i RCParken Shop. Så hjælper vi hinanden med at sætte det hele flot op.

 

18,04,2011 Bilfolket er myreflittige og har igen indkaldt til en arbejdsdag. Det bliver på fredag den 22.04.2011.

17,04,2011 Om mindre end en måned ligger den nye og flotte kommunale lokalplan for RC Parken klar. Den bliver så vores "bibel" og alt hvad vi foretager os skal være i overensstemmelse med den. RC Parkens bestyrelse vil forsøge at fremskaffe tilstrækkelige eksemplarer så alle interesserede kan få et eksemplar.

17,04,2011 Er du ikke lige klar over hvem der sidder i RC Parkens direktion så klik på linket nedenunder.

RC Parkens direktion

Er du i tvivl om noget med hensyn til drift og vedligeholdelse så kan du altid henvende dig til direktionen. Er du i tvivl om noget med anlæg og opbygning af RC Parken kan du altid henvende dig til RC Parkens bestyrelse. Dette gøres lettest ved at e-maile til

rcparken@rcparken.dk

17,04,2011 RC Parken fungerer helt som den skal. Knoppen på vores store 12 meter høje flagstang var faldet af og straks gik RC Parkens direktion i gang med at organisere en reparationssag. Og vupti så var flagstangen repareret. Stor tak til direktionsmedlem Kim Holm for super hurtig og veludført arbejde. Og selvfølgelig tusind tak til de hjælpere som Kim fik stablet på benene.

15,04,2011 Det vejstykke der ligger helt mod øst (det stykke der ligger bag off-roadbanen) er blevet gjort bredere således at der nu kan gå to biler forbi hinanden. Rabatten ind mod bilbanen er dog endnu ikke helt færdig anlagt og kan derfor være blød. Så kør forsigtigt.

14,04,2011 Den 27.04.2011 har Aabenraa Kommunes byråd som punkt 71 RC Parkens Lokalplan på dagsordenen. Samtlige udvalg m.m. har anbefalet lokalplanen godkendt af byrådet. Hvis det så lykkes så bliver lokalplanen offentliggjort den 11, maj 2011

14,04,2011 Ved du hvad IMAC er? Jeg vidste det ikke for bare et par måneder siden. IMAC står for International Miniature Aerobatic Club. Lidt mere forståeligt så er det kunstflyvning med skalamodeller. RC Parken er så heldig til efteråret at kunne være vært ved IMAC Danmarks sidste stævne i 2011. Dette stævne er samtidig udtagelse til landsholdet, så det skal nok blive MEGET spændende. En guttermand, hvis navn senere afsløres, fra flyveklubben er udpeget til kontaktmand til Michael fra IMAC Danmark. Meget mere om dette senere.

13,04,2011 Toppen på flagstangen er blæst af. Kim Holm prøver at samle et par gæve gutter der hurtigst mulig kan sætte toppen på igen.

12,04,2011 Græsset er ved at gro fint og flot. Herman fra flyverne er derfor ved at udarbejde en arbejdsplan for græsslåning. Lige så snart den foreligger kommer den her på opslagstavlen.

11,04,2011 Der bliver taget rigtig mange dejlige billeder i RC Parken. Bliv ved med det! Torben har sendt dette flotte billede af en modificeret HP baja. Den har bl.a. to cylindre. Og meget mere. Se evt bilklubbens hjemmeside for at se flere billeder.

monstercar

10,04,2011 Bille udleverer i dag i RC Parken små balsa svæveflyvebyggesæt til alle unge der tropper op. (For unge mellem 10 og 15 år). Man behøver IKKE at være medlem for at få foræret et spændende byggesæt.

10,04,2011 RC Parken har åbent fra solopgang til solnedgang. Til tider er det dog sjovest når der er flere der leger sammen. Derfor annonceres her på opslagstavlen af og til når flere har aftalt at mødes så andre kan slutte trop. Således også i dag. Dem der har tid og lyst mødes i RC Parken kl. 12.00 i dag.

10,04,2011 RC Parkens modelbilklub har sendt følgende:

Endnu en fantastisk flot dag i RC-Parken, Solen skinnede fra en skyfri himmel, vind var der ikke meget af, og vi havde mange medlemmer i RC-Parken idag, samt besøg af nogle gæste kører. Vi er igen i RC-Parken i morgen Søndag d.10.04.2011 fra klokken 12:00 Hvis man har lyst til at komme forbi så skal i være velkomne. Husk at dagskort til gæster sælges for kun 50 Kr.-  Se billeder fra idag Lørdag HER   

eller på det her link ---> 
http://www.modelbilklubben.dk/joomla/index.php?option=com_expose&Itemid=24

Endnu en fantastisk flot dag i RC-Parken, Solen skinnede fra en skyfri himmel, vind var der ikke meget af, og vi havde mange medlemmer i RC-Parken idag, samt besøg af nogle gæste kører. Vi er igen i RC-Parken i morgen søndag d.10.04.2011 fra klokken 12:00 Hvis man har lyst til at komme forbi så skal i være velkomne. Husk at dagskort til gæster sælges for kun 50 Kr.-  Se billeder fra idag Lørdag HER   

eller på det her link --->  http://www.modelbilklubben.dk/joomla/index.php?option=com_expose&Itemid=24

Endnu en fantastisk flot dag i RC-Parken, Solen skinnede fra en skyfri himmel, vind var der ikke meget af, og vi havde mange medlemmer i RC-Parken idag, samt besøg af nogle gæste kører. Vi er igen i RC-Parken i morgen Søndag d.10.04.2011 fra klokken 12:00 Hvis man har lyst til at komme forbi så skal i være velkomne. Husk at dagskort til gæster sælges for kun 50 Kr.-  Se billeder fra idag Lørdag HER   

eller på det her link --->  http://www.modelbilklubben.dk/joomla/index.php?option=com_expose&Itemid=24

09,04,2011 Der blev leget rigtig meget i RC Parken i dag og snakket og drukket kaffe. Vi havde også stor glæde af gæster som kom og gæstelegede.

09,04,2011 I hjørnet bag det lille traktorskur er der opsat et lille læhegn. Der kan du indtil videre gå ind bag og tisse (M/K)

09,04,2011 Nu ser det ud til at vandet i søen ikke synker mere. Så mangler vi kun vand.

08,04,2011 Vejret bliver super til at lege i både lørdag og søndag. Vi er nogle stykker der allerede lørdag starter lige over middag (i morgen).

08,04,2011 RC Parken er et storslået projekt, hvor virkelig mange hjælper med til at få vel nok nordeuropas flotteste RC område. Det spænder helt fra de hårdt arbejdende hænder i RC Parken og over til kommunens super politikkere. Således har det politiske udvalg der hedder Plan- og Trafikudvalget haft møde den 7.04. 2011. Således kunne der læses lige efter mødet:

Teknik & Miljø indstiller,
at Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2009 vedtages endeligt jævnfør Indstillingsnotat af 25. marts 2011, og
at Lokalplan nr. 43 – RC Parken, Søgård, vedtages endeligt jævnfør Indstillingsnotat af 25. marts 2011.

 

 

Beslutning Plan- og Trafikudvalget den 07-04-2011 

Anbefales godkendt.

 

07,04,2011 Bille har indkøbt 10 stk graupner små balsa svæveflyvebyggesæt. Er du mellem 10 år og 15 år og har du lyst til at prøve at bygge en lille svævefyver så kik ud i RC Parken. Finder du Bille der og er du mellem de første 10 der kommer så får du gratis udleveret et byggesæt. Du behøver ikke at være medlem i RC Parken. Bille er i RC Parken på lørdag (9. april 2011) om eftermiddagen.

Hvis du ikke lige ved hvor RC Parken ligger så tryk på linket neden under:

Her ligger RC Parken

 

07,04,2011 Vejret skulle blive fint i weekenden så allerede lørdag er der snak om fælles leg fra middag i RC Parken.

07,04,2011 Skibsfolket kan glæde sig til næste nummer af Bådsmandspiben. Tom vores formand har skrevet et super indlæg til bladet.

06,04,2011 Det fælles klubmøde i går tirsdag den 05.04.2011 var rigtig godt besøgt og der blev snakket en masse "klog" snak. Tom har sendt et par flotte billeder. Se dem nedenunder.

 

 

meeting

meeting

06,04,2011 Herman fra flyverne har sendt denne meddelse:

Modelflyverne.

Afslutnings aften på vinterens klubmøder ændres til tirsdag d.12 april og ikke

Som først annonceret d. 19 april. På Jimmis værksted Bygaden 21 Stubbæk kl. 19

VH Hermann

05,04,2011 RC Parkens modelsø er en rigtig sø på ca. 4000 kvadratmeter. Når lokalplanen bliver endeligt vedtaget så bliver søen registreret som en rigtig sø og kommer på landkortet.

04,04,2011 Husk derer fælles klubmøde for alle tre klubber på søgård friskole i morgen tirsdag den 5. april. 2011.

04,04,2011 Er du til fart og ballade så se denne film fra vores standerhejsning søndag den 27.03.2011:

http://www.youtube.com/watch?v=u5NCPOrcgQ8

04,03,2011 Så har RC Parken atter været i gavehumør. Denne gang er der udtrukket en flyver. Han har vundet et gavekort på 80 € (ca. 600.00 kr) til RC ParkenShop. Den heldige vinder har fået besked og vil næste gang han møder Bille i RC Parken få overrakt det flotte gavekort med vores flag på.

03,04,2011 Selv om der kun er klubmøde hver tirsdag så er RC Parken dagligt åbent til fra sol op- til solnedgang.

03,04,2011 Klubmøder er for medlemmer. Her er vi alene og snakker klubsnak. Men er du en af dem der gerne vil være medlem så kom for eksempel en klubaften og se hvad det hele drejer sig om

03,04,2011 Klubmøderne på Søgård skole går i hi i sommerhalvåret og holdes fra maj i RC Parken. Første fælles klubmøde i RC Parken (for alle tre klubber) er tirsdag den 10. maj, 2011. Derefter er der faktisk klubmøde hver tirsdag aften. Alle kan komme og blande sig i de forskellige klubber. Det er derfor det hedder fællesklubmøde.

01,04,2011 Det har været en hård dag med mange forespørgsler om EUROPAK, så det er vist på tide at fortælle at det bare var en APRILSNAR. Europak er stavet forkert og der findes ingen Hokkerup børnehave. Hi, Hi.

01,04,2011 RC Parken har indgået aftale med EUROPAK om kontrol af parkering i RC Parken. Fremover vil en forkert parkering udløse en kontrolafgift. Overskuddet går til Hokkerup Børnehave

31,03,2011 Husk der er dejlig klubmøde for alle tre klubber på tirsdag den 5. april 2011 kl 19.00 på Søgård skole

31,03,2011 AFLYSNING RC Parkens bestyrelsesmøde på mandag den 4. april 2011 er aflyst.

29,03,2011 Standerhejsning er overstået og det betyder at RC Parken nu er åbnet dagligt. RC Parken er generelt åbent fra 07.00 til 22.00 alle dage inklusiv søn-og helligdage. Husk vi har også en kæmpe hal hvor der kan leges i.

28,03,2011 Så er RC Parken atter i gavehumør. Denne gang er det RC Parkens Modelskibsklub der er den heldige. RC Parken har sponsoreret et rigtig flot fyrtårn med lys og det hele. Fyret hører til kategorien fast fyr, men kan hvis det ønskes omstilles til et vinkelfyr. Fyret skal være markere korrekt indsejling i havneanlægget. Fyret kommer op når der er bygget en "ø" til det.

27,03,2011 Det var en helt forrygende dag i dag i RC Parken. Der har formentlig aldrig været så mange tilstede som i dag. Der blev fløjet, kørt og sejlet til den store "guldmedalje". Der blev serveret gratis pølser og sodavand til alle. Tak til alle fremmødte og tak til alle jer som har puklet for a få dagen til at lykkes så flot. På linket neden under er der masser af billeder fra dagen.

Billeder fra Bilklubben

og her kommer billeder fra alle tre klubber:

ship rcparken

RC parken parkering

RC Plane RC Parken

RC Car RC Parken

 

 

27,03,2011 Standerhejsning kl 13.00 i dag i RC Parken. Gratis pølser med tilbehør og sodavand til alle.

26,03,2011 Indkørselsvejen fra Søgårds Mark vejen og ind til RC Parken er under lokalplanforslaget lagt ind under lokalplanen til RC Parken.

26,03,2011 Ackie har sponsoreret blomster til vores krukke ved indkørselsvejen. De bliver sat op søndag formiddag.

25,03,2011 De sidste prognoser for vejret på søndag i RC Parken siger at der kommer høj solskin hele dagen både lørdag og søndag. Natten mellem lørdag og søndag får vi frostgrader i RC Parken. Det gør det hele dejligt tørt. Søndag over middag vil det begynde at blæse lidt op fra vest. Temperaturen vil nå op på 7 grader celsius.

23,03,2011 Ved standerhejsningen er det alle der kan komme og lege med alle deres modeller hvis de har lyst. Skibsfolket er vel nok verdens mest tålmodige mennesker. Søen er nemlig ikke hel klar endnu. Men vi kan jo benytte lejligheden til at se hvad der skal gøres.

23,03,2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Husk at det er nu på Søndag d.27.3.2011 Kl. 13 der er standerhejsning i RC Parken. RC-Parken inviterer alle medlemmer samt ikke medlemmer til at komme forbi
til en hyggelig dag, hvor RC-Parken sørger for grillpølser samt sodavand. Modelbilklubben håber at så mange som muligt kommer til denne dag, off-roadbanen bliver genåbnet,
så trænger du og din Off-road bil til at blive luftet, ja så er det bare med at få den gjort klar nu. Har du gået hele vinteren og skruet på et projekt så er man også velkommen
til at vise sit vidunder frem. Husk varmt tøj, der bliver nok ikke mere end 3-5 graders varme.  :o


23,03,2011 Årsmærket for 2011 er dejlig gyldentgult. Det klæbes på dit medlemskort når du har betalt dit årskontingent. Har du endnu ikke fået udleveret dit flotte mærke så kan du få det på søndag til standerhejsning. Er du en af vore trofaste støttere som bor langt væk så send en mail til RC Parken så kommer mærket med posten. Vi er glade og stolte af jer der bor langt væk og som støtter os med jeres medlemsskab. Tusind tak.

23.03.2011 Vejret i weekenden ser ud til at holde. Der kommer måske lidt regn på lørdag. Frost lørdag nat og tørvejr og overskyet søndag. Det skulle da være til at leve med.

22,03,2011 Det må da siges at være flot. Flyverne foreslår selv dette:

Jeg synes at du skulle skrive på opslagstavlen at i år må det være folk fra flyverne,

som må stå for klargøringen og eventuel grilning af pølser m.m.

Venlig hilsen fra Hermann

Jeg tror helt sikkert at bilfolket gerne vil hjælpe jer flyvere lidt i gang så pølserne lykkes som altid.

21,03,2011 Når lokalplanen for RC Parken er blevet vedtaget er det en god ide hvis du anskaffer dig et eksemplar. Den skal være vores "bibel". Heri står alt hvad der er værd at vide om RC Parken. Både hvad opbygning af RC Parken angår og hvad den daglige drift angår.

20,03,2011 Går du og synes at der mangler noget eller har du en god ide til et problem du synes vi har i RC Parken så gå i gang med at løse det. Hvis det koster penge så find ud af hvad det ca. kommer til at koste og tag så en snak med Bille. Gode ideer og initiativer kan vi ikke få nok af. Hvis det er en rigtig god ide så er der også penge til det.

20,03,2011 Husk ar RC Parken er meget interesseret i at hjælpe andre klubber. Så har du en forbindelse eller hører du om nogle der mangler en weekend i en flot park til et arrangement så giv besked. RC Parken skal bruges og blive kendt.

20,03,2011 Husk der er standerhejsning i næste weekend. Det er på søndag og det er klokken 13.00.

20,03,2011 RC Parken bliver flottere og flottere. Både bil- og flyveklubben har været flittige i denne weekend.

20,03,2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Status på Off-road banen, efter dagens arbejde. Der mangler stadig en hel del arbejde på sikkerhedshegnet rundt om Off-road banen. Off-road banen skal rettes af og stampes med en pladevibrator. Men det ser ud til at vi kan genåbne 1:5 banen til Standerhejsningen næste søndag, men det kræver lige at ALLE MAND kommer og giver en hånd med på lørdag d. 26.3.2011 fra klokken 11 Som sagt så er der stadig arbejde med hegnet rundt om banen der skal skrues en del skruer i, og banen skal rettes og jævnes og derefter stampes med en plade vibrator, derfor bedes man medbringe accu skruemaskine, skovle, river, og hvad man ellers har af håndværktøj. Pladevibrator har vi styr på, men den arbejder ikke af sig selv så alle der KAN og vil bedes tage et par runder med vibratoren. Når næste Lørdags arbejde er vel overstået burde vi kunne genåbne Off-road banen til standerhejsningen Søndag d. 27.3.2011 klokken 13 Men det kræver så lige at ALLE giver en hånd med. På forhånd tak, Og stor TAK til alle dem der allerede har deltaget i det store arbejde med at opsætte sikkerhedshegnet. Se lidt stemningsbilleder på www.modelbilklubben.dk

17,03,2011 Hvis du indmelder dig i en af RC Parkens spændende klubber via indmeldelsesformularen på vores hjemmeside så kik lige formularen godt igennem inden du trykker på "send" knappen. Det hænder nemlig (heldigvis sjældent) at vi får en indmeldelse hvor envigtig oplysning mangler så vi ikke kan videreekspedere indmeldelsen.

16,03,2011 RC Parken har med Hokkerup Dyreklinik, tlf. 0045 7460 8525, indgået en sponsoraftale om at alle der kommer til behandling m.m. på Hokkerup Dyreklinik med deres kæledyr og kan fremvise gyldigt medlemskort til en af RC Parkens klubber vil få en rigtig god rabat. Lad dig overraske hvor meget det er.

15,03,2011 På den østlige side af largescalebanen er der en vej. Denne er nu gjort ca. dobbelt så bred. Det betyder at når den er færdig anlagt at der så kan komme to biler forbi hinanden. Endvidere kan der når der er pladsmangel andre steder ligeledes parkeres langs vejen.

14,03,2011 RC Parken trænger til en god omgang med en tung tromle. For ikke at belaste RC Parkens Direktions buget vil RC Parken gerne sponsorere denne tromling. Jimmi og Lyck finder et godt tilbud frem.

14,03,2011 Standerhejsningen på søndag den 27.03.2011 er måske en god lejlighed til at vise venner og bekendte rundt i RC Parken. Husk alle er velkomne også ikke medlemmer. Der er bestilt masser af pølser med tilbehør og sodavand og alt er i dagens anledning GRATIS. Det ser man ikke mange steder.

14,03,2011 Ifølge vores kalender er der flyveklubmøde på Søgård skole i morgen tirsdag den 15.03.11 fra kl. 19.00

13,03,2011 Den store bygmester Ralf anmoder flyveklubben om at lave arbejdsdag lørdag den 19.03.2011 fra klokken 11.00. Det er bl.a. pilotfeltets mur der skal færdiggøres. Her er nogle af hans gode forslag:

- næste weekend d. 19/3 kunne jeg godt tænke mig at se Flyveklubben
derude og få færdiggjort vores mur og jeg skal nok give en hånd med
(har jeg også lovet tidligere) og få den op.

- tilsvarende kunne jeg også godt tænke mig en af flyveklubbens
medlemmer tager en trailer med og får samlet alt
skrald/jernstumper/betonstumper sammen (vi har flere små bunker
liggende rundt omkring i parken).

 

13,03,2011 Så har RC Parken igen udtrukket et medlem som får en gave. Det blev Svend "Flensi" som vandt et års medlemsskab til RC Parkens Modelflyveklub. Tillykke til Svend.

13,03,2011 Weekenden var dejlig der blev både leget og fløjet i RC Parken. For bilfolket er der arbejdsdag igen på lørdag.

13,03,2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Der er rigtigt blevet arbejdet og hygget i weekenden i RC-Parken, sikkerhedshegnet rundt om off-road banen er stadig langt fra færdigt, så der venter os stadig en hel del arbejde hvis vi skal nå at blive færdige til standerhejsningen, hvor vi forventer at kunne genåbne off-road banen. Derfor indkalder vi til arbejdsdag igen Lørdag d.19.03.2011 fra klokken 11:00 Man må meget gerne medbringe accu skruemaskiner, skovle osv osv.Samt godt humør :) Se stemnings billeder på  www.modelbilklubben.dk12,02,2011 "Tordenskjoldssoldater" der er super flittige i RC Parken kunne godt bruge lidt flere arbejdshænder, så hvis din gumpe ikke er alt for tung så smut lige ud og hjælp lidt til.

12,03,2011 Vejret var fint og der blev klaret en masse i RC Parken i dag. Der er efter sigende atter på lørdag arbejdsdag i RC Parken. Vi skal gerne nå at blive færdig til standerhejsning så det ser pænt ud. Husk at du meget gerne må invitere gæster og andre klubber med til standerhejsningen.

12,03,2011 Så arbejdes der igen på fulde tryk på i RC Parken og derhjemme. Kim fra bilene er ved at researche efter super containere og Markus fra skibene er ved at forberedre den helt store overraskelse som han har arbejdet på i flere år!! Markus' projekt vil gøre RC Parken hel unik. Glæd dig!!

10,03,2011 Ackie (Billes kone) vil gerne sponsorere pølser, brød og sodavand til standerhejsningen den 27.03.2011 kl 13.00.

Det skal forøvrigt blive et drøn af en standerhejsning for vi er virkeligt kommet langt. Især med de kommunale myndigheder, som bare har været super søde ved os. Ikke medlemmer er selvfølgelig også velkomne og det kunne være rart at se så mange medlemmer fra andre klubber som muligt.

 

10,03,2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelelse:

Husk at vi holder arbejdsdag nu på Lørdag d. 12.03.2011 fra klokken 11:00 Arbejdet på lørdag kommer til at handle om sikkerhedshegnet som vi skal have færdiggjort hurtigst muligt. Arbejdet på selve banen bliver vi nødt til at vente med, da banen stadig er meget våd. Husk at der er standerhejsning i RC Parken Søndag d. 27.03.2011 fra klokken 13-17 Ikke medlemmer er også velkomne. Mere information om standerhejsningen følger senere.

10,03,2011 Så har RCParkenShop igen lyst til at forkæle sine medlemmer. Der er mindst 10 % rabat på de Graupnervarer du kan nå at bestille inden den 16.03.2011. Kik på Graupners hjemmeside og ring så ned til forretningen og bestil varen. Ladere tjener vi så lidt på at de ikke er med i tilbuddet. For at også andre kan synes at RC Parken er verdens bedste modelpark gælder denne gang tilbuddet ALLE der læser denne opslagstavle og du behøver derfor ikke at være medlem i denne omgang for at få glæde af RCParkenShops gode medlemstilbud.

telefon:0049 461 50033993

 

09,03,2011 Husk at der må ikke køres på de arealer hvor der skal asfalt på !!! Det er der desværre nogle der glemmer.

09,08,2011 Det store værk skrider frem. Bille havde møde med asfaltmanden i går og der blev lagt store planer. Følg med på opslagstavlen hvad der skal ske.

07,03,2011 For brændstofsmodeller gælder der at der i RC Parken må leges fra sol op til sol ned. Dog ikke før klokken 07.00 om morgenen og ikke efter kl. 22.00 om aftenen. Der er ellers ingen restriktioner, heller ikke i weekender. Alle eldrevne modeller må der leges med døgnet rundt.

07,03,2011 Bille har med Åbenrå Kommune vedtaget at der ikke skal flyves ind over bebyggelse.

07,03,2011 Kommunen synes umiddelbart rigtigt godt om ideen med at bruge kontainere som grundstammen i køretårne. De skal dog være stabile, må ikke kunne "brase sammen" og der skal søges om byggetilladelse til dem når de skal ombygges til køretårne. Det skulle vi sagtens kunne leve op til.

07,03,2011 Bille har givet tilsagn om at ville sponsorer to flotte kontainere som kan ombygges og beklædes så de kan fungere som køretårne og kontor/redskabsskur o.lignende. Bilklubben og Bille drager på indkøb i nærmeste fremtid.

07,03,2011 Der har idag været afholdt både bestyrelses møde og direktionsmøde i RC Parken. Her kom der masser af spændende nyheder frem som hen ad vejen vil blive offentliggjort når de løber af stablen.

07,03,2011 Så har det sidste møde vedrørende RC Parken mellem Bille og Åbenrå Kommune været holdt. Det er gået rigtigt godt og RC Parkens lokalplan bliver formentlig godkendt i Byrådet i april og derefter offentliggjort den 11. maj. 2011

06,03,2011 Bilklubben har en lille oplysning til os alle:

Vellykket arbejdsdag i RC Parken idag, der var flot solskin og til tider op til 8 graders varme, men også en ret strid vind, der gjorde at det føltes lidt koldt, men hvad betyder lidt vind når man er iklædt Thyborøn habit. Arbejdsdagen gik rigtig godt og mange var mødt op til årets første arbejdsdag. Arbejdet med sikkerheds hegnet skrider langsomt frem, men der mangler stadig en del på hegnet omkring 1:5 Off-road banen. Derfor prøver vi igen med en arbejds dag Lørdag d. 12.03.2011 Fra klokken 11:00 Hvis vi skal nå at blive klar til en åbning af Off-road banen til standerhejsningen er vi nødt til at lave så mange arbejdsdage som muligt, og som også vejret tillader det. Husk rigtigt fornuftigt påklædning, kaffe/the på thermokanden og en madpakke. STOR TAK til alle dem der mødte op til dagens arbejde. Se billeder fra dagens arbejde her:

RCParkens Modelbilklub Forum

06,03,2011 Bilklubben har en stor tak de gerne vil frembringe. Her kommer den:

 
Vi vil gerne takke Team Holbøl (Ralf) og Flensi (Svend) for det store forarbejde de har lavet med sikkerheds hegnet i starten af Januar 2011.
 
Vi kan ikke takke dem nok.

 

05,03,2011 Næste uges kalender viser mindst fire spændende ting. Vist i kronologisk rækkefølge:

Mandag d.7.03.11 kl 11.00 Bille til møde med Åbenrå Kommune. (Danmarks bedste kommune at være iværksætter i)

Mandag 7.03.11 kl 18.30 RC Parkens bestyrelse holder møde hos Bille.

Mandag 07.03.11 kl 19.00 RC Parkens direktion holder møde hos Bille

Tirsdag 08.03.11 kl 19.00 Fælles klubmøde for alle tre klubber på Søgård skole.

04,03,2011 RCParkenShop bugner nu af forårsvarer og du vil have svært ved at se de samme varer særligt længe på hylden.

04,03,2011 Vejret ser pænt ud for weekenden, så måske kunne det være en ide at også medlemmer fra andre klubber end bilklubben lagde en tur forbi RC Parken. Et god hold snak og en lille flyvetur er jo heller ikke af vejen.

03,03,2011 De super flittige bilfolk har følgende meddelse:

til trods for at vejret , ikke arter sig til udendørs arbejde.
holder vi fast i arbejdsdag på lørdag d 5-3 kl 12.00
der mangler en del færdiggørelse af sikkerhedshegnet, som ikke er afhængig af vejret
på selve banen , skal der flyttes en del sand, , som nok bliver lidt besværligt med det frost vi har for tiden, men lad os nu være optimistiske og håbe at det er til at arbejde med sandet!
vi har en rendegraver med chauffør til rådighed, så det er noget nemmere at få rettet op på banen
HUSK varmt tøj, og medbring rigeligt med varme drikke!!
husk dit medlemskort, så du kan få dit bevis for betalt medlemsskab


02,03,2011 Der er kommet en forespørgsel om der evt. kunne lægges nogle billeder ud på opslagstavlen af for eksempel modeller der er bygget i vinters. Ideen synes jeg er rigtig god så hvis du har noget du vil vise os andre så send et par billeder.

01,03,2011 Modelskibssøen er for så vidt færdig (der mangler dog stadig en del vand). Af byggearbejde mangler der et "afstille-felt (læs bord) og evt. et "køretårn. Hvis du ikke lige har fornemmelse af hvad dette er så hør om det på næste klubmøde. Tom og Bille ved besked.

01,03,2011 Tom fra skibsfolket har forsket i sø og vandstand. Det ser ud til at vi er på rette spor. Spørg Tom næste gang du træffer ham. Han ved en masse om dette emne og om ukrudt i modelsøer.

01,03,2011 Tirsdag den 07.03.2011 har Bille møde med asfaltmanden om planlægning af asfaltarbejdet.

01,03,2011 Så kom forårsmåneden. Endelig og tiden nærmer sig for vores dejlige hobby. Næste møde mellem RC Parken og kommunen er mandag den 07.03.2011 kl 11.00.

28,02,2011 Der er indkommet et forslag fra et medlem om vi evt kunne lave en modeludstilling i RC Parkens regi i en af vore store haller. Prøv at snakke lidt i klubberne om dette. Måske kunne vi også invitere naboklubber med. Det kunne da være hyggeligt. Måske kan vi få Bille til at sponsorere lidt så det bliver økonomisk til at bære. En indgangsbilliet kunne jo evt. også komme på tale.

28,02,2011 Husk at der i næste uger er bestyrelses møde og direktionsmøde i RC Parken. Afholdes som sædvanlig hos Bille.

28,02,2011 Anders oplyser at han igennem de sidste måneder ikke har kunne observere at vandstanden i søen er sunket. Især efter at sidste dræn blev lukket på ydersiden af søen er der ikke forsvundet vand. De lerklumper og drænslanger der ligger på græsset bliver fjernet lige så snart vejret tillader det.

26,02,2011 Det ser ud til at tidsplanen med at få færdiggjort bilbanernes afgrænsning færdig til standerhejsningen bliver overholdt. Flot klaret

26,02,2011 Der er bestilt et "ordentlig lad" materialer til bilklubben. Indkøber Ralf har atter været meget flittig. RC Parken har sponsoreret materialerne.

26,02,2011 De første spændende varer som kom frem på Nürenberg Messen er nu ved at ankomme til RC Parken Shop. Absolut et besøg værd. Husk at fortælle at du kommer fra RC Parken.

26,02,2011 I næste uge fortsætter møderne med kommunen om den endelige udformening af lokalplanen for RC Parken. Ikke fordi det er så meget at få på plads men mere fordi at vi deltagende har lidt svært ved at finde plads i vores kalender, hvor vi alle kan.

21,02,2011 Husk der er fælles klubmøde hos Jimmi i morgen tirsdag den 23.02.11 kl 19.00. Her er adressen:

Her bor Jimmi

 

20,02,2011 Det er koldt i RC Parken. Her et stemningsbillede fra den 20. februar 2011. Det du ser er pæle sat op omkring det område der senere skal huse ryttergården. Ryttergården betyder det sted hvor bilfolket under tag kan stå/sidde og "bikse" med modelbilerne.

ryttergården

19,02,2011 RC Parken er ved at blive et fantastisk område. Flot at alle gør det bedste de kan og der bliver lagt utroligt meget arbejde i parken. Har du egentligt tænk over hvor meget arbejde der bliver udført uden at det kan ses? Altså alt det der skal gøres for at det hele klapper og at alle tilladelser, møder, undersøgelser, forhandlinger om priser, planlægning, koordingering , indkøb, bestillinger, formalier, forsikringer, advokat, revisor, regnskaber, EDB osv. Alt det der skal gøres før der bare kan sættes en pæl lovlig i RC Parken. For at sige det kort. Det er super sjovt og spændende og fyldt med livskvalitet. Hvorfor? Jo alle jeg har truffet er begejstret for RC Parken og hjælper med alt hvad de kan.

Her er et billede fra et af mange møder i kommunen (som du kan se på tidspunktet så starter vi tidligt på morgenen.

kommunen

 

18,02,2011 RC Parken har i forbindelse med myndighedstilladelserne fået lavet en grundig jordbundsanalyse. Er du interesseret i dette kan du få en kopi eller se en kopi af den store rapport hos Bille. Her er et afsnit der fortæller hvor godt vi kan forvente at søen holder vandtæt. Læg mærke til at nedsivningen er beregnet til 50 liter i døgnet. Det er ikke meget.Husk på at søen ifølge de proffesionelle opmålere er på 4000 kvadratmeter.

Jordbundsanalyse

17,02,2011 Personalet i Aabenraa kommune har drønende travlt og vil gøre alt hvad de kan for at vi skal holde tidsplanen. Men desværre ser det for nuværende ud til at offentliggørelsen af den endelig godkendte lokalplan for RC Parken først bliver i maj 2011. Det vil sige at vi muligvis bliver en måned forsinket og det går jo også nok. Vi skal jo heller ikke stresse kommunen for meget. De gør virkeligt meget for os.

17,02,2011 Her er et billede fra sommerens intensive støjmålinger og beregninger.

støjberegning

Du kan se flere billeder her:

Støj

16,02,2011 Jimmi har et spændende værksted så både bil og skibsfolket vil kunne få meget ud af at deltage i klubaftnerne hos ham.

16,02,2011 Selv i denne snekulde har klubberne holdt fællesklubmøde. Her blev de næste klubaftner vedtaget. Husk det er fælles for alle tre klubber. Det gør det hele mere hygggeligt:

d. 22- februar 2011 hos Jimmi

d.   8- marts        ”      på   Søgård friskole

d. 22- marts       ”      hos Jimmi

d.  5 - april         ”      på Søgård Friskole

d. 19- april        ”       hos Jimmi

 

og det er som altid klokken 19.00

 

15,02,2011 Så er det vist på tide at fortælle lidt mere om vore støjmålinger: Læs det her:

Støj fra RC Parken

15,02,2011 Første møde vedr. indsigelserne til lokalplanforslaget er godt overstået. Næste møde er foreslået til mandag den 21. 02 2011. Det ser ud til at vi kan svare tilfredsstillende på indsigelserne så vi respekterer dem der har skrevet dem. Lige så snart vi er igennem drøftelserne vil Bille give en fællesorientering om hvad indsigelserne drejer sig om og hvad der foreslås svaret eller hvad vi skal gøre. Orienteringen vil blive givet på førstkommende medlemsmøde efter at vi er færdige med drøftelserne med kommunen. Så kan alle der har lyst komme og høre hvad det drejer sig om. Følg med her på opslagstavlen hvornår det bliver.

14,02,2011 Husk der er fælles klubmøder i morgen aften den 15. 02. 2011 på Søgård friskole. Og det er klokken 19.00. Er du ved at bygge en model så tag evt. den med.

14,02,2011 I morgen er Bille til 1. møde vedr. indsigelser til forslag til lokalplan til RC Parken. Alle indsigelser skal være behandlet og gennemdrøftet inden 25. 02. 2011 for at vi kan nå tidsplanen (offentliggørelse i April)

13,02,2011 Husk at hvis du har en meddelse som du gerne vil fortælle til andre end lige din nabo så send den til opslagstavlen.

13,02,2011 RC Parkens Modelbilklub arbejder i RC Parken og har derfor følgende meddelse:

Vi prøver at planlægge årets første arbejdsdag Lørdag d. 5.03.2011 fra klokken 12 i RC-Parken
Vi skal igang med at gøre sikkerheds hegnet færdig så off-road banen kan være klar til standerhejsningen d. 27.03.2011
Der skal graves lidt sand væk nogle steder for at gøre plads til hegnet, og der skal sættes nogle brædder op. Man må meget gerne
ta noget el-håndværktøj med.Har med en skovl/trillebøre må man også gerne medbringe dette.
Forplejning må man selv sørge for men en kande kaffe samt en madpakke er nok meget fornuftigt.
Husk også noget varmt tøj. Vi håber at se så mange som muligt til de planlagte arbejdsdage.

Der tages forbehold for vejret, viser det sig at der stadig er sne og frost kan vi ikke udføre arbejdet. Mere informatin følger.

12,02,2011 Der er nu kommet svar fra Åbenrå Kommune vedr. lokalplan forslaget til RC Parken og det viser sig at der kun er ganske få "indsigelser". Det er nogle ret fornuftige indsigelser og de vil blive behandlet i den kommende tid. Det ser ud til at tidsplanen holder (vedtagelse af lokalplanen i April).

11,02,2011 RCParkenShop har brochurer med hjem fra Nürenberg. Se dem i forretningen.

11,02,2011 Bille fortæller at han har bygget en drone. Det er et fly som kan fotografere/filme fra flyet. Når vejret er til det så bliver RC Parken fotograferet/filmet systematisk fra luften. Billeder kommer her på opslagstavlen. Men det vil lige vare lidt endnu.

11,02,2011. Der bliver koldt men tørt i weekenden. Måske skulle man sætte et fly i luften.

11,02,2011 Der er sket en lille fejl i RCParkenShop. Mens vi var i Nürenberg blev et par medlemmer fra RC Parkens Modelflyveklub betjent af vore søde afløsere. De glemte dog at give den aftalte rabat på købet af Trojan flyet. Rabatten har I tilgode. Henvend jer venligst til Frank.

11,02,2011 Der er ordinær hygge-lege klubaften for alle tre klubber på tirsdag på Søgård Friskole. Og det er klokken 19.00

08,02,2011 Hermann fra direktionen oplyser at kun flyveklubben og skibsklubben deltager i græsslåningsturnus i 2011. Bilklubben har selv egne maskiner og passer deres græsarealer selv. Turnusplan følger senere. Der bliver sat dobbelt personer på hver gang så det ikke bliver så meget for den enkelte at slå.

08,02,2011 Følgende maskiner står til rådighed for græsslåning: Parktraktor, havetraktor og selvkørende bioklip græsslåningsmaskine. Husk at sørge for brænstof til maskinerne før du tager "på arbejde". Parktraktoren kører på diesel. Havetraktoren og græsslåningsmaslkinen kører på benzin.

08,02,2011 RC Parkens Modelbilklub har sendt følgende meddelelse:

Klubaften er flyttet til Tirsdag d. 15.2.2011 stedet er som altid Søgård friskole. Næste klubaften vil være Tirsdag d.08.3.2011 altså den anden Tirsdag i måneden fremover.

07,02,2011 RC Parkens direktion har foreslået at der holdes en midsommerfest. Nærmere herom senere. Dog kan der afsløres så meget at det formentlig bliver lige efter Sct. Hans aften

07,02,2011 Alle medlemsmøder på tirsdag er flyttet en uge. Det vil sige at der er fælles medlemsmøder på tirsdag den 15. febr. 2011 på Søgård friskole. Fremover holdes alle medlemsmøder på samme dag. Det giver mere mulighed for at lege med og besøge hinanden.

07,02,2011 Så er datoen for standerhejsningen vedtaget. Det bliver for alle tre klubber samme hyggedag:

Søndag den 27.03.2011 kl 13.00

 

07,02,2011 Så har RC Parkens bestyrelse og direktion haft årets første møde. Der var kommet et nyt medlem til direktionen og det er Torben Møller fra Bilklubben. Hjertelig velkommen til Torben. Samtidig blev den nye direktion konstitueret. Se den her:

RC Parkens Direktion pr. 07.02.2011

06,02,2011 Så er modelindkøbsmessen i Nürenberg ved at være slut. Der var et væld af spændende nyheder og gode tilbud som vi kan nyde godt af i RCParkenShop resten af året. Firma Graupner laver nu egne sendere i det nye HOTT system. Dvs. ikke i samarbejde med andre producenter som tidligere for eksempel JR. JR sendere kan dog stadig købes. Der er bestilt HOTT anlæg hjem til RCParkenShop så kan du se dem der. Det tyrkiske firma MCD viste en rigtig spændende onroad, el, 1:5 modelbil, trenden med el. begynder at brede sig. Firma Robbe kommer med et rigtig stor og flot politiskib. Det hedder Sylt og har hjemmehavn i Kiel.

05,02,2011 RC Parken holder som sædvanlg fælles "standerhejsning" i løbet af foråret. Datoen fastlægges på mandag.

05,02,2011 MOdelskibsklubben er den eneste klub i RC Parken der næsten ikke har kunnet dyrke sin dejlige hobby. Det skulle gerne bliver super godt senest til deres standerhejsning.

05,02,2011 Viste du at modelskibsklubben foruden sit forum også har en flot hjemmeside? Se den her:

Modelskibsklubben

05,02,2011 På tirsdag er sidste dag i høringsperioden for RC Parken.

05,02,2011 RCParkenShop har fået rigtig mange gode indkøbsideer til det kommende år. Nogle af nyhederne vil blive nævnt her på opslagstavlen i løbet af weekenden.

04,02,2011 Efter generalforsamlingen den 23. 01. 2011 har RC Parkens Modelbilklub opdateret deres vedtægter. De kan ses på nedenstående link. Samtidig kan du på samme link se den nye bestyrelse i bilklubben. RC Parken ønsker tillykke. Det bliver et spændende år vi går i møde sammen.

Vedtægter

04,02,2011 Så er Graupner kommet "på gaden" med deres nyhedskatalog for 2011. Se det her:

Nyhedskatalog 2011

03,01,2011 Opslagstavlen lukker midlertidig idet vores server skal renses for virus. Vi vender så hurtigt som muligt tilbage.

02,01,2011 Så er RCParkenShop draget afsted til grosistmarkedet for legetøj i Nürenberg. Vi vil prøve at finde rigtig spændende og gode tilbud med hjem til jer. Vi er væk indtil mandag.

02,01,2011 Hvis du måske har undret dig over hvad den lille blå spand ved siden af flagstangen står der for. Ja, der gemmer vores flotte flag sig når det ikke bruges.

01,02,2011 Husk kun at køre på kørevejene. Det ved vi godt at du også kun gør så det må desværre have været fremmede som har taget en tur rundt i bil (1:1) på vores flotte landingsbane. Det er ikke så godt. Ser du en bil, knallert eller lignende køre på ikke dertil indrettede steder så skriv evt. bilnummeret op. En evt. erstatningssag kan så komme på tale. RC Parken har en ret skrap advokat.

01,02,2011 Mens der var tø er p-pladsen pumpet tør for vand. Det er kommet vores sø tilgode.

01,02,2011 Husk der er direktions- og bestyrelsesmøde på mandag hos Bille i Sønderhav. Tidspunkt som vi plejer.

31,01,2011 Husk modelflyveklubben holder møde i morgen tirsdag den 01.02 2011 kl 19.00 Denne gang er det hos Jimmi i Stubbæk. Tag kaffe og hygge med. Er du i gang med et projekt så tag det med og vis os andre det.

31,01,2011 Torben, bestyrelses medlem i bilklubben, er forsynet med gule årsmærker til medlemskortet. Få et af ham når du ser ham i RC Parken. Han er der ofte og er flittig.

31,01,2011 Så skulle al dræn være lukket af rundt om søen. Anders har haft gravet ned på den sydlige side af søen og lukket det sidste dræn.

30,01,2011 Der blev både arbejdet og leget i RC Parken i dag. Ja på et tidspunkt skulle man tro at 2. verdenskrig med Battle of Britain var genopstået. En super flot WWII maskine led styrtedøden. Kondolancetanker til piloten.

29,01,2011 Dem der har betalt årskontingent for 2011 kan kan i morgen eftermiddag i RC Parken få udleveret det flotte gyldne årsmærke til påklæbning på medlemskortet. Husk hvor det skal sidde på kortet eller se det her:

Medlemskortet

28,01,2011 Vejret på søndag bliver legevejr. Kom ud og luft dine modeller.

28,01,2011 På tirsdag den 01. februar 2011 kl 19.00 holder flyverne møde i Jimmi's spændende værksted. Adressen er Torp bygade ), 6200 Åbenrå. Selv du ikke er medlem må du gerne dukke op og få en hyggelig modelflyver-snak og en god kop kaffe.

27,01,2011 Arbejdet med at bygge flyveklubbens hjemmeside fortsætter. Har du ønsker, forslag eller gode ideer til hjemmesiden så giv besked på mail til:

rcparken@rcparken.dk

27,01,2011 Nu nærmer februar sig med raske skridt og husk så begynder møderne i direktionen og bestyrelsen igen. Se det kalenderen.

27,01,2011 For dem der har tid og lyst så er der nogle stykker som har planlagt at lege og evt. arbejde i RC Parken på søndag.

26,01,2011 Det "kører som smurt" i RC Parken for bilklubben. Ralf og Svend arbejder på højtryk og ca. 80 % af pælene omkring large-scale-banen er nu banket i. Flot arbejde og det ser bare super lige ud !! Kør ud og kik og tag kaffe med til de hårdt arbejdende gutter.

24,01,2011 RC Parkens Modelbilklub har holdt generalforsamling. Den nye bestyrelse kom til at se således ud (citat fra referatet):

Valg til bestyrelsen: Forman Per Hamann ønskede at stille op til genvalg, Per Hamann blev genvalgt uden modkandidater. Næstformand Torben Møller. Til revisor posten blev Bjarne Wollesen valgt. Og som suppleant fortsætter Lars Wortmann. Bestyrelsens ser så ledes ud:  Formand: Per Hamann. Næstformand: Torben Møller. Kasser: Kim Holm. Revisor: Bjarne Wollesen. Suppleant: Lars Wortmann.

23,01,2011 Som gave til bilklubben for at de er så flittige har RC Parken besluttet at sponsorere materialerne til hegn-opsætning indtil videre. Indkøb skal gå igennem Ralf. (Bille og Ralf har allerede aftalt hvordan det praktisk skal foregå).

23,01,2011 RC Parkens modelbilklub er bare rigtig flittige. Følgende meddelse blev sendt til opslagstavlen i går (22.01.2011):

Igen idag blev der arbejdet flittig i RC-Parken arbejdet med at opsætte nye og forbedrede hegn op rundt om bla. Off-road banen. Der er rigtigt blevet hygget i RC-Parken idag der var sågar tændt for elvarmen i skurvognen og undertegnede blev endda tilbudt grillpølser fra grillen, stor tak til hegn-byggerne der har startet arbejdet meget tidligt i år :) Vi ses i morgen Søndag til den årlige generalforsamling klokken 13. I Søgård Friskole. Vi glæder os til at se så mange medlemmer som muligt og også gerne de nye medlemmer. HUSK at kun betalende medlemmer har stemmeret.

23,01,2011 Husk at der er generalforsamling i bilklubben i dag.

21,01,2011 Nu begynder vinteren at ligne en alm. dansk vinter (synes jeg), idet der nu i den kommende tid kommer let frost, så tø, så frost, lidt sne og af og til regn. Det er da til at leve med. Måske bliver det endda muligt at pumpe vand væk fra parkeringspladsen op i vores dejlige sø.

19,01,2011 Husk opslagstavlen er for alle. Det betyder at både klubber, medlemmer, fremmede klubber og ikke medlemmer kan sætte opslag op. Har du en meddelse du gerne vil have frem så send den til rcparken@rcparken.dk

18,01,2011 Der bygges stadigt flittigt på flyveklubbens hjemmeside.

18,01,2011 Husk, der er generalforsamling i bilklubben på søndag den 23. januar 2011 på Søgård skole

18,01,2011 Næste flyvermøde er den 1. februar 2011 og det er denne gang i Jimmi's spændende værksted i Stubbæk

18,01,2011 Så gik de første klubaftner af stablen. Fin start på et spændende år. I den forbindelse er der kommet et spørgsmål. Når man er medlem af en klub i RC Parken er man så også medlem i de andre klubber og kan man så lege i alle de andre klubber. Svar: RC Parken består af tre selvstændige klubber med hver deres bestyrelse og regnskab. Ligeledes med hver deres forskellige ordensregler. Det vil sige at hvis man vil lege i en klub så skal man være medlem i pågældende klub til hvilken man har en model. Det betyder dog at alle kan besøge alle og kikke på hvad naboklubberne laver. Evt. drikke en kop fælles kaffe og få en hyggelig snak.

17,01,2011 Viste du at ved korrekt opmåling af vores sø (opmålingen blev foretaget i tilknytning til at der blev lavet jordbundsundersøgelser) viste det sig at søen når den har korrekt vandstand, som vi gerne vil have den, så har en overflade på 4000 kvadratmeter? Dejligt ikke?

17,01,2011 Husk bilklubben har generalforsamling på søndag den 23. 01.2010

17,01,2011 For de medlemmer af flyveklubben der endnu ikke har set de første sider af jeres nye hjemmeside så er det måske en god ide at gå ind og se hvad der indtil nu er lavet. Så kan vi snakke om hjemmesiden til klubmødet i morgen og om der skal ændres noget ved den.Se den her: Flyveklubben

17,01,2011 Husk der er medlemsmøde i både skibsklubben og i flyveklubben i morgen aften kl 19.00 på Søgård Skole.

17,01,2011 De nye medlemmer der har indmeldt sig i en af klubberne i RC Parken i 2011 har ikke modtaget medlemskortet endnu. Det er ikke en fejl, men skyldes defekt i trykmaskinen af plastikmedlemskortet. Medlemskortet kommer lige så snart den atter fungerer.

16,01,2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Husk at sidste frist for betaling af kontingent for 2011 er Søndag d. 23.1.2011 til generalforsamlingen, der kan betales kontant til kasseren inden generalforsamlingen begynder. Husk der er kommet nye gebyrer på 1200 kr. Hvis man ikke betaler sin kontingent nu, og ønsker at blive medlem igen senere.

Mvh. Bestyrelsen for RC-Parkens modelbilklub.

15,01,2011 Så kan vi alle godt begynde at glæde os. Der arbejdes for tiden på højtryk med at programmere og lægge de mere end 5000 varenumre ind på en splinterny og flot RC Parken Onlineshop. Når det er gjort kan du surfe rundt og lave dine indkøb hjemmefra. Levering kan foregå i butikken, via posten/bud eller direkte til RC Parken.

15.01.2011 Når sæsonen kommer godt i gang vil der kunne leveres varer fra RC Parken Shop direkte til RC Parken. Dette kan være en fordel hvis du ved hvad du skal have og så får det leveret "til døren". Telefonnummer finder du her:

RC Parken Shop

15,01,2001 Der er kommet et spørgsmål om hvordan man ser hele teksten i vores kalender. Vores kalender er en google-kalender. For at kalenderen er overskuelig så vises kun starten af teksten på den pågældende dag. For at få vist hele teksten som jo kan være nok så vigtig skal du klikke på selve teksten på den dag du ønsker mere information. Så åbner der sig et lille flot vindue hvor hele teksten kan læses og hvor også andre oplysninger og kommentarer (hvis der er nogen) står. Prøv det her: Kalender

14.01.2011 Der har været flere forespørgsler om hvornår klubberne og eller RC Parken igen i denne sæson optager undervisningen i de forskellige fag som vi tidligere har gjort. Svaret er at vi endnu i dette forår ikke har planlagt undervisning i noget. Så følg med her på siden. Ligeså snart der er planer om et eller flere kurser så bliver det meddelt.

13,01,2010 Kim fra bil- og flyverfolket har foreslået at vi holder Sct. Hans aften den 23. juni 2011 i RC Parken. Prøv at tage ideen op i din klub og blandt jer alle og lad os se om der er stemning for dette. RC Parkens bestyrelse synes det er en god ide.

12,01,2011 Der vil til tider blive gentaget de samme meddelser et par gange så vi er sikker på at alle får dem læst. Her er for eksempel en gentagelse: Husk næste gang du møder et bestyrelsesmedlem (og du har betalt dit årskontingent) at få udleveret dit nye flotte (i år er det gyldent) årsmærke og klæb det så på dit medlemskort. På vores site som hedder medlemskortforklaring kan du se hvor mærket skal påklæbes dit medlemskort.

11,01,2011 Husk RC Parkens Modelbilklub holder generalforsamling søndag den 23. januar 2011 kl 13.00 på Søgård Friskole

11,01,2010 På grund af vejr, planlægning og andre dejlige sager er kalenderen ændret op til flere gange så hvis du ikke for nylig har fulgt med hvornår der er klubmøde, direktionsmøde og bestyrelsesmøde så kik ind en gang imellem på kalenderen

10,01,2011 RC Parkens Modelflyveklub har følgende meddelse (på kalenderen står der lidt flere oplysninger):

Flyveklubben holder klubaftner på følgende datoer og steder:

18 - jan.  Søgård Friskole

1  -  febr. Hos Jiimmy i Stubbæk

15 - febr. Skolen

1 -  marts. Jimmy

15 - marts. Skolen

29 - marts. Jimmy

12 - apr.  Skolen

 

Herefter kommer Påsken og så skal vi nok udendørs

 

 

08,01,2011 Så er RC Parken og RC Parken Shop atter i det gavmilde hjørne. Denne gang gælder det ALLE der er medlem i en af klubberne i RC Parken. Dvs. både hvis du er flyver, bilmand (M/K) eller skipper. Vi har sænket prisen på en af de pt. allermest populære komplet færdigbyggede fly inklusiv motor, regulator og servoer til 110,00 Euro Hvilken flyver? Det ser du på billedet nedenunder. (Færdigmodel fra ParkZone T28 Trojan, spændvidde 1118 mm.). Husk at sige at du er medlem i RC Parken så gælder tilbudet. Hvor længe? Foreløbig de næste fem fly der sælges! 110,00 euro er ca. 820,00 kr.

T28 Trojan

07,01,2011 Den halve tid i den offentlige høringsperiode er allerede gået. Så er der kun en måned tilbage. Udløbet er den 8. februar 2011.

07,01,2010 Der er på det sidste kommet nogle indmeldinger via RC Parkens indmeldelses - blanket på internet. Det er helt super bliv ved med det. Nogle af indmeldelserne har dog være så ufuldstændige at vi ikke har kunnet bruge dem til noget. Så hvis du gerne vil meldes ind så husk i det mindste et telefonnummer eller en mailadresse så vi kan finde dig og få sendt et flot medlemskort til dig.

04,01,2011 Hans fra flyverne oplyser at hver anden klubaften i flyveklubben er hos Jimmi i Stubbæk. Følg lige med på vores kalender hvornår de forskellige aftner er. Normalt holdes de på Søgård Friskole, men fremover holdes jo så hver anden klubaften hos Jimmi i hans spændende værksted i Stubbæk. Stor tak til Jimmi for hans gæstfrihed.

03,01,2011 RC Parkens Modelflyveklubs hjemmeside har lagt de første spæde sites (sider) ud på internet. Det er kun en lille opstart og en del links er endnu ikke aktiveret. Se de første sites på:

www.modelflyveklubben.com

 

03,01,2011 Så kan det afsløres hvordan konstellationen i RC Parkens Modelflyveklubs bestyrelse ser ud efter sidste generalforsamling. Her kommer fordelingen:

Formand: Svend Christensen

Kasserer: Hans Petersen

Sekretær: Herman Moltzen

Bestyrelsesmedlem: Christian Lyck Hansen

Bestyrelsesmedlem: Jan Fogtmann

 

03,01,2011 Både flyveklubben og skibsklubben har nu fastlagt nogle klubaftener som holdes på Søgård Friskole i Søgård. Tag et kik på kalenderen så kan du se hvornår de holder møde.

02,01,2011 RC Parkens Modelbilklub har følgende meddelse:

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub
Søndag d. 23.Januar 2011 kl. 13.00 i Søgårds friskole

DAGSORDEN:
1) Valg af dirigent.
2) Bestyrelsens beretning.
3) Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse.
    v/ Kasserer Kim Holm
4) Behandling af eventuelt indkomne forslag.
5) Valg til bestyrelsen:
    Formand –Per Hamann ( modtager genvalg )
    Næstformand ( Torben Møller overtog efter HJ )
Revisor  LEDIG
    Supplant ( bestyrelses medlem )  Lars Wortmann

6) Eventuelt.

Indkomne forslag til behandling på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.
Vedtægterne fremsendes ved henvendelse til bestyrelsen.
Den endelige dagsorden kan fås ved henvendelse til bestyrelsen fra 8 dage før generalforsamlingen.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

Einladung zur Hauptversammlung
Hiermit wird bekannt gegeben, dass die Hauptversammlung des RC Park Modelbilklub
Sonntag d. 23.Januar 2011 Uhr. 13.00 in Søgård Friskole stattfindet.
 
TAGESORDNUNG:
1) Wahl eines Dirigenten.
2) Bericht über die Geschäftslage des Klubs im vergangenen Jahr.
3) Präsentation der 2010-Bilanz zwecks Begutachtung.
bei / Kassierer Kim Holm
4) Eventuelle Vorschläge.
5) Wahl von u.a. Vorstandsmitglieder:
     Präsident/Vormann Per Hamann (Wünscht Wiederwahl)
     2.Vormann (Torben Møller hat HJ abgelöst)
Wirtschaftsprüfer-Posten ist FREI/OFFEN
     Stellvertreter (Vorstandsmitglied)Lars Wortmann
 6) Verschiedenes.

Eventuelle Vorschläge zur Prüfung bei der Hauptversammlung müssen mindestens 14 Tage vor der Hauptversammlung bei dem Vorstand eingegangen sein.
Auf Wunsch kann die Satzung beim Vorstand angefordert werden.
Die endgültige Tagesordnung kann ab 8 Tagen vor der Hauptversammlung beim Vorstand angefordert werden.

Mit freundlichen Grüßen,
Der Vorstand

 

01,01,2010 Sidste års opslagstavle er sat i arkiv så hvis du vil se noget tilbage i tiden så gå op på arkiv øverst her på siden og tryk på det årstal du vil se.

01,01,2011 Det nye år blev traditionen tro indviet på bedste maner i RC Parken. Billeder taler nogle gange mere end ord så her kommer lidt stemnings-billeder fra dagen. Vejret var fint med solskin plus 2 grader celsius og en svag til jævn vind fra nordvest.

RC Parken jan n01

jan 02

jan03

jan04

jan05

jan06

jan08

 

 

*******************************************************************

Nytåret 2010/2011

Vi har en dejlig hobby, enten vi flyver, kører eller sejler. En så dejlig og spændende hobby kræver også sin plads til at lege på. Takket være os alle og stor støtte og velvilje fra Aabenraa kommune er noget af det flotteste ved at vokse frem. Nemlig vores alles RC Parken. Og RC Parken bliver bedre år for år.

Året 2010 var det år hvor al myndighedsarbejde skulle løbe af stablen. Det rent byggemæssige blev derfor holdt i et begrænset omfang. Aabenraa kommunes politikere, embedsmænd M/K og konulentfirmaet Carl Bro med Jane i spidsen har været helt utrolige engagerede og super behagelige at arbejde med. Der blev udarbejdet en stor og tyk lokalplan for RC Parken. Jordbundsanalyser, støjmålinger, tegninger, love og paragraffer og en masse mere skulle behandles. Og så igennem hele forvaltningen for at alt kunne gå rigtig til. En stor tak Jane, til Jan Rieber, til Bo og til Hjalte samt alle jer andre i kommunen som har trukket på samme ham for at få RC Parken så hurtig på benene som mulig.

Men også tak til alle jer medlemmer, som har måtte trækkes med mig og tålmodigt har måtte høre på alle mine skøre ideer. Og tusind tak for alle jeres skøre ideer. Bliv ved med det og ved med at være som I har været de forrige år for det er ideerne som til sidst løfter RC Parken op på det plan jeg drømmer om.

Vi fik trods det store myndighedsarbejde også bygget lidt. Skibsfolket arbejdede en vis del ud af bukserne og fik en flot havn op at stå. Bilfolket fik lavet large-scale-banen flottere og grundridset til 1:10 off-roadbanen blev lavet. Flyverfolket fik flyttet skurvognen og fik begyndt på et spændende pilotfelt. Tak til Per Hinrichsen fra Sønderborg og til Carsten Groen fra Jet Danamrk for super gode input og ideer til de rigtige mål på feltet. Det ser ud til at blive enormt flot.

Og så alt det andet af store og små ting såsom flagstang og vindpose (tak Christian) som I alle har medvirket til. Vi fik også mulighed for at flyve indendørs i nogle kæmpehaller i Ragebøl. Her kan vi slet ikke takke Ralf nok for det store benarbejde han har gjort for at få dette gjort muligt.Ja, jeg kunne blive ved. I har alle været helt utroligt arbejdsomme og burde alle nævnes ved navn.

På selve fremtidsplanlægningsafdelingen fik Tom fra skibene sammen med Thomas og Thomas fra Skalamodelbåde Danmark forhandlet et verdenmesterskab igennem så det næsten er helt sikkert at vi i år 2015 vil være vært for verdensmesterskaberne for modelskibe. Der kommer masser mere om dette senere.

Vi havde nogle gode arrangementer, standerhejsning, fødselsdagsfest og andre dejlige fællesdage. Dem skal vi have mange flere af. Husk at du altid kan lave et arrangement hvis du har et jubilæum eller andet du vil fejre. Vi skal nok alle hjælpe dig med at få det til at lykkes. Og flaget hejser vi gerne ekstra for dig.

I året der gik har RC Parken været ret så rundhåndet med gaver. Nogle af gaverne har været omtalt her på siden de fleste dog ikke, idet de har været ret så personlige. Det agter jeg at fortsætte med så det er en god ting at være medlem i RC Parken. Jeg har ikke noget system i hvem der skal have gaver og hvem der ikke skal. Det har indtil nu været mere eller mindre tilfældigt eller efter opfordring fra medlemmer i den pågældende klub og sådan skal det også være i fremtiden. Så hvis du ikke har været heldig indtil nu så kan det være at du er det næste gang.

Fremtiden ser lys og spændende ud. Den 8 februar 2011 er sidste dag for høring i offentligheden med hensyn til lokalplanen for RC Parken. Så skal planen en tur igennem kommunen igen og efter tidsplanen regner vi med at vores søde borgmester offentliggør RC Parken den 8. april 2011. Herefter kan vi så rigtig gå igang med yderligere opbygning af RC Parken. Det kommer til at tage sin tid, men hellere få noget vi kan være stolte af end bare at "klaske" noget op for at blive færdige. Jeg er spændt på at se jeres ideer og resultater. Jeg vil gøre alt, jeg kan, for at det kan lykkes. Har du/I problemer så kom til mig så skal jeg nok passe på dig og din klub.

Rigtig godt nytår og held og lykke med det nye spændende år.

jeres Bille

Flag

wings

 

*************************************************

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af den nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Hele årgang 2010

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.