RC Parken

RC Parken logo

Velkommen til RC Parkens opslagstavle

Årgang 2014

Arkiv: 2008 Jan-Jul 2009 Aug-Dec 2009 Jan-Dec 2010 Jan-Dec 2011

Jan-Jun 2012 Jul-dec 2012

Jan-Jun 2013 Jun-dec 2013

Nyeste opslag står øverst, ældst står nederst

Forkortelsen RCP betyder RC Parken

Hvilken uge er vi i?

Hvem har græs-klippe-turnus?

 

31-12-2014

 

RC Parken er et godt sted at være

Lige før man kører ind i selve RC Parken står der en stor og meget gammel sten i granit. Den har et rustent hængsel ude i siden, så den har formentlig i sit lange liv også en gang været den ene halvdel af et led ind til en mark. Den dukkede op af jorden da der blev gravet ler på den plads der nu er RC Parken. I følge landinspektøren er den oprindelig en af de sten tyskerne satte op som skelsten tilbage i midten af 1800-tallet. Det er en tryllesten. Det er den der gør at RC Parken er et rigtig godt sted at være. Jeg har måttet sande det gang på gang. Når man kører forbi denne sten og videre ind i RC Parken glemmer man klokken, hvor gammel man er og man vil ikke hjem igen. Alle venner er der og der er rigtig hyggeligt. Da jeg i sin tid planlagde anlæggelsen af RC Parken vidste jeg ikke at en kæmpe gave fulgte med, nemlig jer alle sammen. Det sociale samvær er bare utrolig meget værd og det har vi i RC Parken. Alle er søde, hygger og hjælper til. Gang på gang overraskes jeg over hvor uselviske og arbejdsomme I medlemmer er. Det starter med vores dygtige ledelse, direktionen og går videre i de lokale bestyrelser og ender ikke mindst i de enkelte medlemmer. I er alle rigtig behagelige og søde. Det er den største gave man kan ønske sig og den fik jeg sammen med RC Parken.

Året 2014 var det år, hvor vi måtte genoprette 2013's alvorlige orkanødelæggelser. Vi mangler nu kun lidt så er det hele på plads igen.

Vi besluttede i 2014 at bygge hele off-road banen om idet bilerne nu efterhånden havde gravet sig så dybt ned i undergrunden at de til tider var svære at få øje på især hvis man ikke benyttede sig af køretårnene. Så nu lige ser denne bane ikke for godt ud. Der ligger dog gode og spændende planer for hvordan den skal blive og vores flittige Off-road chef Mirko er i fulde sving.

I 2014 blev der også til verdens bedste kommune, Aabenraa kommune, indgivet byggeansøgning til opførelse af vores nye super klubhus. Der vil efter planen komme ca. 170 kvadratmeter under tag. Udseendet må du vente lidt med at få at vide for måske kommer der nogle mindre ændringer. Det kan dog afsløres at selve klublokalet med køkkenfaciliteter har en størrelse på ca. 90 kvadratmeter. Resten er toiletter, bad, gang, teknikrum og kontor. Der er ved konstruktionen lagt utrolig meget vægt på at det skal blive et særdeles flot klubhus og der er bestemt ikke skortet på materialer og økonomi. Selve byggeriet er lagt i trygge hænder hos SØGÅRD BYG. Jeg håber rigtig meget at vi kan få startet op i foråret. Det afhænger allermest af alt det papirarbejde, som ikke kan ses, men som fylder rigtig meget og tager utolig megen tid.

RC Parken er ikke kun for medlemmer, men også for alle andre. Så længe man opfører sig ordentligt og fornuftigt kan alle komme og se og nyde livet. Afprøvning af sin model et par gange kan man også. Kommer man oftere så er det medlemskab som gælder.

Jeg satte kameraovervågning over RC Parken op i 2013 og vupti diverse irriterende tyverier stoppede. Overvågningen har afsløret mange sjove ting og det kan give mange sjove billeder til opslagstavlen hen ad vejen. Dem, der har opført sig allerværst (det var fremmede mennesker, som ikke var medlemmer) har jeg haft en samtale med.

I det kommende år fylder RC Parken syv år. Det har været 7 super gode år og jeg håber at de næste mange år bliver lige så gode. RC Parken bliver lige så stille helt færdig og så er det planen at bruge penge på luksus og luksus forbedringer i RC Parken. Jeg har ikke planer om at stoppe pengestrømmen til RC Parken selv om at den i det store hele en dag er færdigbygget og anlagt. Flittige og trofaste medlemmer vil helt automatisk blive belønnet allermest.

Nu vil jeg ønske jer alle et rigtigt godt nytår

jeg skal hilse fra Ackie

knus fra Bille

 

Flag

wings

 

30-12-2014 Hvis nogen skulle undre sig over at den lille blå pumpe ikke er nogen steder så er det ikke fordi den er stjålet, men fordi den er "på værksted" for at blive shinet lidt op og gjort ren m.m.

30-12-2014 I de sidste par dage har flere medlemmer været i RC Parken og helt af dem selv gjort RC Parken flot og fin til nytårsskiftet. Kæmpe tak for det !

29-12-2014 For dem der trænger til lidt frisk luft., så er vi nogle stykker som mødes til lidt hygge i RC Parken i morgen (tirsdag) fra kl. 10.00.

27-12-2014 Formanden for RC Parkens Modelflyveklub har følgende dejlige nytårsinvitation:

Flyveklubben har lejet Kværshallen til indendørsflyvning søndag den 11 Januar 2015
fra kl. 13.00 til kl. 16.00.
Der gøres opmærksom på at medbragt mad og drikke ikke må nydes i hallen,
men kan købes på stedet.
 hilsen Christian

 

26-12-2014 Søndag den 4. januar er der bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken i klubhuset.. Det er henholdsvis klokken 13.00 og kl. 14.00

26-01-2014 Traditionen tro har vi fælles klub-kom-sammen den 1. januar 2015 fra kl. 13.00. Tag en model med. Hvis vejret er med os kan alle tre grene af vores hobby udøves. Ellers hygger vi bare. Tag for eksempel kaffe og kage med

26-12-2014 Der har været en del stærk vind, ja endda kuling med stormstyrke i vindstødene i december måned. Tårnene har klaret dette rigtig fint. Skraldespandene dog ikke så godt og de er væltede. Jeg har rejst dem op et par gange. Hvis du skulle komme forbi så er det en kærkommen hjælp lige at rejse dem op.

24-12-2014 Kære allesammen både medlemmer og ikke medlemmer. Så blev det endelig jul og jeg ønsker jer en rigtig glædelig jul og håber i får en masse dejlige gaver, især nogle som kan bruges i RC Parken.

 

24-12-2014 Charlotte R. fra bestyrelsen har sendt denne julehilsen til RC Parken og dens medlemmer (tusind tak Tøtter):

Julehilsen (det flyvende juletræ)

23-12-2014 Et flyveklubmedlem har indsendt nedenstående billede med oplysning om at der pt. er lidt pladsmangel i julehjemmet hvis altså også juletræet skal være der.


21-12-2014 Der er et par stykker som i løbet af slutningen af november og begyndelsen af december har indmeldt sig i en af RC Parkens klubber. I får først jeres medlemskort til næste år. Så sparer i at betale for i år. Resten af året kan i ganske gratis bruge RC Parken. I er allerede medlemmer.

21-12-2014 Lars har sendt en rigtig sjov video om en flittig modelbil. Se den her:

snerydning

og Kevin har sendt dette meget flotte billede:

Kevins billede

15-12-2014 Der er ikke møde i "gammelmandsklubben" på torsdag den 18-12-2014

15-12-2014 Husk i al denne juletravlhed at vi traditionen tro (hvis vejret spiller med) mødes i RC Parken den 1. januar kl 13.00 Så kan vi jo se om der den dag kan dyrkes modelsport eller ej.

13-12-2014 Så er det lykkes Lars R. at få gang i den røde Ferguson traktor. Han siger at motoren kører rigtig godt.

13-12-2014 Husk at der på tirsdag er juleafslutning hos Jimmi i Stubbæk. Det er flyveklubben som holder afslutningen

11-12-2014 I det blå klubhus ligger der en mappe. Den er til flyverne. Her kan man hvis man har lyst og ikke glemmer det indføre antal flyvninger man har haft den pågældende dag og evt. tilføje en lille sjov bemærkning. Det er ikke obligatorisk men da en meget sjov ting at kikke tilbage på. Starte og lande er en flyvning. Tiden man er i luften er ikke relevant i denne sammen hæng.

10-12-2014 Formanden for RC Parkens Modelflyveklub har arrangeret en hyggelig jule-kom-sammen-aften. Se hvad han skriver her:

Vi holder juleafslutning tirsdag den 16 December kl. 19.00 hos Jimmi i Stubæk.
Der serveres gløk og æbleskiver.
Vi skal samtidig fastlægge en dato for første indendørsflyvning i Kværshallen.
 
Hilsen Christian.

09-12-2014 RC Parkens modelflyveklub vil til næste år arrangere indendørsflyvning for medlemmerne. Det vil foregå i Kværshallen og i første omgang er det flyveklubben som betaler lejen for dem der kommer og flyver.

05-12-2014 Gammelmandsklubben havde i torsdags besøg af Ackie som har sponsoreret og plantet juleroser i vores krukker. Tak til Ackie. Se de flotte hvide blomster næste gang du kommer i RC Parken.

05-12-2014 Så har vi lukket for vandet p.g.a. frostsikring. Så husk at tage kaffe med hjemmefra.

04-12-2014 Så er det tid til billeder fra en rigtig dejlig, hyggelig og spændende "Late Night Shopping" i RC Parken Shop. Og det vil vi sikkert gentage en gang til forår.

02-12-2014 Husk at der på søndag den 07-12-2014 kl 13.00 er bestyrelsesmøde i RC Parkens bestyrelse. Kl 14.00 er der så direktionsmøde.

02-12-2014 Der var godt gang i late night shopping her til aften i RC Parken Shop- Der blev hygget , spist Cyrrywurst og handlet til den store guldmedalje. Billeder kommer senere.

30-11-2014 Så kan vi løfte lidt af sløret til på tirsdag hvor medlemsmødet er henlagt til Late Night Shopping. Der vil på en del udvalgte modeller være 30% rabat og på specielle Robbe roxxy brushless motorer være 20% rabat og meget mere spændende. Lad være med at spise for meget hjemmefra.

30-11-2014 En kold og blæsende sidste november dag. Her er et billede af On-road tårnet så du kan se hvor langt vi er kommet. Vi prøver at lave on road tårnet lidt mere "fint" og "luksusagtig".

 

29-11-2014 Har du spørgsmål vedrørende RC Parken så send en mail. Spørgsmål på facebook kan besvares af alle og behøver derfor ikke nødvendigvis være korrekte.

28-12-2014 Hvis du går og glæder dig til jul med modelsager i bagtankerne så er der et spændende arrangement for RC Parkens medlemmer på tirsdag fra klokken 18.00 Det er "late night shopping". Stedet er RC Parken Shop i Flensborg Weiche. Hvis du ikke kender vejen dertil så kør over ved Padborg grænsen. Du er nu på Ochsenweg, fortsæt ligeud indtil forretningen ligger på højre hånd lige efter at du er kørt under en jernbanebro.

her er et link:

RC ParkenShop

27-11-2014 Selv i dette råkolde vejr har vi haft rejsegilde på on-road tårnet. Der er målt op til ståltag i tagpanneprofil og dette er også bestilt. Se det hele næste gang du kommer i RC Parken.

25-11-2014 Så er der kommet flotte præfabrikerede spær til on-road tårnet. De står under tårnet. Husk at der er video-overvågning af området.

25-11-2014 Husk at der på fredag (det er den 28.nov. 2014) kl. 18.00 er generalforsamling i RC Parkens Bilklub. Den afholdes på Søgård friskole.

24-11-2014 (1 måned til jul) Vi sætter et stillads op ved on-road tårnet igen. Det er for at udnytte årstiden hvor der ikke køres så meget og så kan vi komme videre med tagspær og tag. Man kan dog sagtens køre fra tårnet alligevel.

23-11-2014 Flyveklubben har afholdt ordinær generalforsamling. Referat kommer senere. Som det ser ud indtil nu så har alle modtaget genvalg. En god solid bestyrelse. Med referatet kommer den korrekte oplysning om bestyrelsen og dens sammensætning.

23-11-2014 Den røde traktor som har stået oppe ved siden af det blå skur er nu hentet og kørt (trukket/slæbt) på værksted. Der skulle et nyt bagdæk til før traktoren kunne hentes og det er nu købt og sat på. Her lige et par stemningsbilleder:

 

15-11-2014 Næste ordinære bestyrelsesmøde i RC Parken regi er søndag den 7. dec. 2014 kl. 13.00 Afholdes som altid kl 13.00. Der er derfor formentlig også så direktionsmøde i RC Parken Direktion samme dag og det er klokken 14.00

15-11-2014 LIge en lille reminder hvis du går og drømmer om at forkæle dig til jul:

RC Parken har "late night shopping" den 2 dec. 2014 kl. 18.00. Stedet er RC Parken Shop i Flensborg - Weiche.

15-11-2014 Tiden nærmer sig de tre klubbers generalforsamlinger. Her kommer datoerne en gang til:

RC Parkens Modelflyveklub 19-11-2014 kl.19.00 Søgård Skole

RC Parkens Modelbilklub 28-11-2014 kl.19.00 Søgård Skole

RC Parkens Modelskibsklub 03-12-2014 kl.19.00 RC Parkens Klubhus.

12-08-2014 Der er i morgen ikke møde i "Gammelmandsklubben" da de fleste desværre skal arbejde. Derfor kan du da godt kikke ud i RC Parken hvis vejret er godt.

10-11-2014 Der er nogen som har spurgt hvornår bilklubben har åbent i RC Parken. Formanden har svaret at det er den døgnet rundt

08-11-2014 Her kommer et af de flottere billeder fra vores overvågningskamera:

08-11-2014 I dag var der efterårsagtigt i RC Parken. Der var tør-vejr en jævn vind og modelfolket var på pletten. Flere modeller blev "luftet", både til lands og i luften.

08-11-2014 Her kommer de regler der så gælder for RC Parkens modelbilklub:

RC Parkens Modelbilklub-regler

06-11-2014 Ind i mellem er der nogle som efterspørger om der findes et klubreglementer for RC Parkens klubber. Svaret er at klubberne selv laver deres egne regler og "love". RC Parken har når andet ikke foreligger lavet reglementer for alle tre klubber så man har noget at "falde tilbage på" hvis ikke lige klubberne selv har særlige regler for klubbens virke. Generelt mener RC Parken at regler ikke bør være for restriktive for vi er alle voksne mennesker der meget vel kan dyrke vores hobby på en forsvarlig måde og med god og sund fornuft i baghovedet. Det er jo hobby og vi skal alle bare have det super godt sammen. RC Parkens regler for flyveklubben kan for eksempel læses her og de har eksisteret lige siden RC Parken blev etableret:

RC Parkens Modelflyvereglement

Som sagt kan klubberne selv lave reglementer som er anderledes/strammere. Det er så dem der glæder. Og husk at reglementer ikke er til for at genere nogen men mere bare for at holde sikkerhedsniveauet så højt som muligt.

06-11-2014 Der var godt gang i RC Parken i dag. Den første kom allerede kl. 08.00. Kl 09.00 var der så fælles morgenkaffe (Bille havde taget dejlig morgenbrød med) og derefter blev der bygget og hygget til langt over middag. Vores nye super snedker, på egnen kaldet "Ole snedker" gik straks i gang med on-road tårnet.

06-11-2014 Så ligger datoen for "late night shoping" endelig fast. Alle har givet tilsagn. Wow, så skal vi forkæles. Det er i "vores" forretning den 02. dec. 2014 og der er kl. 18.00 PS. Ikke spise hjemmefra !

05-11-2014 Lidt sent men alligevel: I morgen torsdag samles "gammelsmandsklubben" i RC Parken igen. Det er kl. 10.00 og fremad. Hvis det regner så hygger vi bare og drikke kaffe.

03-11-2014 RC Parkens Modeflyveklub har besluttet at forlænge forsøgsperioden med sommer medlemsskab endnu et år. Dvs. at man for sommermånedsmedlemsskab ikke betaler fuld pris. Mere om dette når vi nærmer os sommeren 2015

02-11-2014 Formanden for RC Parkens Modelbilklub har sendt følgende:

   
Indkaldelse til generalforsamling
Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i RC Parkens Modelbilklub
Fredag d. 28 November 2014 kl. 18.00 i Søgårds friskole

DAGSORDEN:
1) Valg af dirigent.
2) Bestyrelsens beretning.
3) Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til godkendelse.
v/ Kasserer Søren Weitling
4) Behandling af eventuelt indkomne forslag.
5) Valg til bestyrelsen:
Formand –Per Hamann ( modtager genvalg )
Revisor Bjarne Wollesen ( modtager IKKE genvalg )
Vores Kasser Søren Weitling frabeder sig embedet PGA af personlige årsager, så denne er også på valg ( på valg igen 2015 )

bestyrelses medlem Hans Jochim Busch (Modtager IKKE genvalg )

6) Eventuelt.

Indkomne forslag til behandling på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.
Vedtægterne fremsendes ved henvendelse til bestyrelsen.
Den endelige dagsorden kan fås ved henvendelse til bestyrelsen fra 8 dage før generalforsamlingen.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

02-11-2014 Der har fornyligt (igen) været nogle ikke for kløgtige bilkørere rundt i RC Parken og lavet masser af dumme hjulspor/hærværk. Vores kamera har optaget dem.

02-11-2014 Så har vi noget at glæde os til . RC Parken Shop holder sammen med RC Parken "late night shopping" 02.12.2014 kl 18.00. Der vil efter planen være op til flere overaskelser. Sted: RC Parken Shop i Flensburg Weiche

02-11-2014 Så er der generalforsamlings indkaldelser:

RC Parkens Modelflyveklub (er også tidligere indkaldt) 19-11-2014 kl.19.00 Søgård Skole

RC Parkens Modelbilklub 28-11-2014 kl.19.00 Søgård Skole

RC Parkens Modelskibsklub 03-12-2014 kl.19.00 RC Parkens Klubhus.

Skibsklubbens generalforsamling er ekstraordinær da hele bestyrelsen ønsker at træde tilbage. Her kommer formandens opslag i sin fulde ordlyd:RC-Parkens Modelskibsklub indkalder til ekstraordinær generalforsamling.
Onsdag den 3-12-2014 kl. 1900 i RC-Parkens klubhus
Der er følgende punkter på dagsordenen
1. Valg af ny bestyrelse
2. evt. indkommende forslag, der skal være formanden i henne senest 14 dage før.
3. Evt.

--
Med venlig hilsen

Lars Bak

 

30-10-2014 Der var godt gang i RC Parken i dag. Vejret var fint og der blev både luftet modeller og arbejdet. Men allerførst blev der hygget med dejlig morgenkaffe. Gammelmandsklubben regner med igen på kommende torsdag at gentage succesen. Nogle vil endda starte kl. 9.00.

28-10-2014 På torsdag (den 30.10.14) er der møde i gammelmandsklubben fra kl. 10.00. Kom hvis du har lyst og tag kaffe med.

28-10-2014 Selv om at vi holder standerhejsning hvert forår er der ikke noget som lukker ned om efteråret. RC Parken er åbent året rundt og døgnet rundt, hvor medlemmer kan flyve, køre og sejle lige som de har lyst til.

28-10-2014 Husk at der på søndag er bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken Det er som vil plejer kl. 13.00 og kl.14.00

27-10-2014 I disse dage for et år siden kom den første af to forfærdelige storme. Begge vores køretårne blev totalt ødelagte. De er nu begge genopbyggede og funktionsdygtige. Der mangler lidt hist og pist, men det skal nok komme. Tak til jer alle for jeres store tålmodighed og tro på projektet.

23-10-2014 Her kommer en vigtig meddelse til flyver-folket:

Hej medlemmer fra RC Parkens Modelflyveklub

Så er det igen ved at være tid, til indkaldelse af den årlige generalforsamling,
i RC Parkens Modelflyveklub.

Generalforsamlingen vil blive afholdt Onsdag d. 19-11-14 kl.19.00.
På Søgård Friskole. Adressen er, Søgård Ringvej 1 6200 Aabenraa.
Bestyrelsen møder kl 18.30.

På valg er Jan Fogtmann – Knud Erik Lund og Eskild Cornelsen,Forslag der ønskes behandlet og bragt til afstemning på generalforsamlingen.
Skal være formanden i hænde senest 7 dage før afholdelse af generalforsamlingen.

Stemmeret har kun fremmødte aktive medlemmer, der har været aktiv medlem i
mindst 3 måneder.

Dagsorden for ordinær generalforsamling.

1. Valg af dirigent.
2. Aflæggelse af årsberetning.
3. Fremlæggelse af det af bestyrelsen reviderede regnskab.
4. Behandling af indkomne forslag.
5. Fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr.
6. Valg af bestyrelse.
7. Eventuelt.

20-10-2014 Når man melder sig ind i en eller flere af RC Parkens klubber får man på et tidspunkt tilsendt en såkaldt "velkomst-kuvert". Foruden vores flotte medlemskort er der også mærker der kan syes på tøj og klæbemærkater til påsætning efter eget valg. Har du brug for flere mærker kan dette godt lade sig gøre. Henvend dig næste gang du er i RC Parken til Bille eller en af de andre ledere (formænd m.m.) så finder vi ud af det.

19-10-2019 Det våde vejr i dag blev brugt til at så græs i vores "nye" stykke flyveplads. Samt oprydning og masser af hygge.

18-10-2014 RC Parken planlægger en gang inden jul at holde en "late night shopping" i RC Parken shop i Flensborg Weiche. Datoen kommer senere. RC Parken planlægger nogle flotte gaver og eller gavekort til trofaste medlemmer.

17-10-2014 Næste ordinære bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken regi er søndag den 3. november. Det er henholdsvis kl. 13.00 og kl. 14.00

17-10-2014 Efteråret er lige så stille kommet og med det begynder snart diverse generalforsamlinger. Hold godt øje med opslagstavlen. Vi skal nok advisere i god tid i forvejen.

16-10-2014 Paul Steckmetz har bare givet RC Parken en kæmpe flot gave. Og tusind tak for den. Og hvad er det så? Jo han har stillet en kæmpe masser billeder fra RC Parken til rådighed for os alle og det er absolut vild god historieskrivning. Mange billeder fortæller hvordan det så ud før da vi startede op og mange billeder viser RC Parken som vi helt har glemt så ud en gang. Et kæmpe tak til Paul. Jeg synes at ALLE billeder er så fortræffelige at jeg bestemt ikke nænner at vælge nogle ud, så her har du rigtig noget at kikke på og du kan formentlig finde flere af dig selv hvis du kikker længe nok.

RC Parken set gennem Pauls objektiv

15-10-2014 Et medlem har spurgt hvordan RC Parken forholder sig til hunde. Svaret er at hunde gerne må komme i RC Parken . Dog skal de af sikkerhedsmæssige årsager altid holdes i snor og efterladenskaber fjernes.

12-10-2014 Hvis du ligger inde med billeder fra RC Parken som du gerne vil dele med andre så sendt dem til os på mail. Så kommer de på denne opslagstavle eller facebook.

12-10-2014 Vi har haft lidt knas med vores medlemsdatabase så hvis du er en af dem der indenfor den sidste 1-1/2 måneds tid har indmeldt dig i en af vore klubber i RC Parken skal du vide at du ikke er glemt. Der er snart atter styr på sagerne.

11-10-2014 Så venter der en rigtig glædelig overraskelse til de flittige og trofaste flyvere. Vi har af landinspektøren fået afsat det nordlige skel helt præcist og sådan hen over en tommelfinger har det vist givet ca. 250 til 300 kvadratmeter mere flyveplads. Denne "nye" jord skal nu fræses og derefter sås til med græs således at vi fra næste år kan have glæde af den ekstra plads så hurtigt som muligt. Der er foruden træpinde også sat metal emblem-metalrør i skel så hvis du færdes derude så kik godt efter så du ikke falder over dem.

08-10-2014 RC Parken har fået en spændende forespørgsel:

Hej RCParken 

 

Jeg fandt jeres klub på nettet og vil herved sende en forespørgsel

 

Er der nogen I jeres klub som kunne være interesseret i mine DJI droner (billeder vedlagt) da vi er løbet ind i et problem med lufthavn / heliport problemer, da vores heliporte / lufthavne ligger i byerne og da vi ikke må flyve med vores droner i en afstand af 5 km. Fra lufthavn/heliport – vi kan ikke køre uden for byen

 

Så alternativet er at anvende dronerne når jeg en sjælden gang er langt ude i ødemarken eller at sælge dem

 

Jeg har så valgt at sælge eller bytte til et videokamera – forslag på videokamera vedlagt – ca. 8.000,-kr.

 

Jeg sender denne mail til andre klubber – så det vil blive først til mølle  

 

De bedste hilsner

 

Bent B. Olesen

Qipoqqaq B 950 105

Box 125

3940 Paamiut

Grønland

Tlf. +299681552

Mobil +299496450

Mail paw252@greennet.gl

 

Hvis du er interesseret i handlen kan billeder m.m. mere bestilles på mail:

rcparken@rcparken.dk

 

 

06-10-2014 Der blæser momentan udenfor en hård vind og af og til op til kuling her hvor jeg sidder. Ikke lige modelvejr, men så er vejret til at bygge og hygge i. Det betyder jo så også at hvis man har lyst så kan man/vi jo sagtens være i RC Parken i dårligt vejr. Så kan der hygges indendøre. Med det i mente, ja, så er der jo alm. dejlig klubaften i morgen tirsdag fra kl. 18.00 i vores allesammens RC Parken. Vejret skal nok blive rigtig dårligt.

05-10-2014 Off-road banen er ved at blive lavet helt om og meget mere spændende. Det er off-roadchefen der er mester for dette. Mens ombygningen foregår er off-road banen fuld funktionsdygtig. Kom og kør lige når du har lyst. Banen bliver mere og mere spændende fra gang til gang.

05-10-2014 En rigtig fin dag i RC Parken, der på en dejlig efterårsdag var rigtig godt besøgt.

05-10-2014 I dag er der i RC Parken regi bestyrelses- og direktionsmøde. Det er henholdsvis kl 13.00 og kl. 14.00

03-10-2014 Der vil i en kort overgang på det nordlige skel ud mod marken stå nogle "pinde". Det er lige indtil vi har fået anlagt græsset. Så bliver de fjernet igen så flyverne ikke flyver ind i dem.

02.10.2014 For dem der har tid så er vi nogle stykke som hygger i RCP i dag torsdag fra klokken ca. 11.00

02-10-2014 Så kom vi ind i en ny måned og traditionen tro har vi derfor bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken regi. De afholdesden kommende søndag (den 5. 10. 2014) henholdsvis klokken 13.00 og kl. 14.00

30-09-2014 Her kommer så lidt flere billeder fra Hangar 4800 på Falster. Hangar 4800 er en RC modelflyvekklub. Vi (RC Parken) er nemlig pt. rundt og se på klubhuse for at få en god viden om hvorledes et perfekt klubhus skal se ud. Hangar 4800 har et perfekt klubhus. Herer nogle billeder:

 

Prøv lige at se denne super smarte detalje. Per fortalte at det er en "benzin-viser" Ved at føre en slange ud og ind igen kan han se om der er benzin i slangen op til motoren. Flot ide !!

 

 

 

30-09-2014 Vores superfotograf har absolut gjort det igen. Her er en film fra vores åbent hus / fødselsdagsfest. Se den og nyd den i fulde drag mens Per Hamann griller masser af pølser til os. Den er anderledes denne gang for der er rigtig dejlige billeder af enkel personer så vi om 10 år kan se om de er blevet ældre.

Super film

29-09-2014 RC Parkens udsendte medarbejdere har besøgt Hangar 4800 på Falster. Det er en rigtig sød og hyggelig klub. Arealet er kæmpe stort og særdeles velholdt. Der vil de næste dage komme flere billeder og kommentarer. Her et billede af Per som er deres kasserer og som også står for græsklipningen.

26-09-2014 I begyndelsen af oktober kommer landinspektøren og afsætter vores nordlige skel mere korrekt af end vi har det nu. Derefter vil vi fræse stykket og så græs.

21-09-2014 RC Parkens åbent hus arrangement blev holdt i et strålende vejr. Der var længe før vi åbnede RC Parken officielt kl. 12 godt fyldt op på parkeringspladsen. Trofaste og super loyale medlemmer troppede op og riggede RC Parken til så alt stod funklende til dagen. Vi fik besøg af rigtig mange flyvere, bilfolk og skibsfolk. Nordjylland, Ribe, Haderslev, Sønderborg samt mange syd for grænsen. Tusind tak for det allesammen. I har andre gange sikkert set mange billeder af en proppet parkeringsplads så denne gang kommer der billeder på en lidt anden måde. Men før du kikker billeder skal der lige lyde en kæmpe stor tak til RC Parkens medlemmer. I er bare super og det er dejligt at i bakker så godt op omkring vores fælles RC Parken og hobby. Det var dejligt at se jer !!

 

Så kommer der lidt billeder:

 

Flyslæb:

 

... og her lige et billede af RC Parkens nye vindpose. Vinden betyder jo rigtig meget for alle tre grene af vores hobby. Flyve, køre og sejle.

19-09-2014 For dem af os der vil hjælpe og rigge til før vores store dag i morgen har vi aftalt at starte fra kl. ca 11.00. Offentligheden kommer fra kl.12.00 Husk at tage fotografi apparat med.

19-09-2014 I morgen holder vi fødselsdagsfest for RC Parken. Det gør vi med et åbent hus arrangement fra kl.12.00. RC Parken ønsker jer alle et rigtigt stort til lykke med dagen og glæd dig, der er købt masser af grill pølser og sodavand med tilbehør til os alle og vore gæster. Vejret skulle blive super.

18-09-2014 Den store af parkeringspladserne er lukket fra idag torsdag kl 16.00 indtil lørdag kl. ca. 10.00. Den af os der kommer først til RC Parken på lørdag formiddag må gerne fjerne afspærringen igen. Det er fordi at hele den store gårdsplads er blevet harvet/revet og det skal da gerne holde til lørdag. Parkeringspladserne hos bilfolket kan bruges i stedet for og så kan man bære sine modeller over til flyvepladsen. Det er jo kun torsdag og fredag det gælder så det går vel nok. Søens folk kan jo parkere langs søen.

18-09-2014 RC Parken er nu rigtig fin til på lørdag. Fra tidlig morgen torsdag til hen på eftermiddagen er den blivet "shinet up". Hele gårdspladsen er af en flittig flyver blevet håndluget for ukrudt og gårdspladsen er efterfølgende af havnemesteren blevet revet med vores specialfremstillet harve. Der er fjernet siv i søen og håndklippet græs rundt om sten, krukker, granittrappe ved søen og meget mere. Køretårnene har fået slået græs helt tæt omkring sig. Så nu ligner det et helt disney-land. Hjælp os med at få folk / gæster til at forstå at man ikke smider affald og cigaretskod i vores flotte RC Parken. Ackie har sponsoret og plantet blomster og Ejvind og Kurt har klippet græs i hele RC Parken. Se nogle billeder her:

 

17-09-2014 På vores database som automatisk registrer indmeldinger til vores klubber er der et kommende (formentlig) medlem som har udfyldt skemaet på internet fint og flot men har glemt sit navn og dette endda to gange. Hvis du skulle læse dette og være vedkommende så prøv igen men så indmeld dig via en PC og ikke en smartphone eller lignende

17-09-2014 I morgen er vi nogle stykker som samles fra klokken 10.00 til forefaldende arbejde i forbindelse med at gøre RC Parken rigtig fin til på lørdag hvor vejret skulle blive fint. Ackie har købt flotte blomster og de vil i løbet af dagen blive plantet i krukkerne foran flagstangen. Kom hvis du kan og hjælp lidt til.

16-09-2014 Så er ugen før vores årsfest gået ind og der blev i dag i RC Parken ryddet op, slået græs i umulige hjørner og fjernet ukrudt til den store guldmedalje. Alt i mens at der også blev fløjet og kørt

15-09-2014 Vores pressechef Michael har sendt følgende pressemeddelse ud:

 

RC PARKEN holder fødselsdag / åbent hus

 

En af Nordeuropas hvis ikke Europas største park for fjernstyrede modeller i Søgaard Mark  fyldte den 14. August 2014, dette markeres med et åbent hus arrangement den kommende lørdag, den 20 September fra kl. 12.00.

Dagen markeres med åben hus og udstilling af masser af fjernstyrede modeller fra de forskellige klubber, hvor klubbernes medlemmer ikke kun vil fremvise de forskellige modeller, men også vise dem i brug, samt svare på spørgsmål omkring deres dejlige hobby.

”Der er sket meget i RC Parken, siden den officielle åbning den 14. August 2012, her iblandt 2 nye store køretårne til bilklubben, som vi har opført for anden gang, da den sidste store storm væltede de første.” udtaler Bille Ruwald og henviser til at tage et blik på www.rcparken.dk eller på facebook.

Der vil i dagens anledning være gratis pølser og sodavand, så længe lager haves..

”Nu håber vi så på rigtigt godt vejr og besøg af en masse glade mennesker, der vil fejrer dagen med os” siger Bille.

RC Parken er et privat initiativ og grundlagt af dyrlægen Bille Ruwald i 2008, der købte de 30.000 kvm. mark og siden har anlagt et imponerende anlæg, til radiostyrede fly, helikoptere, biler og skibe.

 

VEL MØDT DEN 20. September 2014 kl. 12.00

RC Parken
Søgaards Mark 6
Søgaard
6200 Aabenraa

 

14-09-2014 I sidste uge blev første skridt til vores nye klubhus taget. Vi er på grund af orkanen sidste år blevet et år forsinket. De knuste biltårne skulle først være færdig nybygget før vi kunne komme videre. Ellers ville hele RC Parken bare ligne en stor rode-, byggeplads. Nedenunder ser du et par billeder fra vores allerførste byggemøde den 11-09-2014. Det er Bille (nederste billede) og Kjeld (øverste billede) du ser på billederne.

 

14-09-2014 På lørdag har vi som sagt vores årlige åbent hus arrangement. Det er en måned senere end vi plejer. Vores årlige åbent hus er samtidig RC Parkens fødselsdagsfest. Hvis vejr og vind samt vand er således at du ikke mener at du kan vise din model i aktion så kom alligevel med en eller flere modeller og vis dem frem idet denne dag jo er den dag hvor vi viser offentligheden at RC Parken eksisterer og at vi her på egnen har sådan en flot park.

14-09-2014 Begge biltårne er nu så "færdige" at de er funktionsdygtige. Offroad-tårnet mangler kun lidt småting og lidt byggesjusk som skal rettes og onroad-tårnet mangler tag. Ellers er de begge super stærke og flotte. Tusind tak til alle, der indtil nu så flot har hjulpet med at få de to tårne op at stå igen i ny og forbedret udgave efter sidste års to orkaner. Her et stemningsbillede fra en af byggedagene:

 

14-09-2014 Lørdag var blæsende, men det afholdt hverken flyvere, bilfolk eller sejlere at dyrke deres hobby. Der blev fløjet også med helikopter, kørt med alle mulige bilstørrelser og sejlet. En af de sejlende var en "motherfocker" af et skib. 29 ccm benzinmotor og et brag af hastighed. Se billederne nedenunder.

læg mærke til at propellen kører:

 

 

 

12-09-2014 Husk at der på søndag den 14. er diverse møder i RC Parken og at der næste lørdag den 20.09.14 er åbent hus. Husk at give besked på diverse fora og facebook m.m.

11-09-2014 Der arbejdes hårdt i kulisserne for at RC Parken skal blive endnu finere. Men ikke kun i kulisserne også ude i RC Parken. Se for eksempel billedet nedenunder. Flyverne kan se hvad der er sket.

 

10-09-2014 Der er ikke planlagt "gammelmandsklub-møde" i morgen.

08-09-2014 I morgen tirsdag er der alm. klubaften for medlemmer. Det er fra kl. 18.00 eller før hvis du har lyst

07-09-2014 Weekenden var perfekt til vores hobby og der blev flittigt fløjet, kørt og sejlet.

Se stemnings-billeder nedenunder:

Øh... hvor er det nu lige at den skal tændes?

 

RC Parken er smuk:

 

07-09-2014 Han gjorde det igen !! Jubi. RC Parken fik ved Danmarksmesterskaberne i skalamodelbåde 2014 i Herning en: Guld medalje !! Kæmpe tillykke til Phillip Billeder kommer formentlig senere.

05-09-2014 Husk at vi den 20. sept. 2014 fra kl 12.00 har "åbent hus" i RC Parken. Alt er gratis den dag. Flyve, køre, sejle, spise og drikke. Glæder for alle som kommer.

 

... koncentrere sig:

05-09-2014 Husk at vi den 14-09-2014 kl 13.00 og kl. 14.00 har henholdsvis bestyrelsesmøde og direktionsmøde.

05-09-2014 Eskild fra flyverne oplyser at RC Parken har fået en "ny" havetraktor til erstatning for den stjålne. Den er på forskellig måde tyverisikret. Se den næste gang den er i brug i RC Parken.

03-09-2014 Gammelmandsklubben gumler morgenkaffe i morgen fra klokken 10.00 Tag selv med hvad du gerne vil have. Vejret bliver fint så vi kan både flyve, køre og sejle

03-09-2014 HC har sendt nogle billeder fra Feldsted fest uge . De er bedre på facebook. Men alligevel synes jeg at de skal med her. Tusind tak til HC fra bilerne:

01-09-2014 I lørdags var der godt gang i den flere steder. RC Parken havde en udstilling af diverse modeller med på Felsted-ugen. Bare så flot. Billeder kommer senere. Samtidig blev der fløjet og kørt i RC Parken.

28-08-2014 I dag torsdag var der atter godt gang i RC Parken. Der blev fløjet og kørt med biler. Samtidig blev der op til flere gange drukket morgenkaffe og midt på dagen blev der grillet. Tak til Preben og Kaj for pølser.

 

28-08-2014 Onsdag aften og "nat" havde skibsklubben natsejlads. Billeder kan ses på klubbens facebook.

 

27-08-2014 Gammelmandsklubben mødes i morgen kl.10.00 i RCP. Dagens program: Hygge og morgenkaffe. Bille tager dejlig mogenbrød med så du skal bare tage kaffe med. Hvis vejret er med os så kan vi evt. flyve, køre og sejle.

26-08-2014 I dag tirsdag var der klubflyvning i RC Parken og i morgen fra klokken 18.00 sejler skibsklubben. Kom og nyd vejret mens det endnu ikke er efterår.

25-08-2014 I går søndag var der rigtig godt gang i skibsklubben. Trods en frisk vind og spredte byger blev vores dejlige hobby nydt fuldt ud. Carsten fik lavet noget af et mesterværk! Se det her:

Mesterværk

Her kommer et par billeder fra dagen. Læg mærke til de fine pullerter Kims skib er fortøjet til. Der kommer mange flere op og vandstanden bliver også højere.

På billedet nedenunder af Havnemesterens skib kan du øverst se den flotte fane han har sat. Det er RC Parkens skibsflag/fane som findes i forskellige størrelser og som gratis udleveres til medlemmerne

23-08-2014 Havnemesteren oplyser at skibsklubben sejler i morgen fra kl. 13.00. Et af vore nye medlemmer har en ubåd, måske kommer den i morgen

 

23-08-2014 RC Parkens modeskibsklub har nogle meget flittige medlemmer. Det har RC Parken besluttet at belønne og der er derfor indkøbt en masser rigtig flotte pullerter med ædelstål/rustfrie skruer. Pullerterne er beregnet til havnekajen for at vi kan fortøje vore flotte modeller. Havnemesteren har fået overrakt gaven. Flere gaver vil formentlig snart følge.

18-08-2014 Den 30.08.2014 er der udstilling i Felstedhallen. Hvis du gerne vil deltage (morgenmad inkluderet) så kontakt bilklubbens formand Per Hamann.

18-08-2014 Lige en lille husker. Vi har allesammen er rigtig god dag tilgode i RC Parken, hvor vi alle på RC Parkens regning kan spise og drikke lige så længe forrådet rækker. Det er RC Parkens fødselsdag som vi har til gode. Den blev nemlig på grund af blandt andet vejret flyttet til lørdag den 20. september 2014 fra kl. 12.00 hvor vi har bestilt rigtig godt vejr.

17-08-2014 Vore "hemmelige" overvågningsapparater har indtil nu taget mere end 3200 "hemmelige" billeder af os allesammen.

17-08-2014 Der blev ordentlig knoklet i går i RC Parken. Flittige og trofaste medlemmer gav den rigtig "gas". For bare at nævne lidt af det så foruden at vores dejlige hobby blev dyrket så blev der pumpet vand, gjort rent i/ved søen, slået græs, bygget on-road tårn, bygget off-road bane og så noget ganske særligt som vores meget flittige direktør og formand for flyveklubben brugte rigtig mange, mange timer på. Hvad da? Det er så flot at du skal få det at se som en kæmpe overraskelse og gave til flyverne næste gang du kommer i RC Parken. Glæd dig.

16-08-2014 De to næste dage er der i Tarp/Jerrishoe, Tyskland flyvedage. RC ParkenShop vil være på stedet og har i den anledning nedsat prisen på adskillige modelflyvesæt. Både ARF og rigtige træbyggesæt. Tag dit medlemskort med og vis det til enten Frank eller Sönke som står i teltet, så vil du få en rigtig god særpris. Husk at der skal være et gyldigt årsmærke på dit medlemskort så vi kan se at du har fået betalt dit kontingent. En rigtig god lejlighed til at få købt en flot flyver.

 

15-08-2014 I morgen er der fælles arbejdsdag for dem der kunne tænke sig at hjælpe bilklubben med endelig at blive færdig med det sidste køretårn. Vi starter kl. 09.00 men du kan komme lige når du vil.

14-08-2014

I dag er det RC Parkens fødselsdag
RC Parken fylder 6 år

 

Hjertelig tillykke til os allesammen og især til alle jer trofaste som hele tiden har troet på og støttet dette flotte projekt.

 

13-08-2014 I den kommende weekend (den 16. og 17. august 2014) er der "Flugtage" i Tarp/Jerrrisoe i Tyskland. Altid meget spændende at se.

13-08-2014 Gammelmandsklubben har henlagt sit torsdagsmøde til den kommende lørdag fra kl. 09.00 Husk at tage kaffe med.

11-08-2014 Næste tårnbyggedag er lørdag den 16.08.14 kl. 09.00 Vi starter med morgenmad og giver den så en skalle så længe vi kan holde det ud. Hvis vi bliver nogle stykker så skulle vi kunne nå meget. Carsten bestiller materialer, Bille køber skruer til den store guldmedalje, Ralf tager morgenbrød (rundsstykker) med, Bille tager det der skal lægges på morgenbrødet med og du skal selv tage kaffe med.

11-08-2014 I morgen tirsdag fra kl. 18.00 er der alm. medlemsmøde hvor vores direktør også vil tage en snak med bestyrelser om den aktuelle tyverisag og hvordan vi nu skal forholde os/købe en ny havetraktor.

11-08-2014 Havnemesteren har nu besigtiget gerningstedet hvor vores havetraktor stod gemt. Den eneste mulighed, hvor usansynligt det end lyder, så har tyvekængtene løftet havetraktoren ud fra det sted hvor den stod godt gemt og blokeret af den store parkklipper som vi har. Nu ved de desværre at vi også har en parkklipper af fineste slags så nu må vi alle være meget opmærksomme så vi kan fange sådanne forfærdelige idioter hvis de skulle komme igen.

10-08-2014 ØV; ØV ØV så har tyveknægte ved højlys dag stjålet vores godt gemte og indelåste havetraktor. Traktoren stod hos bondemanden i hans lade under kædelås og nøgle låst væk. Tyveriet skete her i dag søndag eftermiddag. Hvis nogen har set noget så sig endelig til. Du kan ringe til for eksempel Christian, Bille eller Kurt (74644809)

09-08-2014 RC Parken (rcparken@rcparken.dk) har fået en mail hvor et medlem (forståeligt nok) synes at bordene og bænkesæt til tider står hulter til bulter og der er fyldt med cigaretskod omkring samme. OK, Skal vi lige opfriske at man selvfølgelig kan sætte stole, borde og bænke lige hvor man vil for at hygge sig men kun hvis man når man forlader stedet sætter alt på plads og atter rydder op efter sig og fjerner affald (inklusive fejlagtig "tabte" cigaretskod). Vær sød at hjælpe med at fortælle det til dem der evt. ikke læser opslagstavlen.

05-08-2014 Formanden for Bilklubben oplyser at der er en spændende udstilling i Felstedhallen den 30/8-2014 Man kan komme med modeller fra kl. 08.00 hvor der også er fælles morgenmad. Kontakt evt Per hvis du vil med.

05-08-2014 Lidt nyt fra RC Parken:

Fødselsdags-åbent-hus dagen er flyttet til den 20.09.2014 fra kl. 12.00

Der kommer en prøveperiode hvor vi lader græsset gro op i en bremme langs landingsbanen (asfalt)

Det er nu muligt at indbetale kontingent og andet hvad der ønskes til en tysk konto:

Union Bank

Harrislee

BLZ 21520100

Konto 36900

Inhaber Hans Peter Ruwald

04-08-2014 På torsdag den 7. 08. 2014 er der atter møde i gammelmandsklubben . Vi begynder med dejlig morgenkaffe klokken 10.00

04-08-2014 Havnemesteren beder opslagstavlen videregive at der er arbejdsdag på søen i morgen onsdag fra klokken 18.00 Der skal fjernes søgræs med mere. Alle også ikke skibsklubsmedlemmer må komme

04-08-2014 I går søndag var der betyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Der blev besluttet en masse spændende sager . Mere om dette senere

02-08-2014 I dag var der store løbsdag i RC Parken on-road. En velorganiseret dag hvor alt "funkede". Der var både sørget for drikkelse og mad til de mange fremmødte. Tusind tak til Ra..... og for den rigtig gode ide. Her et par billeder fra dagen:

 

 

02-08-2014 Forleden blev den røde off-road traktor kørt lidt af vejen (på slæb) for videre handling senere. Her et billede:

01-08-2014 I morgen lørdag køreres der on-road.

30-07-2014 I morgen torsdag den 31-07.2014 bygger vi lidt på off-roadtårnet om formiddagen til lidt over middag. Kom hvis du kan. Alt hjælp fremmer sagen

30-07-2014 På lørdag bygges der ikke på off-road tårnet for der holdes et et inofficielt billøb. Kom og kik hvis du har lyst. Det er en af RC Parkens "kendisser", som også flittigt har været med til at bygge RC Parken som står for bilfolket den dag. Det skal nok blive spændende.

29-07-2014 Off-roadtårnet kan nu benyttes. Der mangler stadig en del men det er ved at se ret godt ud. Tak til de flittige hjælpere.

28-07-2014 Den røde traktor er kørt lidt af vejen så det ikke ser så uryddeligt ud ved off-roadbanen. Den vil på et tidspunkt blive kørt i depot eller til genopbygning. Onkel Hans kikker lige på den ved lejlighed.

28-04-2013 Tirsdag var en rigtig hobbydag i RC Parken. Medlemmer fra alle tre klubber hyggede sig. En vildbasse fra flyverne hvis navn starter med Kn... og en anden hvis navn starter med Bi.. havde luftkamp. Det mindede lidt om når de skøre spiller fodbold. Og et af fly'ene gik da også durk i asfalten. En quadrocopter som var "fløjet væk" i søndags blev fundet af to flittige drenge i en rigtig dyb hvedemark. Den glade ejer udbetalte promte en ret så stor findeløn. Efter en "fed eftermiddag" tændte vi grillen og grillede og hyggede i lang tid.

28-07-2014 Her en dejlig meddelse fra vores flittige direktør og hyggemand:

Hej Bille.

Vil du skrive på opslagstavlen:

Grillen tændes tirsdag aften kl. 18.00
Det der skal grilles og drikkes må folk selv medbringe.

Hilsen Christian.

 

27-07-2014 Traditionen tro holder RC Parken også fødselsdag med åbent hus i år igen. Det blev på bestyrelsesmødet den 2.2.14 besluttet at dagen holdes den:

16. august 2014. Start kl. 12.00

Flyttet til september !!!

Alt vil som sædvanlig være gratis den dag

 

 

25-07-2014 Lige en lille reminder. RC Parken har bestyrelses- og direktionsmøde søndag den 3. 8. 2104 henholdsvis kl. 13,00 og kl. 14.00 Kom hvis du overhovedet kan for det er vores fødselsdags åbent hus vi skal planlægge.

22-07-2014 Selv i sommervarmen knokler vi videre. Vi bygger igen på on-road-tårnet lørdag den 26-07-2014 fra kl. 10.00. Vi er faktisk kun 1-2 stykker (og det er flyvere) som bygger så det er temmelig møjsommeligt. Prøv om du ikke kan se at komme ud og hjælpe lidt. Det ville være rart snart at blive færdigt.

21-07-2014 Vores off-road-chef MIrko er ved at være rask så vi ser ham snart igen i RC Parken.

21-07-2014 Det er nu muligt at købe dagskort i RCParkenShop i Flensborg. Dagskort kan købes til enten at flyve, køre eller at sejle i RC Parken. Et dagskort koster 100,00 kr eller 14 Euro. Dagskortet er et stofvenligt klæbemærke som sættes på tøj den dag man er i RC Parken så vi andre kan se hvad vedkommende hedder og at det er OK at dyrke sin hobby i RCP.

21-07-2014 Der er ikke planer om møde i Gammelmandsklubben på torsdag den 24.07.2014. Men du kan da altid køre ud og se. Måske kommer der andre hyggelige hobbyfolk.

20-07-2014 Den ene sten ude ved vores indkørsel er blevet flyttet lidt udad således at man lettere kan komme til at slå græs. Det er således ikke en påkørsel af stenen som har flyttet den. Se det næste gang du kommer i en af de flotteste RC anlæg: RC Parken

20-07-2014 RC Parken fik den 17-07-2014 besøg af en prominent. Det var et af RC Parkens bestyrelsesmedlemmer som kom forbi og "inspicerede" RC Parken og efterfølgende spiste dejlig morgenkaffe med os. Det var Charlotte C. Ruwald. Se hende nedenunder på billedet. Hun sidder til venstre på billedet.

20-07-2014 Her komme et par billeder fra i torsdags den 17-07-2014 hvor der var godt gang i RC Parken. Foruden flyvning og bilkørsel blev der bygget videre på on-road.

Nedenunder ser du en enorm imponerende opstilling af en turboprop. Systermet blev prøvestartet og kørt. Det var en imponerende lyd. Et rigtig julegaveønske.

17-07-2014 Torsdag var en rigtig fin dag i RC Parken. Der blev arbejdet rigtig meget alle steder og dyrket vores dejlige hobby. Der kommer spændende billeder senere. Bland andet af en lækker turboprop på sin prøvestand og som blev prøvekørt i RC Parken. Stormodeller fra nær og fjern var også tilstede. Et billede skal du dog have fra i dag. Det er vores dejlige sø som er flot og fin og helt ren for forstyrrende planter.

 

 

17-07-2014 På lørdag kommer der ekstra gang i bilbanerne. Ca. 10 tyske bilfolk (yngre mennesker) har indløst dagskort og kommer og hygger med alle os andre. Det er Frank Imlau fra RCParkenShop som er drivkraften i dette projekt. De regner med at dukke op ca. kl. 10.00 og bliver det meste af dagen.

16-07-2014 I morgen torsdag den 17-07-2014 er der fælles hygge og morgenkaffe i "gammelmandsklubben" fra klokken 10.00. Alle kan deltage og alle aldre. Tag selv dine morgenkaffe sager med. Der efter er der hobby: Flyve, køre og sejle. Dem der har lyst kan bygge på køretårnet m.m.

13-07-2014 Weekenden gik stille og rolig i RC Parken. I lørdags blev der bygget videre på on-roadtårnet og havnemesteren slog græs rundt om søen samt pumpede vand. Næste arbejdsdag er på torsdag den 17. 7.2013 fra kl. 10.00

11-07-2014 Her kommer et par billeder fra i tirsdags hvor det lykkedes et par flittige medlemmer sammen med havnemesteren at få de sidste to dræn fra søen lukket.

 

På det nedenstående billede kan du hvis du kikker godt efter se en tyk vandstråle komme ud af drænet. Det fossede bare ud og der kom plantedele fra søen med.

Billedet nedenunder viser den betonforsejling der er lavet.

11-07-2014 I morgen arbejdes der videre på on-road tårnet.Vi starter kl. 9.00 Det skrider omend langsomt så dog fremad.

09-07-2014 I morgen fra kl. 10.00 er der møde i gammelmandsklubben. Efter en dejlig morgenkaffe som RC Parken vil sponsorere drager skibsklubsmedlemmer til Esbjerg. Kurt havnemester leder turen med special adgang til havneområdet hvor de vil se "Challanger". Andre skal flyve og køre og nogle vil så bygge videre på on-road tarnet. Hele dagen vil der samtidig blive pumpet vand i søen.

08-07-2014 De sidste to drænrør under søen blev i dag gravet op lige øst for søen. Det første dræn havde kun let afløb. Det andet dræn (da vi endelig fandt det i næsten to meters dybde) havde en arm-tyk kraftig vandstråle, så vi løb op til søen for at se om der skulle være en "badekars- hvirve"l et sted. Der kom også plantedele fra søen med ud. Begge afløb er nu lukket med en kraftig betonklods. Senere vil der komme billeder fra dagen

06-07-2014 Midt i denne lumre , men dejlige sommervarme har RC Parken sponsoreret en ny flot vimpel til vores 12 m. høje flagstang. Den vil blive sat ved først kommende lejlighed

05-07-2014 Carsten "filmmand" har lavet en rigtig fin film om vores søsterklub Haderslev RC Modelflyveklub i anledning af klubbens 60 års fødselsdag. Se den her:

60 års modelflyvning

04-07-2014 Vores vildtkamera som hænger forskellige steder i RC Parken viser af og til nogle spøjse billeder. Der er for eksempel billeder af hundetræning på græsarealerne og cykling hen over græsset.

04-07-2014 Formanden for skibsklubben har følgende meddelse:

Til medlemmerne af modelskibsklubben!

Pga. Manglende vand i RCP. Flytter vi modelskibsklubben's sommer aktiviteter.
Vi mødes på parkeringspladsen ved Muskatvænget i Tinglev og så går vi ned og sejler.


Med venlig hilsen

Lars Bak

03-07-2014 På tirsdag fra kl.12.30 graver havnemesteren og hans hjælpere ned efter de sidste to dræn som er med til at tømme vand ud af søen. RC Parken sponsorerer maskiner og materialer. Hvis du har tid til at hjælpe så mød op. Husk at hvis man ikke hjælper er det helt OK , men så kan man heller ikke kritisere.

03-07-2014 Efter et dejligt morgenbord og nogle gode diskussioner blev der i gammelmandsklubben bygget videre på on-roadtårnet. Der er nu ved at komme "gelænder" på. Se et billede her:

 

02-07-2014 Til fælles glæde i morgen i "gammelmandsklubben" har den unge styrmand Christian Ruwald meddelt at han tager dejligt morgenbrød med til kl. 10.00. Husk selv at tage kaffe med.

01-07-2014 Orkanskaderne på biltårnene m.m. har forsinket RC Parkens opbygning med ca. et års tid. Økonomisk har det ingen betydning haft. Der er regnet med uforudsete udgifter.

01-07-2014 For dem der har tid og lyst så er der møde i gammelmandsklubben igen på torsdag (3. juli 2014) fra klokken 10.00.

30-06-2014 I morgen er der ordinær klubaften for bil og flyvefolket. Det starter kl. 18.00 og på onsdag er der ordinær klubaften for skibsfolket. Dette betyder dog ikke at du kun må komme på disse dage. Alle kan komme alle de dage de vil. Ikke medlemmer kun hvis der er medlemmer i forvejen. Komme og kikke må alle. RC Parken er åbent døgnet rundt.

29-06-2014 Lidt langtidsplanlægning så du måske kan finde tid til at hjælpe i RC Parken:

Torsdag den 03. og 10. juli fra kl. 10.00 og lørdag og søndag den 12. og 13. juli 2014 fra kl. 09.00 bygges der atter på on-road tårnet.

29-06-2014 Vores flittige off-road chef er kommet til skade med sin ene arm. Byggeriet på off roadbanen bliver derfor lidt forsinket. Rigtig god bedring til Mirko fra os alle.

 

29-06-2014 I denne weekend blev gulvet og trappen på on-road tårnet færdig. Her nogle billeder fra byggeriet:

Gulvet er lagt af to pretentlige modelflyvere.

28-06-2014 Hele denne weekend er der 60 års fødselsdags weekend hos Haderslev RC Modelflyveklub. Alle kan komme og kikke også selvom du ikke er flyver. I sær lørdag er det planlagt at der vises mange fly i luften.

26-06-2014 Næste ordinære møde i RC Parkens bestyrelse er søndag den 03. august 2014 kl. 13.00 Med andre ord så er mødet i juli aflyst

26-06-2014 I anledning af at Haderslev RC Modelflyveklub fylder 60 år har vores direktør på vegne af os alle dvs. RC Parkens klubber indkøbt en rigtig flot gave til vore venner i Haderslev. For at de ikke skal få at vide hvad den flotte gave er holdes det endnu et par dage hemmeligt idet de jo først skal have gaven i weekenden.

26-06-2014 Vores direktør har sendt følgende invitation. Det lyder rigtig spændende og er en meget stor begivenhed:Kammeratsskabstræf og 60 års jubilæumsstævne i Haderslev RC Modelflyveklub.

Haderslev RC Modelflyveklub inviterer hermed til kombineret træf i weekenden den
28- 29. juni, med mulighed for at ankomme på pladsen fredag den 27. juni.

Tanken er, at vi skal have en hyggelig weekend med masser af flyvning, men
samtidig annoncerer klubben i dagbladene med, at dert lørdag den 28. juni vil være
flyvning med mange forskellige modeller fra kl. 10.00 til ca. 16.00.

Grillen vil blive tændt op både fredag og lørdag, hvor man så kan grille medbragt
forsyning. eller købe grillpølser hos klubben, ligesom der vil være mulighed for, at
købe forfriskninger som øl og vand.

Klubbens store telt vil blive stillet op, således, at man her kan hygge sig om aftenen,
og evt. bruge det som hangar, hvis vejret ikke helt er med os.

Vi håber selvfølgelig i vil medvirke, samt hjælpe os med opvisning om lørdagen, så
de tilskuere der evt. kommer, kan se hvad vi kan med vore fly.

Der er gode campingmuligheder på pladsen, med el, vand og toilet. Pladser vil blive
anvist efterhånden som man ankommer. Tilmelding er ikke nødvendig. For brug af
camping betales kr. 30.00 pr. overnatning pr. person.

Mød talrigt frem og få en god weekend hos os.

Med venlig hilsen Haderslev RC Modelflyveklub.

Hilsen Christian.   
        

26-06-2014 Der har ifølge formanden for skibsklubben været en lille hændelse hvor en flyver generede skibsfolket. Ikke slemt, men nok til at forskrække dem. Husk piloter kun at flyve der hvor vi må. Hvis du endnu ikke har helt styr på din maskine så flyv kun med en instruktør ved din side.

25-06-2014 Gammelmandsklubben mødes fra kl.10.00 i morgen.

24-06-2014 Sommerferietiden nærmer sig så i den anledning starter "gammelmandsklubben" op igen. Vi starter på torsdag (26/6-14)kl. 10.00 med dejlig morgenkaffe. Tag selv kaffe med så kommer Bille med dejligt morgenbrød og tilbehør.

22-06-2014 Hvis man vil flyve skal man være medlem af RC Parkens Modelflyveklub. Hvis man vil køre med modelbiler skal man være medlem af RC Parkens Modelbilklub og hvis man vil dyrke den dejlige hobby det er at sejle i RC Parkens sø ja så skal man være medlem af RC Parkens Modelskibsklub. Man kan dog hvis det er sjældent at man flyver, kører eller sejler købe et dagskort. Dette gøres på dagen man ønsker at udøve sin hobby. Spørg dig frem hvis du er derude og ikke lige ved hvem der kan hjælpe dig. Med dagskort skal der være et ordinært medlem tilstede ellers kan man desværre ikke "lege" i RC Parken. Dog gerne kikke, det er jo ganske gratis i RC Parken.

Indmeldelse kan sker her:

Indmeldelse i en klub

Der er indtil videre ingen indmeldelsesgebyr til klubberne. Kun et alm. årskontingent. Dette glæder ved første gangs indmeldelse. Har man tidligere været medlem og har været udtrådt så koster det et årskontingent + et indmeldelsesgebyr. Pt. er et årskontingent 600,00 kr (svarer til mindre end en tank benzin, eller 50,00 pr måned). Indmeldelsesgebyr ved anden gangs indmeldelse er pt. 1200,00 kr. Dagskort koster pt. 100,00 kr eller 14,00 euro.

22-06-2014 En rigtig god arbejdsdag. Både på det "politiske plan" såvel som det håndværksmæssige. Off-road tårnet fik sin trappe og gulvet er ved at blive lagt. Næste arbejdsdag er torsdag d. 26. juni 14 kl 09.00 og søndag den 29. juni 2014 kl. 09.00. Det er flittige hænder som vi har brug for. Arbejdet styres af Carsten, så vi får masser af faglige input. Jo flere vi er jo før er tårn nr. 4 færdig.

 

21-06-2014 I diverse modelhobbyblade både fra Danmark og Tyskland kan man af og til læse om de til tider ganske forfærdelige kvaler andre kluber har for at kunne udøve denne vores dejlige hobby, flyve, køre og sejle. I RC Parken har vi ingen restriktioner på hobbyen.

21-06-2014 Hermann Moltzen, en af vore meget flittige flyvere og fotografer har sendt nogle dejlige stemningsbilleder fra, efter min mening, verdens bedste RC Parken. Se et af dem nedenunder.

 

20-06-2014 På søndag er der bestyrelsesmøde i RC Parkens bestyrelse. Off-road chefen er inviteret med.

20-06-2014 Hvis ellers vejret holder skulle den kommende weekend blive en rigtig god arbejdsweekend. Det er især bilfolket som vil have en del at se til. Kom og hjælp hvis du kan. Hvis ikke så er det helt OK men så husk ikke at kritisere andres færdige arbejde.

18-06-2014 Off-road chefen oplyser at off-roadbanen kan bruges selvom at den stadig er under konstruktion. Det samme gælder for off-roadtårnet, som nu kun mangler ganske få detaljer for at være færdigt.

17-06-2014 Hvis du har undret dig hvorfor den gamle røde traktor står lidt akavet parkeret og lidt i vejen for trafikken på stedet så er det fordi der er en fuglerede inde ved motoren. Vi har kikket til reden her til aften og ungerne kan formentlig flyve nu. Vi har ikke ville fortælle om reden før nu for ikke at for mange nysgerrige skulle kikke ind og forstyrre.

17-06-2014 En dejlig klubaften er forbi. Det der gjorde denne klubaften lidt mere speciel end de "normale" klubaftner var at vi fik besøg af "Gråsten Skiklub". Ja du læste rigtig. Det var nogle hyggelige gemytter og vi havde en dejlig tid sammen med dem.

16-06-2014 NB På søndag den 22.04.2014 starter vi med at bygge videre på on-roadtårnet fra kl. 09.00 Kom så mange som muligt for der er en del byggearbejde som alle under Carstens ledelse kan finde ud af. Og det kunne jo være dejligt snart at blive færdig med vort fjerde tårn.

16-06-2014 Søndag den 22.06.2014 kl. 13.00 er der ordinær møde i RC Parkens bestyrelse.

16-06-2014 Efter at vi har fået sat skjult overvågning op så (bank under bordet) har vi ikke haft tyveri i RC Parken.

16-06-2014 RC Parkens flotte maskinpark (øh.. se lige bort fra den gamle røde traktor) er blevet udvidet med endnu en maskine. Det er en super stærk selvkørende græsslåmaskine som kan køre på skrænter og komme ind på vanskelige steder. Maskinen er i RC Parkens blå farve. Alle klubber kan bruge den. Rengøring efter brug. Havnemesteren ved hvor den står gemt.

16-06-2014 Der sker hele tiden noget i RC Parken. Nedenunder to links til off-roadbanens opbygning. Det begynder at se rigtig spændende ud og vi har allerede nu fået meget ros for den nye belægning som der er på banen. Udtryk som "sej" og "cool" er blevet brugt. Ligeledes har en expert på off-road-scenen i Tyskland sagt at det er et drømmeunderlag vi har.

jpg20140614_191254.jpg
jpg20140614_191236.jpg

 

16-06-2014 RC Parkens direktør Christian har følgende meddelse:

Tirsdag den 17-6 kl 18 tændes grillen i RC Parken.
Det som skal grilles og drikkes må folk selv tage med.

15-06-2014 Selv om at off-road banen ikke er færdig ombygget så kan den sagtens bruges og man må sige at den er ved at blive rigtig spændende og udfordrende som off-roadbane nu. Se også filmen derfra på linket nedenunder.

15-06-2014 Super-fotografen som af og til er så flink og filmer i RC Parken har lavet en flot film som nu ligger på YouTube. Se den her og husk også at nyde lyden.

Film

05-06-2014 På grund af dårlig vejr i dag i RC Parken besluttede vi at udsætte tårnbyggeriet til på lørdag den 07. juni 2014 fra kl. 09.00. I stedet blev der ryddet op og under sagkyndig overvågnig af en brandmand blev der tændt et lille bål.

 

04-06--2014 Hvis du ønsker et sommer medlemsskab (apr. til aug) til RC Parkens Modelflyveklub så tropper du bare op i RC Parken og giver besked til en af følgende: Christian Lyck, Knaggi, Eskild eller Bille. Så får du udleveret et sommermærke til dit medlemskort i Modelflyvning Danmark eller til din egen flyveklub hvor du til daglig er medlem i. Et sommermedlemskort koster 300,00 kr.

Alternativt kan du udfylde en indmeldelsesblanket. I stillingsrubrikken skriver du så Sommermedlemsskab. Så går det hele af sig selv.

03-06-2014 Formanden for RC Parkens Modelskibsklub Lars Bak har følgende dejlige meddelse:

Hej
RC-Parkens modelskibsklub har været så heldige at BYGMA Padborg har sponseret 2 stk. Bænke/bord.
Jeg håber der kommer nogen i morgen onsdag og hjælper med at samle dem.

02-06-2014 Lige for dem der ikke ved det, så har fly- og bilklub alm. klubaften i morgen tirsdag fra kl. 18.00 Onsdag fra kl. 18.00 er de skibsklubben der har klubaften. Men som sagt så er RC Parken åbent for medlemmer døgnet rundt. Tyveknægte har ingen adgang døgnet rundt.

01-06-2014 Nu starter sommeren. Her et billede fra i går i RC Parken hvor vi er ved at bygge vores 4. tårn til bilfolket. (de to første tårne tog orkenen i efteråret)

 

31-05-2014 En lang og arbejdsrig lørdag hvor flittige medlemmer rigtig lagde sig i selen for at komme i gang med det nye off-road tårn. Og de nåede rigtig langt. Dette er hvad formand Per skrev til sine medlemmer:

SÅ blev stolperne , kryds og "gulvstrøerne " da lige monteret på onroadtårn ! Næste planlagte arb dage torsdag 5-6-14 og fredag 6-6-14. nogen starter kl 9:00 ( siger de )

30-05-2014 Imod traditionen så er der IKKE bestyrelsesmøde i RC Parken på søndag. På sidste bestyrelsesmøde blev det vedtaget at næste kommende bestyrelsesmøde i RC Parken er søndag den 22. juni 2014 kl. 13.00

29-05-2014 NB !! Arbejdsdagen i morgen fredag er flyttet til i overmorgen lørdag ! Det er så lørdag den 31-05-2014 kl. 10.00 alle flittige møder op. Og lad os så se at få det tårn bygget.

29-05-2014 RC Parkens Modelskibsklub har på nul komma fem bygget et nyt "anretterbord" til skibe. Denne gang er det et bord til skibe med stor køl så man har en perfekt arbejdshøjde når man bruger dette nye flotte bord. Se det her:

 

29-05-2014 Skibsfolket er ved at give broen en ordentlig omgang gori 44 i teak. Det ser skrigende godt ud. På billedet nedenunder kan du se forskellen mellem ikke behandlet bro og gori behandlet bro. Det er forøvrigt Kim H's flotte skib der ligger "ved kaj". Dette skib er bygget helt fra bunden. Du skal unde dig selv at se det næste gang Kim er til stede og bede ham om at få lov til at kikke ind i skibet for at det det helt fantastiske bygningsværk.

 

29-05-2014 I morgen fredag den 30-05-2014 starter vi op på bygningen af det nye on-roadtårn. Kom så mange som muligt for det er nogle tunge bjælker vi skal have sat op. Selv om du ikke føler at du har forstand på byggeri så er der masser af hygge skruearbjede som du kan hjælpe med.

28-05-2014 Her endnu et par Herman's billderer fra åbent hus:

 

27-05-2014 Her kommer to billeder fra Herman M. Det er fra vores åbent hus dag. Herman er ham du ser med kamaraet under disse to billeder. Senere kommer der flere af Hermans billeder.

 

26-05-2014 Her kommer nogle billeder fra vores åbent hus arrangement:

 

FPV flyvning:

 

 

 

Lars, formand for skibsklubben, går op i sit "job" med krop og sjæl" Flot kaptajn ikke sandt piger?

 

Der var biler og mennesker overalt

 

Og midt på dagen grillede vi:

 

25-05-2014 En forrygende dag i RC Parken. Vejret var perfekt og der var proppefyldt med glade hobbyfolk og gæster. Der blev taget en masse gode billeder her på "åbent hus dagen" i RC Parken. Opslagstavlen sætter de kommende dage billeder på fra i dag.

24-05-2014 Her en spændende meddelse fra flyveklubben:

Hej Alle medlemmer fra RC Parkens Modelflyveklub.
 
På førstkommende Søndag d.25 - 5 har RC Parkens Modelflyveklub inviteret Model Flyve Klubber fra hele
det sydlige Jylland, inklusive Østfyns Modelflyveklub til at komme og afprøve RC Parkens luftrum,
vi ved så ikke lige hvor mange der kommer på dagen, da der ikke har været nogen former for tilmelding,
men selvfølgelig håber vi da på stor deltagelse, så se og kom ud på pladsen, hvis I vil se modelflyvning eller selv vil flyve, ja når RC Parkens Modelflyveklub tæller over 40 medlemmer kunne det jo også være interessant og se nogle flere end den faste stab der plejer at komme på pladsen.
De andre 2 klubber i RC Parken har ligeledes inviteret andre klubber til at komme og afprøve RC Parkens
faciliteter.  Arrangementet foregår fra kl.10 til kl.16 vel mødt.
 
Mvh. Eskild Cornelsen
RC Parkens Modelflyveklub.

 

24-05-2014 I morgen søndag den 25. maj 14 holder RC Parken åbent hus fra kl.10.00 til 16.00. Alle er velkomne. Grillen tændes kl. ca. 12.00 så kan man grille medbragt mad.

20-05-2014 Husk at der er åbent hus på søndag mellem klokken 10.00 og kl. 16.00. Alle kan komme og al flyve, køre og sejle er gratis også for ikke medlemmer. Hvis man bare vil komme og kikke er man selvfølgelig også hjertelig velkommen. Der er ingen adgangsbetaling

18-05-2014 Off-roadtårnet er ved at være færdigt. Der mangler nu kun småting som kan laves selv om tårnet bruges i fuldt omfang. Samtidig er vi lige så stille begyndt på on-roadtårnet. Off-road banen er ved at blive lavet helt om så den bliver endnu mere attraktiv og proffesionel. Se billederne nedenunder:

 

16-05-2014 Sæsonen er godt i gang og vi glæder os alle til at komme rigtig godt i gang. Hvis du ikke har fået dit blå årsmærke endnu så send evt. en mail til rcparken@rcparken.dk

så kan vi sende dig det med posten. Det kræver dog at du har betalt dit medlemskab. Har du glemt at indbetale dit medlemsskab så kan det gøres på nedenstående konto så formidler vi det videre til den pågældende klub. Husk at skrive afsender på.


Sydbank, 6340 Kruså på konto:
reg. nr. 8065 konto nummer: 1196422

Ved betaling fra udlandet: SWIFT-adresse: SYBKDK22

IBAN-nummer: DK5480650001196422

RC Parken /v Hans Peter Ruwald

 

Ønsker du ikke at være medlem mere eller at blive passivt medlem så send en mail til: rcparken@rcparken.dk

15-05-2014 Hvis nogen skulle finde på at hjælpe med at bygge lidt tårn så starter vi kl 08.30 på lørdag den 17. maj 14. Bille kommer med dejlig morgenmad.Kaffe skal du selv medtage.

14-05-2014 Der er blevet spurgt om vi kan vise et billede af den nye direktør for RC Parken så her kommer der et billede af Christian:

 

14-05-2014 Det er blevet besluttet at off-roadbanen skal gøres endnu mere atraktiv at køre på og med en lidt anden udførelse. Se det store projekt som allerede i dag er blevet påbegyndt næste gang du kommer i RC Parken.

12-05-2014 Vores Pressechef Michael har igen forfattet en rigtig god pressemeddelse. Her er teksten:

RC Parken holder åbent hus den 25. Maj 2014

 

Den 25. Maj 2014 holder RC PARKEN åbent hus fra kl. 10.00 til kl. 16.00 på, Søgaards mark 6, Søgaard, 6200 Aabenraa.

Søndag den 25. Maj 2014 kl. 10.00 til kl. 16.00 holder RC Parken åbent hus, hvor der vil være muligt for besøgende, at se fjernstyrede modeller til vands, til lands og i luften.

Besøgende der selv medbringer en model og ikke er medlem af RC Parken kan gratis på dagen benytte denne uden at indløse dagskort.
Der vil endvidere på dagen være mulighed for at prøve klubbens skolefly med en erfaren instruktør.

Ligeledes vil der være stumpemarked til dem der står mangler en ”stump” til deres model.

Da denne sport er vejrafhængig, håber vi naturligvis på godt vejr med ingen eller kun lidt vind, udtaler initiativtageren og ejeren af RC Parken Bille Ruwald, der også understreger at der under arrangementet er optændt grill, så besøgende der har lyst kan grille og nyde deres medbragte mad.
.
Der vil være masser af forskellige modeller at se på for publikum, både til vands, til lands og i luften og alle er velkomne.

 

VEL MØDT TIL ÅBENT HUS DEN 25. MAJ 2014 FRA KL. 10.00 I RC PARKEN.

 

11-05-2014 Det er nu i RC Parkens Modelflyveklub blevet muligt at købe et sommermedlemsskab. Ordningen vil i første omgang være en forsøgsordning. Et sommermedlemsskab gælder april, maj, juni, juli og august og kræver at man er medlem i en anden flyveklub i forvejen og således kan fremvise sit medlemskort herfra. Medlemsskabet koster 300,00 kr. Der udleveres et årsmærke til påklæbning på for eksempel Modelflyvning Danmarks medlemskort eller på medlemskortet fra en anden flyveklub. Der følger ingen andre rettigheder med sommermedlemsskabet end at man kan benytte alle start- og landingsbaner.

11-05-2014 Tirsdag den 17. juni2014 fra klokken 18.00 kommer Gråsten skiklub på uforpligtende besøg. Så skal vi hygge

11-05-2014 Søndag den 25. maj 2014 fra klokken 10 til 15 er der åbent hus i RC Parken. Dette glæder for alle tre klubber. Kaffe vil være gratis hele dagen ligesom det vil være gratis at flyve, køre og sejle denne dag. Grillen tændes kl. 12.00 Samtidig holdes der loppemarked hvor alle kan komme og sætte sager til salg. Der er åbent for alle og alt er gratis den dag (gælder ikke loppemarkedet hvor du jo skal betale for det du køber)

11-05-2014 Næste betyrelsesmøde i RC Parkens bestyrelse er søndag den 22-06-2014 kl. 13.00

11-05-2014 Flittige kan de da kaldes: Indbrudstyvene. Nu er der forsøgt brudt op ind til klubhuset. Dette er heldigvis ikke lykkes, men døren er skadet (ganske let)

11-05-2014 Flittige snedkerhænder med Carsten i spidsen kom rigtig langt med off-road tårnet i denne weekend. Der er nu et flot ståltag på. Se billedet nedenunder hvor også du kan se vores nye off-road chef Mirko.

11-05-2014 RC Parken har fået ny off-road chef. Det er Mirko Schreuer. Mirko taler både tysk og dansk og er en meget ihærdig ja næsten proffesionell modelbil-kører. Mirko træffes lettest på mail: peppi1012@yahoo.de. Rigtig hjertelig velkommen og til lykke fra os allesammen til Mirko.

11-05-2014 RC Parken har fået en ny direktør. Det er Christian Lyck Hansen. Christian, "Lyck" som han blandt venner også kaldes er et meget kendt ansigt blandt modelhobby folket Han har fløjet modelfly i mere end 50 år og var en af de helt store årsager til at RC Parken blev til. Rigtig hjertelig velkommen og til lykke fra os allesammen. Det var en enstemmig bestyrelse der valgte Christian til direktør.

11-05-2014 Vores nye flotte BUSCHNELL Trophy Cam er sponsoreret af et af vores bestyrelsesmedlemmer nemlig Bjørn. Tusind tak til BøBø. Det vil blive flittigt brugt.

11-05-2014 Så har der været forsøgt indbrud i vores stål kontainer. Det er heldigvis ikke lykkes banditterne at komme ind. Der er nu fremskaffet et "vildtkamara" til overvågning så må vi da håbe at dette ikke bliver stjålet. Derfor vil det også være hemmeligt hvor det sidder og det vil også blive flyttet rundt. Vildtkameraet holder strøm til ca. et år ad gangen.

10-05-2014 I morgen ved RC Parkens bestyrelsesmøde vil den nye Off-roadchef blive præsenteret.

10-05-2014 Der blev trods skidt vejr både arbejdet og kørt med biler i RC Parken i dag. Off-roadbanen er ved at blive fintunet og gjort klar til sæsonen. Glæd dig til det færdige resultat.

07-05-2014 Trænger du til en dejlig kop kaffe så er klubhuset åbent fra i morgen kl 10.00 i det "gammelmandsklubben" kommer. Alle der har lyst kan komme.

06-05-2014 På lørdag kommer der et hold meget dygtige håndværkere og hjælper Carsten med at gøre off-roadtårnet færdigt. Vi beder om godt vejr til os og hvis du på nogen måde kan komme og gå til hånde så kom. Vi starter med rundstykker kl. 08.45. Vi skulle jo meget gerne snart kunne komme videre til næste tårn. Det er synd for on-roadfolket.

06-05-2014 Viste du at vores asfalt både på flyvepladsen og på on-roadbanen med tiden bliver lysere og lysere? Det er for ikke at få unødig megen opvarmning af luften over banerne med opstigning (termik) til følge. Det samme gælder for grusarealerne. Det er med vilje lys knust granit vi bruger.

05-05-2014 Lige tre gode begivenheder i denne uge:

I morgen tirsdag: Klubaften for bil og fly folket. Onsdag: Klubaften for skibsfolket og torsdag fra kl 18.00 elevaften. Tag dit grej med og lad de dygtige instruktører hjælpe dig igang med din model

02-05-2014 RC Parkens bestyrelse holder ordinært møde søndag den 11. maj 2014 kl 13.00

02-05-2014 HG fra Kruså/Padborg Rotary har sendt følgende:

Det var en meget god aften for os og alle vore gæster.Med RC Parken har i en aktivitet der virkelig fortjener opmærksomhed.Tusind tak for jeres gæstfrihed og en super god aften. 

Hilsen/Hans-Georg

 

02-05-2014 Så kom den søde maj og der kommer flere og flere dage hvor vi kan dyrke vores dejlige hobby. Helt aktuelt kan det fortælles at flyveklubben fra maj måned nu åbner for elevaftenen om torsdagen. Her kan der fra kl. 18.00 trænes med klubbens fly der har lærer og elev sendere.

30-04-2014 En forrygende afslutning på april måned. Rotary Kruså/Padborg kom på besøg og man må sige RC Parken var proppe fyldt. Både med egne medlemmer ( flyve, køre og sejle ) og med gode Rotary medlemmer med følge. Der blev fløjet, kørt og sejlet til den store guldmedalje. Og så blev mere end160 pølser med tilbehør spist. Tusind tak til Rotary og ikke mindst til alle medlemmer som kom og gav dem en uforglemmelig aften. og ... øh en hvis mand hvis navn starter med Bi... glemte at sætte et memorycart i sit foto-apparat så ingen billeder blev gemt. Hvis vi er heldige er der andre der har taget et par billeder. Vores hovedsponsor IP-Nordic blev også rosende omtalt og reklameskiltet fremvist.

29-04-2014 Der er nu 46 tilmeldte fra Rotary til i morgen i RC Parken. Vi starter kl. 18.30 Kom så mange som muligt og lad os hygge og spise masser af grill pølser (alt er gratis) Husk gerne en eller flere modeller.

29-04-2014 Off-road tårnet har nu fået opsat reklamebanner fra vores hovedsponsor. Se det i morgen når du kommer i RC Parken

28-04-2014 På onsdag kommer Rotary og det ser ud til at vi får rekord tilmelding . Fristen er endnu ikke udløbet og indtil nu er der 40 tilmeldte. Hertil kommer alle os der også kommer så vi skal nok få ordentlig gang i grillen

27-04-2014 Husk at der på onsdag fra klokken 18.30 er gratis pølser og sodavand i anledning af at Rotary Kruså/Padborg kommer på besøg. Kom med så mange modeller som du kan. Også hvis det kun for at vise dem frem. Lad os give de søde R-medlemmer en rigtig dejlig aften

27-04-2017 Her lidt nyt om off-road tårnet. Nu mangler der ikke meget mere.

 

26-04-2014 Knaggi har følgende dejlige meddelse:

Pumpen er klar til brug.
Der er påfyldt olie og benzin, den er prøve startet og kører super.
 
Med venlig hilsen
 
Knud Erik Lund

 

25-04-2014 Så er der leveret flot sort ståltag til off-roadtårnet.

25-04-2014 I morgen fra kl.10.00 (lørdag) bygges der videre på Off-road tårnet. Lidt hjælp kunne vi godt trænge til inden alt materialet er stjålet.

22-04-2014 Lidt godt nyt fra RC Parken: 1. RC Parken har sponsoreret en ny lille blå pumpe til erstatning for den stjålne pumpe. Den nye står i klubhuset og skal have olie på før den kan sættes i arbejde. 2. Det næste er at vi i morgen får leveret flot ståltag til off road tårnet. Stor tak til Kurt havnemester for at han fik handlet en god pris i hus.

21-04-2014 Det er utroligt ærgeligt at der forsvinder så meget fra RC Parken. RC Parken vil gerne opfordre alle til at man så ofte man har tid kører en tur forbi RC Parken lige meget hvilket tidspunkt på døgnet det er.

21-04-2014 Da byggefolket til off-roadtarnet kom her til morgen opdagede vi at vores spær til off-roadtårnet manglede. For et par dage siden lå spærerne fint på deres plads ved byggematerialerne. Hvis du har set noget så sig venligst til. Desværre må vi stærkt gå ud fra at de er blevet stjålet.

21-04-2014 Off-roadtårn-byggeriet skrider fremad og vi synes selv at det bliver rigtig flot.

20-04-2014 Det var besluttet at RC Parkens flag skulle vaje hele påsken, men på grund af den ret hårde blæst fra øst blev flaget taget ned. Hvis vejret tillader det vil flaget blive hejst igen i morgen 2. påskedag.

19-04-2014 Det ser desværre ud til at den blå pumpe ikke dukker op igen så vi må jo så konstatere at den er blevet stjålet.

19-04-2014 Torben P. fra RC Parkens Modelbilklub har linket til noget man ikke ser til daglig. Se det her:

Film

19-04-2014 RC Parken har indtil nu købt vores olivenfarvede flyverjakker via egen import i USA til ca. 1500,00 kr pr styk. Nu har flittige Keld J. fra flyverne fundet et fantastisk sted endda i DK hvor de samme jakker kan købes for 499,00 kr og det er endda inklusiv levering. Her kommer linket og et kæmpe tak til Keld.

http://www.mckorman.com/shop/ma-1-bomber-jakke-olive-7039p.html

18-04-2014 Hvis du er til lidt langtidsplanlægning så bygges der igen på Off-road-tårnet på mandag den 21.04.2014. Vi starter kl. 10.00. Bare et par ekstra hænder vil hjælpe meget.

18-04-2014 Særdeles flittige medlemmer fik i går givet RC Parken en ordentlig overhaling. Græsset slået , det sidste fra drænsgravningen repareret og ryddet op og hygget. Tak til Kurt og Ejvind som stod i spidsen for dette store arbejde.

18-04-2014 Da vi alle mødte tidlig torsdag morgen var den lille blå pumpe på mystisk vis forsvundet. Hvis du kender noget til det så giv lige lyd eller sæt den tilbage (måske har en eller anden taget den med til reparation?). Uden den kan vi ikke tømme RC Parkens parkeringsplads og on roadbanen for vand. Her det sørgelige billede som mødte os:

 

18-04-2014 Torsdagen gik rigtig fint. Det blæste meget (mere end 10 m/s) så flyverne blev på jorden. Bilfolket fik dog kørt en del (også fra det nye off-road-tårn):

 

Her nogle billeder fra det nye off-road tårn som nu ikke mangler så meget mere før det er færdigt. Bemærk især den nye meget stabile trappe, som nu går op bag på tårnet.

 

 

16-04-2014 Med risiko for at lyde som en grammofonplade der kører i samme rille lidt for ofte så alligevel: Carsten kan godt bruge lidt hjælp i morgen fra klokken 10.00. Bare vi er fire til at hjælpe så klarer vi os. Vi starter med morgenkaffe.

14-04-2014 Påsken skulle blive kanongod vejrmæssigt set så gammelmandsklubben starter allerede på påsken ved at mødes torsdag klokken 10.00

14-04-2014 De nye køretårnstrapper (begge trapper) bliver i et nyt og meget stærkere design. Endvidere kommer trappen op på bagsiden så begge ender i køretårnet bliver lukket.

14-04-2014 Weekenden var en stor og dejlig overraskelse. Både lørdag og søndag knoklede flittige medlemmer trods vejret i timevis. TUSIND tak til alle jer flittige. On-road banen er nu bare SÅ flot igen og kan bruges over det hele. Off-road tårnet kom et godt skridt videre og trappen blev sat op. Hvis du har billeder fra dagene vil opslagstavlen meget gerne have nogle. Her er et af den nye trappe (den er ikke helt færdig endnu).

 

13-04-2014 RC Parken har indkøbt en stak kortholdere i blød dejlig vinyl. Indtil videre er de gratis, så hvis du mangler en kortholder så kom ud i RC Parken og få en udleveret af Bille. Senere på året vil prisen være 5.00 kr.

10-04-2014 Vores snedker Carsten trænger gevaldigt til hjælp. Det er bare rigtigt svært at både holde to ender på en gang og så samtidig skrue en skrue i. Han starter igen på søndag kl. 10.00 så se nu at komme ud og hjælp ham. Vi skulle jo gerne snart blive færdige.

10-04-2014 Vejret var fint og der var godt gang i RC Parken. Off-road tårnet er kommet et godt stykke videre og nu mangler der ikke så meget mere. Vi genbruger nogle af de materialer fra det tidligere tårn så lad være med at tage dig af at tårnet visse steder ser "krigshærget ud"

09-04-2014 Denne opslagstavlen er foruden at være en opslagstavle også en dagbog over "livets gang i Lidenlund". Altså en historik om RC Parkens tilblivelse. Der er næsten dagligt skrevet noget siden starten af RC Parken. Så hvis du en dag vil have et billigt grin så prøv at gå tilbage i historien . Arkivet står oppe foroven.

09-04-2014 Det er nævnt før så dette er bare lige en lille reminder: Onsdag den 30.04.2014 er der gratis pølser og sodavand for alle medlemmer som viser deres hobby frem (flyve, køre og sejle, hvis vejret tillader det) fra klokken 18.15 i RC Parken. Vi får nemlig besøg af Rotary. Hvis vejret er dårligt er der pølser og hygge istedet for.

09-04-2014 I morgen torsdag er der atter den ugentlige kom-sammen i "gammelmandsklubben" som er for alle aldre og klubber. Vi starter kl. 10.00 Kom hvis du har tid og lyst og tag din kaffe med.

07-04-2014 I morgen er der fælles klubaften for alle men især for flyvere og bilfolket. Hvis vejret tillader det så kom ud og hyg med os andre. Aftenen starter klokken 18.00. Du kan dog komme lige når du vil.

06-04-2014 Efter flere opmuntrende og sjove svar på mail kan det nu oplyses at den gratis støjchip til modelller var en aprilsnar.

06-04-2014 For at vi alle kan kende Gizmo (vores maskot) og så Gizmo kan få gratis pølser er det på bestyrelsesmødet besluttet at Gizmo skal have et medlemskort til RC Parken som den kan fremvise når den vil have en pølse... (hi,hi). Medlemskortet sponsoreres af RC Parken.

06-04-2014 På grund af en lille uheldig incidens med en fremmed hund er det fra nu af nu kun tilladt at have hund med i RC Parken hvis denne konstant føres i snor. Dette gælder ikke Gizmo. Alle bedes hjælpe til med på venlig vis at håndhæve dette.

06-04-2014 Vi skal jo have lidt styr på sagerne så RC Parkens bestyrelse har besluttet at indskærpe at man rydder op efter sig, ikke smider affald og absolut ikke smider cigaretskod. Vi vil opsætte så mange omvendte cigaretpottekrukker som muligt. Hjælp os venligst på venlig vis med at håndhæve dette.

06-04-2014 RC Parkens bestyrelse har besluttet at opsætte en dåsekontainer til tomme sodavandsdåser. Den vil indtil videre blive placeret for enden af det blå skur. Der bliver samtidig aftalt tømning så vi ikke selv skal bøvle med det. Tak til Knaggi for ideen og kontakten til det firma der udfører opgaven.

06-04-2014 På bestyrelsesmødet i dag i RC Parken blev det af flyverformand Christian Lyck oplyst at RC Parken er kommet med i den pulje som kan få tilladelse til at hæve luftrummet op til 600 m. Kæmpe tillykke til os allesammen.

03-04-2014 Husk diverse møder i RC Parken på søndag.

03-4-2014 Christian Lyck har på vegne af RC Parkens Modelflyveklub/RC Parken meldt RC Parken under fanerne til at blive en af de fem klubber der (i starten, på forsøgsbasis) får hævet vores luftrum. Vi trykker tommelfingre.

03-04-2014 Flyvere og skibsfolk nød en lidt kold og blæsende torsdag i dag i RC Parken. Christian L. (formanden for flyveklubben) lavede en flot flyvning selv om vinden var frisk. Endvidere blev der bygget på off-roadtårnet og græsplænen blev repareret.

03-04-2014 I går havde skibsklubben klubaften og for første gang i år blev den afholdt i RC Parken. På facebook siden kan du se et par gode billeder herfra. Blandt andet et imponerende skib som Kim Holm har bygget fuldstændig fra bunden af. Det er bare så flot et arbejde. Vi glæder os alle når det sejler i RC Parkens sø. Efter sigende har skibet et deplacement på 35 kg.

02-03-2014 I morgen er det atter torsdag og gammelmandsklubben mødes som sædvanlig kl. 10.00

01-04-2014 RC Parken er igen i gavehumør. De nye støjchips som pr. 1.juni skal være i alle motormodeller (gælder ikke el- drevnemodeller) vil gratis i juni og juli blive udleveret til betalende medlemmer.

31-03-2014 Husk at medlemsaftner nu holdes hver uge i RC Parken. Flyve og køre er om tirsdagen og sejle er om onsdagen.

31-03-2014 Husk at der på søndag er to møder i RC Parken. Det er bestyrelsesmøde kl 13.00 og direktionsmøde kl. 14.00

30-03-2014 På vores facebook site kan du se flere gode billeder fra i dag. Her kommer også nogle:

Læg mærke til billedet ovenover. Kan du finde vandflyveren?

 

30-03-2014 Fra nu af og hver tirsdag aften er der fra kl. 18.00 klubaften for fly- og bilfolket. For skibsfolket er det hver onsdag fra kl. 18.00. Dette betyder dog ikke at man kun må komme på de dage. Det er mere så du ved hvornår der kommer flest. Alle er altid velkomne på alle dage til alle tider. Fra maj måned og så hver torsdag fra kl. 18.00 er der elevaften. Her vil trænede instruktører står klar og hjælpe nybegyndere.

30-03-2014 En forrygende god dag i RC Parken hvor vi havde sæsonstart. Vores forhenværende borgmester Tove Larsen kom på besøg og holdt indvielsestalen under vores flaghejsning. Tusind tak til Tove. Det gjode du som altid rigtig godt. Der vil senere komme mange billeder fra dagen så glæd dig.

29-03-2014 Hvis du ikke har fået det blå årsmærke (2014) til dit medlemskort er der mulighed for at få det udleveret i morgen. Alle klubformænd, kasserere og Bille har mærker med.

... og i morgen:

 

29-03-2014 Husk at vi i morgen har sommertid. Bare så du ikke kommer for sendt til vores standerhejsning.

28-03-2014 Vejret skulle blive strålende i weekenden så benyt lejligheden til at komme og se vores dejlige RC Parken på søndag. Vi starter kl. 12.00

27-03-2014 Så lidt om den nærmeste fremtid: Rotary kommer på hyggebesøg i RC Parken den 30.4.2014 kl 18.15. Ved den lejlighed er RC Parken vært ved grillpølser og sodavand. Planlæg allerede nu at komme så vi kan give dem en rigtig god oplevelse.

27-03-2014 Kurt, Christian og Hans Uwe alle tre fra skibene var flittige i RC Parken i dag. RC Parken er nu rigtig flot til på søndag. Husk at bære dit medlemskort så det kan ses. Det giver en gratis grilpølse med både brød, tilbehør og en dejlig sodavand. Dette gælder så også din hustru/din mand bare en af jer er et betalende medlem.

26-03-2014 Når søen er fyldt op med vand til den højde der er planlagt vil det se ud som om broen er en flydebro. Glæd dig.

25-03-2014 RC Parken er nu ved atter at blive en rigtig smuk park. Her et billede af søen hvor vandstanden stadig stiger:

 

24-03-2014 En orkan som udsletter vore køretårne har ikke afskrækket det brave bilfolk: Her et billede fra weekenden:

24-03-2014 Christian L. fra flyverene arbejder et sted hvor man til tider kan finde de mest fantastiske sager. Se her hvad han fandt forleden:

23-03-2014 Husk at der den 30. marts 2014 klokken 12.00 er standerhejsning. Standerhejsning er den mere officielle start på den nye sæson for vores dejlige hobby. Flyve, køre og sejle. Planen er at vi mødes kl 12.00. Når så klokken bliver 12.30 går vi alle (dem der har lyst) ned til flagstangen, hører på en lille kort tale og sætter flaget. Derefter vil der så være gratis grillpølser og sodavand.

23-03-2014 Weekenden stod i klargøringens tegn. Og det må man sige: Det vrimlede med medlemmer overalt som gjorde RC Parken forårsklar. Midt på dagen var flyveklubben vært med dejlige grillpølser.

 

22-03-2014 I dag fra kl. 10.00 skal vi have gjort RC Parken sæsonklar. Vi starter kl. 10.00. Kom så mange som mulig.

18-03-2014 Gammelmandsklubben holder, som den plejer, "møde" i RC Parken på torsdag . Husk at tage kaffe og hygge med. Vi mødes kl.10.00

18-03-2014 Rigtig god nyhed til bilfolket. Efter at vores evig flittige Kurt (havnemester) har fået pumpet selve RC Parken godt tom for vand, så tømmer off-road banens dræn off-roadbanen rigtig godt. Selv ved temmelig megen regn forleden hvor vandstanden var høj i hjørnet ved den lille pumpe i RC Parken så tømte off-roadbanen sig flot for vand og banen var hurtig klar igen.

18-03-2014 Lige en status om vand i vores sø. Søen er nu helt tæt. Der forsvinder ingen vand mere og vandstanden er siden der i sidste uge blev gravet steget over 10 cm.

17-03-2014 RC Parken er et rigtig spændende sted at være og selv om tårnene endnu ikke er helt færdige så kan man sagtens køre derfra. Se det her:

http://youtu.be/An-KohampE8

16-03-2014 En hård vind fra vest herskede i dag i RC Parken. Tårnarbejdet blev derfor udsat og vi nøjedes med at hygge, rydde op og pumpe vand.

16-03-2014 Her kommer en vigtig meddelse fra flyveklubben:

Hej Alle fra RC Parkens Modelflyveklub.
 
Næste Lørdag d. 22-3-14 afholder Flyveklubben en arbejdsdag, vi mødes kl.10.00
Det er med kort varsel og dem som kan, kommer bare, vi vil blandt andet sprede sand  ud på
vores tvær bane, der er hegn og borde som skal repareres, parkerings pladsen skal rives med RC Parkens
ny indkøbte rive til havetraktoren, vores start og landings bane skal fejes, og hvis vejret tillader det bliver
der måske sprøjtet for ukrudt.
Tag venligst selv lidt værktøj med, så som skovl - kost - rive - hakke - lidt håndværktøj
klubhuset rengøres, toiletrummet vaskes ned fra gulv til loft og det skal så males.
Vi begynder nu da vi har Standerhejsning eller Sæsonstart Søndag d. 30 - 3
Da vi alle gerne vil have en fin RC Parken at kigge på, håber Flyveklubbens bestyrelsen på stort fremmøde.
 
Med Venlig hilsen RC Parken Modelflyveklub.
 
 
 

 

15-03-2014 De første målinger på søens vandstand efter at Christian R. og Kurt har lukket afløbene fra søen viser at der overhovedet ikke forsvinder vand ud af søen nu.

15-03-2014 Selv om vejret i morgen ikke viser sig fra den bedste side så arbejdes der i RC Parken fra klokken 09.00 og hele dagen. Kom hvis du overhovedet kan, vi skal gerne have tårnene færdige før efteråret.

15-03-2014 Sidste år på denne tid fik Bille Ruwald, RC Parken tildelt Modelflyvning Danmarks initiativpokal. Det er en vandrepokal som tildeles for et år af gangen. Den er nu afleveret igen og går videre til næste initiativtager. Her er et billede af pokalen:

 

23-03-2014 Husk at for at udøve sin dejlige modelhobby i RC Parken så skal man være medlem af den klub man har model til. Medlemmer bedes bære medlemskort så vi lærer hinanden at kende. Selv om du synes at du er kendt (hvilket jo godt kan passe) så kan det jo sagtens være at nye ikke kender dig. Så derfor:

Husk at bære medlemskort så det kan ses.

Det gælder alle også dem der synes de er kendte

03-2014 Lørdag den 22-03-2014 holder flyveklubben forårsrengøringsdag. Det plejer at være rigtig hyggeligt når flyveklubben samles og arbejder og hygger. Medlemmer fra andre klubber er velkomne.

13-03-2014 Husk at på søndag fra kl. 09.00 arbejdes der videre på tårnbyggeriet.

13-03-2014 Ii dag blev arbejdet med at lukke søens afløb færdiggjort. Og det kunne straks ses på vandstanden.

12-03-2014 For dem der har tid og lyst så hygger gammelmandsklubben i morgen i RC Parken fra klokken 10.00

12-03-2014 Både i går og i dag onsdag har Christian og Kurt arbejdet hårdt i RC Parken. De er meget flittige de to. Nu er de i gang med at lukke for al afløb af vand fra søen. Her et billede af projektet:

 

12-03-2014 I går tirsdag aften var det store tilløbstykke til RC Parken Shop late night shopping. Vi fik pølser og frikadeller samt dejlig sodavand og kaffe. Mange fik en rigtig god handel i hus og der blev kikket ned i mange æsker. Vi var mere end 25 rcp-medlemmer da der var flest. Her et billede fra en dejlig aften:

 

10-03-2014 Så er der to spændende meddelelser til jer alle.

1. I morgen aften (tirsdag den 11.03.2014) er der fra kl. 19.00 og et par timer frem "late night shopping" i RCParkenShop i Flensburg-Weiche.

2. Næste arbejdsdag for bilfolket og andre der gerne vil hjælpe med tårnene er søndag den 16.00 kl.09.00 til 15.00

09-03-2014 Arbejdet med off-road tårnet skrider fint frem. Her nogle billder fra dagen:

 

08-03-2014 Foråret har ramt RC Parken. Ackie har været en tur i Plantorama og gået amok. Det har resulteret i at der er blevet plantet flotte mørkeblå stedmoderblomster i RC Parken. Ackie har sponsoreret blomsterne, hvilket vi siger tusind tak for. Her kommer et billede:

08-03-2014 Per fra bilerne har fjernet endnu et godt stykke af det hegn der går ned langs vores indkørselsvej. Så nu er indflyvningen nærmest helt perfekt. Tusind tak til Per. Der ligger noget kvas endnu men det vil også blive fjernet, så glæd dig til at se vores flotte indkørsel til RC Parken.

08-03-2014 I dejlig solskin blev der fløjet og sejlet. Peter havde et styrt med et af sine hurtigt gående fly, men ikke værre end at det kan repareres.

08-03-2014 Arbejdet med tårnene fortsætter. I dag blev endnu en levering fra Carsten foretaget. Nu ligger on-road tårnet som næsten komplet byggesæt. Noget der får enhver modelbyggers fingre til at krible. Vi glæder os til at sætte det sammen og op at stå. Off-road tårnet blev også bygget videre og vi fortsætter i morgen fra kl. 09.00 Har du tid så kom. Det er meget at slæbe for to mand. Her et billede:

07-03-2014 I morgen lørdag arbejdes der igen på de to tårne. Vi starter kl. 09.00. Flyvere og skibsfolk har anmeldt deres ankomst for at hjælpe ingen fra bilklubben

06-03-2014 Der var fuld knald på RC Parken i dag. Der blev fløjet meget, kørt off-road og sejlet. Den store pumpe kom tilbage fra værkstedet og blev "genindsat". Og vi fik besøg af en politipatrulje i en flot mørkeblå/sort mercedes. Betjentene fik set både flyvning og vild off-road kørsel. RC Parken ønsker Helge og Jørgen en fortsat god vagt.

05-03-2014 Formanden for RC Parkens Modelskibsklub har ordet:

"Nu er søen ved at være tom!
Vi venter dog lige til tirsdag, så går grave arbejdet i gang!"

For dig der lige gerne vil vide lidt mere om det ovenstående så "lukker" vi søens afløb på tirsdag. Det vil betyde at vi fremover pumper vandstanden op så den når op til broen. Når så broen er blevet tør efter vinterens fugt vil vi gori-behandle den og derefter hæve vandstanden yderligere så "fribordet" (afstand fra bro overkant til vandspejlet ) vil være ca. 5 cm (måske mindre, det ser vi lige på senere).

05-03-2014 I morgen torsdag er vi nogle stykker der mødes i "gammelmandsklubben" Kom hvis du har lyst. Vejret bliver fint til vores hobby. Vi starter kl. 10.00 og bliver i laaaaang tid (så længe vi må for vores hustru'er).

05-03-2014 I morgen torsdag vil RC Parken få overrakt en flot gave fra Ackie og Bille Det er en specialfremstillet harve til at harve vores store parkeringsplads med. Den er lavet så den passer på den lille af vores græsslåmaskiner. Direktionen deltager med 1500,00 kr i gaven resten betales af Ackie og Bille

04-03-2014 For dem der har tid og lyst er der flere mindre aktiviteter i RC Parken de næste dage. "Gammelmandsklubben" mødes torsdag fra kl. 10.00. Lørdag og søndag hele dagen fra 09.00 om morgen til ca. kl. 16.00 er der byggeri af tårne. Carsten trænger meget til hjælp så prøv at se om du ikke kan komme.

03-03-2014 RC Parkens Modelskibsklub har lavet en rigtig flot kalender som vil blive hængt op i klubhuset. På den kan man følge med i hvad der sker i Modelskibsklubben.

02-03-2014 Som bekendt er RC Parken åbent hele året rundt alle døgnets 24 timer. Du skal være medlem for at kunne bruge RC Parken alene. Er du ikke medlem kan du indløse et dagskort. Det koster 100,00 kr. Spørg os der er på pladsen så udsteder vi et dagskort når du kommer. Man kan også købe et dagskort via sin android phone.

02-03-2014 Husk at der den 30. marts 2014 klokken 12.00 er standerhejsning. Standerhejsning er den mere officielle start på den nye sæson for vores dejlige hobby. Flyve, køre og sejle.

02-03-2014 Den store pumpe er nu repareret. Tusind tak til alle dem der hjalp. Især Søren (fra Sørens auto i Padborg) og Lars og Kurt fra skibsklubben. Pumpen bliver sat op på torsdag formiddag. Hvor vi håber at gammelmandsklubben kan give en hånd med når pumpen skal løftes op på sin vogn.

02-03-2014 Der blev holdt nogle produktive møder i RC Parken i dag. Samtidig blev vores dejlige hobby også luftet. Her et par stemningsbilleder fra bestyrelsesmødet:

Fra venstre ses Eskild og til højre ses Lars:

 

fra venstre ses Bille og til højre ses vores pressechef Michael:

 

01-03-2014 RC Parken er et "vildt" sted at være. I dag på den første forårsdag blev RC Parken flittigt brugt. Et af skibene fik endda besøg (overfløjet) af et fly. Se billedet nedenunder:

 

28-02-2014 Hvis vejret er fint kan vi komme videre med vores tårn-byggeri. Tryk tommelfingre.

28-02-2014 Husk at der er diverse møde i RC Parken på søndag. Det er bestyrelses- og direktionsmøde.

27-02-2014 Der var fuld knald på RC Parken i dag. Der blev fløjet både før og efter en dejlig morgenkaffe. Rundt omkring blev der arbejdet og ryddet op.

26-02-2014 Så er datoen for Rotary-besøg i RC Parken kommet. Det bliver den 30.04.2014 kl. 18.15.Det er en onsdag. Kom så mange som mulig og lad dem få en "fed opvisning". Alle der kommer vil blive beværtet med pølser og drikkelse af RC Parken.

26-02-2014 I morgen fra kl. 10.00 er der møde i "gammelmandsklubben". Vi starter med dejlig morgenkaffe, hvor Bille vil være vært med frisk franskbrød, smør og marmelade i overflod. Alle er velkomne. Tag selv kaffe med. Vejret ser ud til at være til flyve, køre og sejle.

25-02-2014 Der er nogle få som har indbetalt kontingent direkte til RC Parken. Det er også helt OK. Mere korrekt er det dog at indbetale direkte til den klub som du er medlem i. RC Parken har videreført pengene så hvis du er en af dem der har indbetalt dit kontingent til RC Parken så er pengene allerede ledt videre til den pågældende klub, så du behøver ikke at foretage dig mere.

24-02-2014 I april er der besøg af Rotary i RC Parken. Der kommer nærmere når tiden nærmer sig. RC Parken vil da være vært med pølser og drikkelse til alle der kan komme.

23-02-2014 Skal vi sammen kikke lidt ind i fremtiden så kan det afsløres at årsmærkerne for året 2015 bliver lysegrønne.

23-02-2014 For at du allerede nu kan planlægge lidt i fremtiden så er der hyggemorgenkaffe og møde i "gammelmandsklubben" i RC Parken på torsdag den 27.02.14 kl 10.00 Tag kaffe med så tager Bille morgenbrød med.

23-02-2014 RC Parkens direktion åbnede i dag for vandet så nu er der dejlig rindende kommunevand i vores midlertidige klubhus.

23-02-2014 I dag blev der både arbejdet meget og dyrket modelhobby. Den store pumpe blev kørt på værksted og Carsten kom med det meste af on-roadtårnet som byggesæt. Et fantastisk flot arbejde og det ser rigtig godt ud med alle de flotte snedker tappehuller.

23-02-2014 Det er nu bekræftet og vedtaget at vi i RC Parken Shop holder "late night shopping" den 11. marts 14 fra kl. 19.00

22-02-2014 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde (i RC Parkens regi, ikke i lokalklubberne) næste søndag (den 2. marts 2014) klokken 13.00 og klokken 14.00

22-02-2014 Vi skal meget gerne videre med tårnene. Carsten kan ikke både holde og slå søm i på en gang så han trænger gevaldigt til hjælp. Så hvis du gerne vil have at tårnene skal blive færdige så hurtigt som mulig og at det ikke skal tage hele sommeren så kom og hjælp ham. Vi starter igen i morgen (søndag ) klokken 12.00

21-02-2014 Vejret i weekenden skulle blive flot. Så hvorfor ikke komme ud og lufte en model eller to?

18-02-2014 Byggeriet i RCP starter igen i weekenden. Har du tid og lyst så kom en af dagene. Vi starter kl. 10.00

15-02-2014 Der var stille i RC Parken i dag. En enkelt flyver gik rundt og reparerede "anretterbordene". De er næsten helt OK nu. Der mangler lige et ben på det ene bord.

15-02-2014 I morgen søndag er der lidt mere officiel arbejdsdag igen. Carsten kommer og der er en masse som nu kan skrues på plads. Vi starter kl. 10.00.

15-02-2014 En meget blæsende lørdag kunne ikke holde flittige medlemmer fra RC Parken hjemme. Christian, Lars og Kurt alle tre fra skibene brugte megen tid på at køre sand i hullerne på vore veje. Det er blevet rigtig godt nu og nu kan vi atter køre rundt i RC Parken uden at bilen grisses til af store vandpytter. Her kommer nogle billeder med kommentarer:

Det første billede er turbulent vind som nu får trange tider i RC Parken. Billedet viser den vestlige indkørsel hvor rigtig meget (træ og buske) er fjernet:

 

De næste billeder viser hvor langt vi nu er kommet med off-road tårnet. Den trappe der er sat op er kun en midlertidig. Bare så vi lettere kan komme op og arbejde. Den rigtige trappe bliver super flot, anderledes og vil gå op på bagsiden af tårnet. Dette gælder også for on-road tårnet.

 

Dejligt at stå oppe i tårnet igen og se ud over off-roadbanen.


15-02-2014 Næste møde i RC Parkens bestyrelse og direktion er søndag den 2. marts 2014 . Det er henholdsvis kl. 13.00 og klokken 14.00. Der er mange spændende ting vi skal have snakket om. Bl.a. er der standerhejsning den 30.03.14 så den skal vi også lige have helt på plads. Husk at den der ikke kommer samtykker.

14-02-2014 Vi er nogle stykker som mødes i RC P fra klokken 10.00 i morgen lørdag. På søndag er der fra kl. 10.00 atter arbejdsdag. Vi håber så mange som mulig kan komme. Det er tårnene som der skal bygges på.

14-02-2014 Næste gang du kommer i RC Parken vil du bemærke at indkørselsvejen har fået fyldt hullerne op. Det er vores absolut super flittige havnemester Kurt som helt uselvisk og af egen drift er i gang med dette projekt. Super flot Kurt !!

13-02-2013 Byggeriet med off- road tårnet skrider fint frem. Der er nu lagt gulv på og dette færdiggøres i morgen. Carsten kommer igen på søndag og her kan han godt bruge nogle flittige hænder. Så hvis du ikke har hjulpet endnu så er chancen der på søndag. On-road tårnet er ved at "fødes" hjemme i Carstens værksted.

12-02-2014 Tobias har lavet en rigtig fed film om RC Parken. Hvis du ikke allerede har set den så kik her:

http://youtu.be/5INfQP7Hb9Y

10-02-2014 RC Parken er bare super fed at være i. I dag blev der både fløjet og bygget. Off-roadtårnet er nu ved at få lagt gulv på og det næste bliver så en flot og stærk trappe på bagsiden af tårnet.

09-02-2014 Flittige Per fra bilklubben har denne kommentar til vores nye indflyvning:

Så røg der igen 10 Meter læhegn !  Så knap ½delen er savet ned ! Og som du kan se så er der næsten plads til en 474 !

 Per

Tak til Per som også har sendt dette foto:

 

 

09-02-2014 Weekenden går på hæld og det har været en god arbejdsweekend. Indkørslen til vores flotte park er blevet endnu flottere og især indflyvningen idet Per fra bilerne er begyndt at fælde træer langs vejen. Det bliver rigtig flot. Lørdag blev der bygget på off-roadtårnet og søndag blev der rettet hegn, sat borde på plads og ryddet op mange steder. Ja og så var der endda tid til flyvehobby'en. Her et par billeder:

 

09-02-2014 Arbejdsweekenden fortsætter i dag og for os der ikke kunne komme i går er det jo en god lejlighed til så at komme i dag.

09-02-2014 Christian R. fra flyver, bil og skib har fundet noget interessant i betonen under off-road-tårnet. Han har følgende kommentar:

“Følgende fundet i RCP, kan afhentes Søgårdsmark 6 under Offroad tårnet. Medbring selv hammer og mejsel.”

 

Christian, vi må da håbe at ejermanden til brillerne ikke ligger nedenunder.

07-02-2014 Det på vores site oplyste telefonnummer til RC Parkens Modelskibsklubs formand er ikke det rigtige. Her kommer det rigtige:

0045 2685 1969

07-02-2014 I morgen og i overmorgen er der arbejdsdag for alle medlemmer. Vi skal se om vi kan hjælpe bilfolket så godt vi kan. Forhåbentlig kan du komme også selv om det regner lidt.

06-02-2014 Off-road tårnet har nu fået ben at stå på. Det er bare rigtig dejligt at se et flot nyt tårn vokse frem. Se det i weekenden når du kikker ud og hjælper lidt eller meget til. Vi har brug for så mange hænder som muligt.

05-02-2014 I weekenden (8. og 9. februar) er der arbejdsdag begge dage for alle medlemmer. Hvis du ikke kan komme lørdag så kom søndag. Carsten starter tidligt så du kan komme når det passer dig.

05-02-2014 Materialerne til on roadtårnet er nu blevet leveret til Carsten og når vejret ikke er til at bygge i RC Parken så bygger Carsten derhjemme på on roadtårnet.

04-02-2014 Ude til venstre er der et link til vores kalender. Har du kikket på den fornylig?

04-02-2014 Har du byggebilleder eller bare noget du gerne vil vise på et billede eller to så send det til opslagstavlen. rcparken@rcparken.dk

04-02-2014 Det skal nok lige blive nævnt nogle gange endnu senere, men lige for en god ordens skyld så ser vi i klubberne og RC Parken meget gerne at du bærer dit medlemskort tydeligt så vi kan lære hinandens navne at kende. Til standerhejsning den 30-03-2014 er der gratis pølse og sodavand til dem der bærer kortet synligt.

03-02-2014 Kik lige på datoerne for aktiviteter lidt længere nede på siden. Åbent hus datoen er blevet korrigeret.

03-02-2014 I dag for 50 år siden blev der født en lille gut som fik navnet Carsten. RC Parken har været på besøg og lykønsket Carsten flyver med to rigtig gode flasker rødvin og en stor hilsen fra os alle. Carsten er vores store drivkraft i tårnbyggeriet. Endnu en gang: Hjertelig tillykke med fødselsdagen Carsten !!

02-02-2014 Formanden for RC Parkens Bilkklub Per Hamann har sendt følgende til opslagstavlen:

ARBEJDS WEEKEND !

Så er startskudet sat for at få de 2 tårne op at stå igen ! 

8+9 februar ! kl 10     

Byg af off og oprydning på onroad , afhængig af hvormange der kommer !

Forplejning sørger man selv for , men jeg vil "sponcorere" kul til grillen

 Er det lortevejr så skubbes det selfølgeligt !!

 MEN DER ER SKU INGEN DER LAVER DET FOR OS !!!

 

02-02-2014 I dag blev der afholdt bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken. Og det må siges vi havde masser at snakke om. Det ser ud til at blive et meget spændende år for RC Parken. De store linier blev allerede nu lagt fast og her kommer en oversigt (tag dog evt. forbehold for ændringer)

Den 08. og 09. februar 2014 fra kl 10.00 er der store arbejdsdag og masser af hygge. Vi skal hjælpe bilfolket med bl.a. at rejse de store stolper til off-road tårnet.

Den 11.03.2014 holder vi efter-lukke-tid shopping i RC Parken Shop i Flensborg. Det vil starte kl. 19.00 (Datoen er lidt usikker endnu)

Den 30.03.2014 kl. 12.00 er der standerhejsning. Det er primært for medlemmer. Det er dagen hvor vi ønsker hinanden velkommen til en ny og spændende sæson og mon ikke Ackie og Bille giver pølser den dag?

Den 25.05.2014 kl. 10.00 til 16.00 Åbent hus. Her er alt gratis den dag. Alle (både medlemmer og ikke medlemmer) kan komme og flyve, køre og sejle uden at behøve at betale dagskort. Vi vil prøve at få stillet modeller til rådighed så, så mange som mulig kan komme og prøve denne spændende og udfordrende hobby. Vi håber at både fly, biler og skibe kan blive afprøvet af gæster. Samtidig vil vi prøve at få udstillet så mange modeller som muligt. Der vil blive lavet en del presseomtale for denne dag.

Den 16.08.2014 fra 12.00 er der fødselsdagsfest for RC Parken. Det plejer at blive noget af en folkefest og vi vil i år prøve at gøre dagen omend endnu mere spændende.

01-02-2014 Træfældningsprojektet er afsat og et flittigt medlem fra RC Parkens bilklub har fået tjansen samt al træ som bliver fældet. Det vil give en rigtig flot indkørsel i RC Parken og indflyvningen fra vest bliver en drøm.

01-02-2014 Så er sidste leverance af whisky-glas kommet og alle kan få det de har bestilt. Glassene samt en rigtig god flaske whisky pr mand der har bestilt glas udleveres i RC Parken i morgen søndag mellem 13.00 og 14.00

30-01-2014 Nyt fra Nürnberg-messen: Graupner/SJ håndsender. Den har farve og touchscreen display. Senderen hedder MX 18 og leveres sammen med hele to modtagere.

30-01-2014 Billeder af vinterprojekter, lige meget hvad, er mere end velkomne. Send dem til rcpaken@rcparken.dk

29-01-2014 Er der nogen der har og kan bruge en motorsav så har vi lidt træ vi godt vil have fællet omkring RC Parken. Træet tilfalder den der vil hjælpe. Det er især det helt store træ for enden af RC Parken mod vest der skal væk samt nogle mindre træer og buske. Giv besked på rcparken@rcparken.dk Det vil give en endnu bedre indflyvning til RC Parken.

29-01-2014 Husk diverse møder i RC Parken på søndag. 1. møde er kl. 13.00

29-01-2014 Vejret i RCP er ikke lige til anlægsarbejder, men vi skal jo videre så vi prøver lige så stille at komme videre fra på fredag.

28-01-2014 Din næste model-bil ? (ca. 160 km/t)

XO1

28-01-2014 Der er nu is på søen. Isen kan endnu ikke bære os mennesker, men en model eller to kan vel sagtens køre eller starte og lande.

28-01-2014 RC Parkens medlemmer kommer vidt omkring. Her har Knaggi sendt et billede til opslagstavlen fra et eller andet bjerg i Europa:

Pas nu godt på dig selv Knaggi. Dine venner og alle dine mange modelfly venter på dig.

27-01-2014 Så er den første leverance af de meget flotte whisky (drinks)- glas fra vores leverandør kommet. De udleveres på søndag i RC Parken mellem kl 13.00 og kl. 14.00. Og selvfølgelig sponsorerer RC Parken oveni en flot flaske whisky til hver heldige køber

Alle tre typer er kommet. Billedet nedenunder viser et flyverglas.

26-01-2014 I den kommende uge drager Frank fra RC Parken Shop til Nürnberg Messe og køber ind. Vi forventer at se en masse spændende nyheder til vores dejlige hobby. Glæd dig.

26-01-2014 Off-roadchefen oplyser at den nye app. til modelbilklubben også kommer til Windows phone og formentlig også til iPhone.

26-01-2014 Kulde og rusk og dejlig varme i klubhuset samt en masse mennesker var i dag kendetegnet for RC Parken. Der blev rigtig hygget og snakket. Fløjet, kørt og sejlet blev det dog ikke til.

26-01-2014 Formanden for RC Parkens Modelflyveklub Christian Lyck Hansen er blevet moderne og har afskaffet sit fastnet telefonnummer. Han træffes nu på 3052 4020 eller på 2967 2873

26-01-2014 Der er kommet et godt spørgsmål fra M.: Hvornår skal man betale kontingent. For eksempel hvis man indmeldte sig i april et år om det så er fra april til april medlemsskabet går? Her er svaret: Vi skal alle betale for et års medlemsskab ved kalenderårsskiftet. Det er for at gøre administrationen lettere. Et medlemsskab gælder for den klub man er tilmeldt i.

26-01-2014 For dem der har lyst så tager vi en fælles fryser i RC Parken idag fra kl. 13.00. Nej fryse skal vi ikke for vi har dejlig varme på i klubhuset. Vinden er frisk så vi må se om der kan dyrkes lidt af vores vidunderlige hobby.

26-01-2014 Så er vores app. til android telefoner færdig. Stor tak til Søren W. for det flotte arbejde. Så er det bare med at downloaden den. Se hvad Søren skriver her:

Så er den første app klar til RC Parkens Modelbilklub. App`n er til Android telefoner.  Du kan læse mere på Google Play via linken nednunder.
Senere vil den komme som en web side for Iphone. 


Hilsen
Søren

 

24-01-2014 Skidt vejr og kulde præger de kommende dage alligevel er vi nogle stykker som har besluttet at mødes på søndag kl. 13.00. Måske kan der komme en model luften. Husk at tage kaffe med så kan vi hygge i klubhuset.

24-01-2014 Tiden flyver afsted og det er snart tid for møder i RC Parken igen. Og der er masser at snakke om. Søndag den 2. februar 2014 er der bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Det er samme tid som vi plejer og prøv om du kan komme for selv om der er langt tid til vores sæson rigtig starter så går tiden hurtigt og vi skal have planlagt en masse. Det er især direktionen som har nogle hyggelige sager at snakke om.

21-01-2014 Vandstanden er pt. rigtig fin i vores store sø. Vi vil prøve at overfylde søen så også de kanter der normalt ligger højere end broen kan blive mættet med vand.

 

20-01-2014 Formanden for RC Parkens Modelskibsklub Lars Bak har sendt dette:

Vores konto nr. er 8010-1506410 Sydbank

Med venlig hilsen 
Lars Bak

Så hvis du er medlem i Modelskibsklubben så kan du betale dit kontingent på det ovenstående konto nummer

 

19-01-2014 Alt har en pris og RC Parken skal jo også kunne løbe rundt. Vi prøver så vidt mulig at få så mange sponsorer som muligt, så det kan blive så billigt for dig som muligt. Men helt gratis kan det jo heller ikke være så derfor er det en god ting når du nu har tilmeldt dig og gjort dig tanker om at være medlem i en af vore spændende klubber at du også får taget dig sammen til at betale dit årlige kontingent. Hvis du ikke kan finde hvilken konto du skal betale på så gør det til nedenstående konto med angivelse af dit navn og hvilken klub du tilhører så sender RC Parken pengende videre til den pågældende klub.

RC Parken har en bankkonto:


Sydbank, 6340 Kruså på konto:
reg. nr. 8065 konto nummer: 1196422

Ved betaling fra udlandet: SWIFT-adresse: SYBKDK22

IBAN-nummer: DK5480650001196422

Årsmærket for 2014 får du udleveret når du kommer på pladsen næste gang. Spørg efter et af bestyrelsesmedlemmerne i din klub.

Hvis du ikke lige ved hvem det er så tryk her:

Lokalklubbestyrelser

 

19-01-2014 Flere piloter, både egne og gæster, har rost RC Parkens vindforhold. Der er utrolig lidt turublens selv ved meget store vindstyrker. Vind i sig selv er jo ikke så belastende det er mere en evt. turbulens som vil kunne drille og det har RC Parken utrolig lidt af på grund af dens beliggendhed og ringe forhindringer i og omkring sig.

19-01-2014 Der har desværre været en personbil (ikke modelbil) ude at køre på både astfalt og græslandingsbanerne. Det må man ikke og hvis du skulle se nogen gøre det så få dem venligst ud i en fart. Havnemesteren, som er en meget fornuftig mand, mener at det må være udefra kommende personer for medlemmer vil bestemt ikke kunne finde på sådan noget.

19-01-2014 I går lørdag var en blandet landhandel hvad vejret angik. Hvad vores dejlige hobby angik og det sociale samværd angik var det en super dag. Vi var rigtig mange der kom og hyggede og der blev både fløjet, kørt og sejlet. Vand var der nok af både på jorden, i søen og i luften. Et fly var så uheldig at blive "pustet" ud i søen under en nødlanding. I følge piloterne var det lidt af en udfordring at holde "skumfly'ene" på rette kurs. Se et billede herunder. Kan du kende flyet ved du også hvem piloten er (hi, hi). Hvis ikke så er det en extra 300 hvor der mangler noget af haleroret efter en hård luftkamp i efteråret. Og for de skibsinteresserede så læg mærke den fine vandstand vores havnemester holder i søen.

18-01-2014 Opslagstavlen har prøvet at tage billeder af vore flotte whiskyglas. Man må sige at glassene ser MEGET bedre ud i virkeligheden. Prisen på et glas er 179.00 kr, og de første fem der bestiller et glas får GRATIS en flaske whisky med. Her kommer de lidt dårlige billeder:

 

18-01-2014 I dag kl. 13.00 er vi nogle stykker der mødes i RC Parken. Vejret ser ud til at holde.

18-01-2014 RC Parken kan nu tilbyde whiskyglas med indgraveret logo fra de forskellige klubber. Dvs. der findes tre forskellige glas du kan samle på/ønske dig. Et for hver klub. Som gave en perfekt ting selv om vi jo ikke ligefrem dyrker alkoholen i RC Parken så skal det da ikke afskrække os fra et dejligt glas whisky derhjemme efter en lang hobbydag i RC Parken.

16-01-2014 Så er vi kommet over jorden med tårnbyggeriet. Vi er ved at få sat stilads op. Vejret i dag i RC Parken var vådt og trist så billederne blev for kedelige til at vise her på opslagstavlen. Se det når du kommer i RCP i weekenden. Der skulle vejret blive "fint".

15-01-2013 I morgen er der gammelmand klub i RC Parken fra kl. 10.00 og på lørdag den 18-02-2014 fra kl. 13.00 er vi nogle stykke der har aftalt at flyve og køre Off-road. Har du lyst så kom. Måske kan der også sejles. Vejret skulle da i hvert fald blive fint.

13-01-2014 I går var foruden at være mødedag også hobbydag i RC Parken og flere modelhobbyfolk troppede op. Nogle fly kom i luften andre virkede ikke og blev på jorden. Som sædvanlig blev vi også besøgt af hyggelige gæster og tilskuere som helt bestemt fik en god snak og noget at se på.

13-01-2014 Så har vi haft året første bestyrelsesmøde og direktionsmøde i RC Parken. Der kom masser af spændende ting på bordet og fremtiden tegner lys for RC Parken. Her lidt nyt om tårnene. Arbejdet skrider planmæssigt frem. Taget på begge tårne bliver nu i sort ståltag med tagsten facon. Begge tårne bliver nu helt ens og der blivet bygget i materialer så der ikke de ikke skal males. Trappen bliver lidt omkonstrueret og kommer til at gå op bagpå tårnene med en dør ind ca. i midten. Mere om tårnene senere ligesom der løbende også vil komme billeder her og på facebook.

12-01-2014 Formanden for RC Parkens Mdelskibsklub, Lars Bak, har følgende:

Kære klubmedlem.

Hermed indkaldelse og dagsorden til skibsklubbens generalforsamling i nær fremtid.
Bemærk at evt. forslag skal være formanden i hænde, senest 14 dage før generalforsamlingen. Forslag sendes til Lars Bak, email:bak@bbsyd.dk

Dagsorden til generalforsamling i modelskibsklubben, onsdag den 19. februar 2014, kl. 19.00 på Søgård Friskole, Søgård Ringvej 1, Søgård.


1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning
3. Fremlæggelse og godkendelse af budget 2014
4. Behandling af indkomne forslag (14 dage før GF.)
5. Klubbens vedtægter
6. Valg til bestyrelse (kasserer og næstformand)
7. Valg af suppleant (på valg hvert år)
8. Valg af revisor (på valg hvert år)
9. Evt.

 

12-01-2014 Det nye årsmærke er dejlig lyseblå og udleveres til dig når du kommer i RC Parken næste gang

12-01-2014 Vi er ved at være mange medlemmer og det er rigtigt dejligt. For at vi kan lære hinandens navne og bedre huske navnene vil det være en stor hjælp hvis du husker at bære dit medlemskort tydeligt når du er i RC Parken. Husk det så godt du kan, det er jo ingen pligt men en stor hjælp, så kan vi også se at du har betalt dit kontingent.

11-01-2014 Her er et link du ABSOLUT må følge !! Det er Søren W. (chefen for off-road) som har givet denne fantastiske saltvandsindsprøjtning til os alle og især til dem der er i fuld gang med at bygge vore tårne op igen. TUSIND TAK Søren Flot lavet!!! Her kommer linket:

www.facebook.com/photo.php?v=583791588371861

 

11-01-2014 Der er kommet en spændende invitation til alle. Se den her:

Hej.

 Vil i formidle dette videre til jeres medlemmer, da vi gerne ser så mange som mulig der kan flyve i disse fantastiske haller.

Har fået 2 haller i DGI-huset i Vejle den 19. januar 2014 fra kl 0900 og skal være ude igen kl 1700.

I den ene vil der være hyggeflyvning og evt. lidt combat-konkurrence, i den anden vil vi træne kunstflyvning.

Læs mere her:

 https://sites.google.com/site/superf3pdk/delta-nexus-f3p-indendoers-flyver/kalender/traening-i-vejle

 http://www.modelflyvning.dk/forum/showthread.php?t=76709

 http://www.modelflyvning.dk/forum/showthread.php?t=76708

   

Med venlig hilsen

 F3P Styregruppen &

Ejner Hjort

Apotekervænget 38

6000 Kolding

Tlf.:   2992 0402

 

10-01-2014 Eskild hold i dag i anledning af sin 50 års fødselsdag åbent hus. Fra tidlig morgen til sent aften var der besøg. Efter sigende var det Christian fra flyverne der omkring kl. 22.00 "lukkede" ballet.

09-01-2014 Husk at der er bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken på søndag. Tidspunkter som vi plejer. Vi er nogle stykker som mødes tidligere for, hvis vejret tillader det , at flyve lidt. Vi mødes så lidt før møderne starter.

09-01-2014 Så er fundamenter til begge de nye køretårne støbt. De er voldsomt store og med jern i. Se et billede her:

06-01-2014 For dem der har lyst så samles "gammelsmandsklubben" i RC Parken kl.10.00 til hygge og dejlig morgenkaffe på torsdag den 09-01-2014

06-01-2014 Husk at der på søndag den 12. 01. 2014 er henholdsvis bestyrelses- og direktionsmøde i RC Parken. Det er henholdsvis klokken 13.00 og kl. 14.00

06-01-2013 Så har vi fået hvisket i ørerne at vores alles Eskild fra flyverne bliver 50 år på fredag !!

06-01-2013 Udenfor er der vådt og koldt. Alligevel er der nogle supermænd som arbejder med de nye tårne. Her en lille orientering og lille bøn fra Carsten:

Hej Bille
 
Til oplysning Onsdag d.8. Kl. 0900 kommer der beton til det første tårn
og kl. 1300 til det andet, jeg har bedt Kurt om at hjælpe, men kunne
godt bruge et sæt hænder mere. (ellers klarer vi os)
 
Knus
Carsten

Hvis du på nogen måde kan komme og hjælpe lidt så kom.

 

 

04-01-2014 Arbejdet med de nye køretårne er kommet godt i gang. Takket være mange flittige hænder sker der ordentlig noget. Her er et billede af to "Jerndrenge" som "bøjer jern". Rettere sagt så er det Frank og Knaggi fra flyverne som er ved at fremstille vinkeljern til de nye køretårne.

02-01-2013 Opslagstavlen er foruden at være vores fælles opslagstavle for alle klubber også en dagbog over RC Parken. Helt fra begyndelsen er der næsten dagligt skrevet lidt om "Dagens gang i Lidenlund" og det er helt sjovt at kikke lidt tilbage i de gamle sider. Se under arkivet ovenover og prøv at gå på rejse tilbage i tiden. Man kan godt få sig et billigt grin ind i mellem.

02-01-2014 RC Parken lægger hård ud for vi skal se at få vore nye og forbedrede tårne på "benene". Allerede i denne uge begynder vi udgravning til fundament og ligeledes i denne og næste uge binde jern, for så hvis planen holder at støbe i den kommende uge.

01-01-2014 Så kom vi rigtig godt ind i det nye år og RC Parken var forbavsende godt besøgt. Der var mange fly i luften, der blev grillet, kikket på nye modeller og budt "nytårs-turister" velkomne. Her nogle stemningsbilleder. Tak til Lars Bak, vores formand for skibsklubben

 

 

01-01-2014 Fra kl. 13.00 hygger vi traditionen tro i dag i RC Parken. Hvis vejret spiller med så kan vi måske lufte en model eller to.

01-01-2014 Den 12. 01. 2014 kl 13.00 er der bestyrelsesmøde og kl. 14.00 direktionsmøde i RC Parken. Det er flyttet til 2. weekend på grund af at flere medlemmer endnu er på ferie den første weekend i januar. Derefter dvs. fra februar er det igen den første weekend i måneden som har både bestyrelsesmøde og direktionsmøde.

01-01-2014 Foroven lige under velkomstflaget er der mulighed for at gå tilbage i arkivet. Opslagstavlen arkiveres for hver halve år så det ikke sløver din PC med en vældig lang opslagstavle. Vi starter således nu på et nyt halvår.

***********************************************************************

Nytår 2013/2014

 

RC Parken er et godt sted at være og den bliver bedre og bedre fra år til år.

Det er et kæmpeprojekt og det er godt det samme for vi får efterhånden en rigtig flot park til vores modelhobby. Projektet skrider fint fremad. Sidste år ved denne tid var vi ca. 100 medlemmer. Nu er vi næsten det dobbelte. Men det er ikke kun medlemsskaren der er blevet større. RC Parken er også "vokset" idet der er bygget og anlagt til den store guldmedalje. Både under/i jorden men også oven på jorden. Det flotteste vi fik var vel nok vore køretårne. Men som hos så mange andre mennesker i landet var efterårsorkanen særdeles ødelæggende. Vi mistede begge tårne. Nu nytter det jo ikke at græde over spildt mælk, men at lære deraf og det synes jeg vi har gjort. Der vil til de nye tårne blive taget hensyn til vind og vejr i en sådan grad at noget lignende ikke atter vil kunne ske. Økonomisk var det en kæmpe mundfuld at sluge for vi havde ikke nået at få tårnene forsikret så jeg har måttet arbejdet mere end dobbelt så meget som jeg plejer de sidste måneder for at komme op på den rigtige side at bugettet igen. Det er lykkes og nu er Ackie og jeg fuld klar igen. Der er penge til to nye tårne og det videre forløb med anlæg i RC Parken.

Der er rigtig mange som i årets løb har ydet rigtig meget for fællesskabet i RC Parken. Jeg vil særlig fremhæve vores havnemester Kurt og vores klippehold Herman, Kurt, Ejvind og Kim. De har om nogen været enormt trofaste og stabile. Aldrig har RC Parken været så velholdt som nu. Direktionen, Ackie og jeg sponsorerede i år nogle flotte maskiner til at slå græs med og det har hævet klippekvaliteten betydeligt. Havnemesteren fik sammen med flittige medlemmer fra de andre klubber lagt rør under den offentlige vej ved den store pumpe og installeret en fast slangeforbindelse delvis nedgravet fra den store pumpe og ind til vores sø. Det gør hele pumpearbejdet lettere. Søen fik anlagt en flot dommerbro, hvorfra man kan stå og sejle. Onkel Hans har gennem året ombygget den store pumpe til elektrisk tænding og vedligeholdt pumpen på allerbedste måde. Onkel Hans, det skal du have tusind tak for. Det er en kæmpe betrykkelse at have dig i baghånden.

I august holdt vi RC Parkens fødselsdag og man må sige at det var et kæmpe tilløbsstykke. Aldrig har jeg set så mange mennesker i RC Parken før. Der holdt parkerede biler overalt og langt ud ad tilkørselsvejen og ud på den offentlige vej. Vores snedker Carsten dirigerede bilstrømmen på bedste maner. Jeg glæder mig meget til næste gang.

RC Parken består jo som bekendt af tre dygtige klubber. En for hver gren af vores dejlige hobby. Flyve, køre og sejle. Hver klub har sin egen bestyrelse og sammenarbejdet mellem disse tre bestyrelser foregår igennem direktionen. Og det må jeg sige: I er super kompetente og dygtige. Der sker bare noget i jeres bestyrelser og i direktionen. Det er bare så flot. Der har været meget at se til og det har I efter min mening gjort til UG. Bedre kunne jeg ikke ønske mig det. I skal have en stor tak. Og det gælder jer alle i bestyrelserne og direktionen.

Pressechefen svæver over det hele og har sammen med sin søde kone Katrin forvaltet vores facebook på bedste vis. Den har høstet megen ros også fra fremmede firmaer.

Fremad set skal vi bygge videre i RC Parken. Der er rigtig mange "ting" der skal komme endnu og jeg glæder mig helt vildt. RC Parken har kunne fungere fuldt ud med det vi har, men det kan blive meget bedre og sjovere. Klubberne har hver især endnu mange ønsker åbne ligesom jeg også har rigtig mange anlægsplaner. Foruden det rent fysiske så er Søren, vores off-roadchef, ved at udvikle app's til os så vi på vore smartphones kan følge med i dagligdagen i RC Parken. Søren er også "bagmanden" for udviklingen af megen anden god software til RC Parken. Her i blandt muligheden for at betale kontingent og dagskort via PayPal.

I år mistede vi Torben, en rigtig guttermand gik alt for tidlig bort. Ære være hans minde. Jeg savner ham meget.

I en nytårshilsen som denne er det normalt at man så ønsker alle et rigtigt godt nytår. Og sådan skal det da også lyde fra mig i dag. Men det er jo så også noget som man ønsker ved denne tid mere eller mindre rutinemæssigt. Sådan skal det ikke være her. Jeg kan kun sige at jeg virkelig mener det og at jeg endvidere er utrolig glad for at jeg også kan kalde jer for mine venner. Og jeg skal hilse fra Ackie

Knus til jer alle fra Bille

 

***************************************************

 

Vil du gerne se længere tilbage i kalenderen så tryk på et af de nedenstående links:

Arkiv:

2008

Jan-Jul 2009

Aug-Dec 2009

Hele årgang 2010

Hele årgang 2011

1. halvdel af 2012

2. halvdel af 2012

1. halvdel 2013

2. halvdel af 2013

Tilbage til toppen

Home

 

Copyright © 2008 RC Parken. Please respect the work we put into this.